Skip to main content

Andreea Berecleanu, în bucătăria lui Dinescu. Emisiunea de la TVR mai încheie un sezon

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de la Prima TV, a fost invitată în emisiunea „Politică şi delicateţuri”, a lui Mircea Dinescu, la TVR.

Publicitate

Sezonul 13 se încheie odată cu ediţia în care Berecleanu este prezentă. Se va vedea duminică, 24 ianuarie, de la 14:30, pe TVR 1.

Dinescu va găti prune cu ustoroi prăjite, trase prin ou şi pesmet, la sugestia jurnalistei, asta după ce iniţial a ars nişte vinete.

Berecleanu şi Dinescu vor ciocnic un pahar de vine, vor asculta muzica lui Constantin Lătăreţu, iar jurnalista va povesti despre familia ei, cum a ajuns în această meserie şi de ce a plecat de la Antena 1.

„Am vrut să-l regăsesc pe Mircea după 18 ani... nu ştiu cum s-a întâmplat de nu ne-am mai întâlnit în tot timpul ăsta, dar mă bucur că energia lui este aceeaşi”, a spus Berecleanu despre Dinescu.

CITEŞTE ŞI: GALERIE FOTO. Prima ediţie „Focus” în HD, cu Andreea Berecleanu. Prima TV HD, la doi mari operatori de azi

CITEŞTE ŞI: Andreea Berecleanu, primul jurnal la Prima TV. Anca Serea, la sport. Studio nou pentru Focus HD

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Andreea Berecleanu, primele audienţe la Focus Prima TV. A crescut mai ales în ţară şi la oraşe

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    un ,, domn ,, este o persoana in primul rind cu caracter , cu o conduita morala, consecvent in idei si opinii si mai ales cinstit Dinescu din pacate s-a delimitat de aceste caracteristici Un om care a luptat ( oare ? ) impotriva comunismului a cotit-o brusc si acum face servicii ( contra cost ) celor pe care nu demult ii critica A fost racolat de dragnea odata cu cristoiu nistorescu sau pipidi Toti fosti luptatori anti fsn pdsr sau psd Ce i-a determinat ? banii sau santajul (nu conteaza )Au dovedit ca nu au onoare Un fel de prostitutie politica Deci nu poti aprecia pozitiv un asemenea ins ( era sa spun om ) numai daca esti aidoma lui
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Domnul Dinescu are audiență peste media postului TV, și nu are la dispoziție cel mai bun tronson orar.

    Este în juriu la concursul de talente populare al TVR tocmai pentru că dumnealui este una din persoanele cunoscute care realizează o emisiune la TVR, o vedetă a postului cum s-ar spune.

    Același principiu este aplicat și altor persoane, de la alte posturi de televiziune, spre exemplu cântăreața Delia în juriul unei emisiuni de umor, sau unele persoane care sunt foarte buni realizatori și prezentatori ai unor emisiuni TV, dar este discutabilă prezența lor în juriul unor talent-show-uri.
  • Mos Dan Mos Dan
    @Livia Pila, nu este adevarat si nici nu cunosc jumatate dintre numele enumerate de tine. In schimb m-ar interesa sa fiu clientul A3. Daca se fac bani din asta, voi scrie la nesfarsit ca Gadea este minunat si are cele mai senzuale buze.
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Cum sa nu mai apară Dinescu? Eu vreau sa ii vad în postura de invitați și pe Cristache, Cristache, Nistorescu, Curea, Buscu, Gradea, Vornicu. Asa, ca la un parastas pentru TVR.
  • livia pila livia pila
    @Mos Dan &MIle Ambii sunteti dintre clientii Antenei 3. De aceea va plac Cristache, Dinescu, Cristoiu, Gradea, Tompea, Amza, Vornicu. Dârvariu si alții ca ei.
  • DODO DODO
    nu-ti trebuie multa minte si nici dovezi ca sa intelegi rolul lui dinescu Un mercenar abonat la tvr platit cu bani grei ( chiar ! cit ne costa asta ? ) ca sa linga psd-ul La fel si cristoiu Emisiunea lui cristache este de toata jena cu argumente penibile de a albi fortat psd-ul Ca sa-ti placa asa ceva trebuie sa fi mare fan psd si stim cum arata astia .I-am vazut la mitingul camasilor albe Asa ca livia ai mare dreptate !
  • DODO DODO
    nu-ti trebuie multa minte si nici dovezi ca sa intelegi rolul lui dinescu Un mercenar abonat la tvr platit cu bani grei ( chiar ! cit ne costa asta ? ) ca sa linga psd-ul La fel si cristoiu Emisiunea lui cristache este de toata jena cu argumente penibile de a albi fortat psd-ul Ca sa-ti placa asa ceva trebuie sa fi mare fan psd si stim cum arata astia .I-am vazut la mitingul camasilor albe Asa ca livia ai mare dreptate !
  • Mos Dan Mos Dan
    Livia Pila, cam exagerezi, sau adu dovezi. Mie imi place Cristache, iar Dinescu. ..are rostul lui desi n-as manca ce gateste. ... ex. rata in gondola de dovleac. .. ( o rata bagata intr-un dovleac, cu capul si picioarele afara).
  • Mile Mile
    Livia , sper pe tine să te concediere ha
  • livia pilă livia pilă
    E de sperat ca va fi sezonul de adio. E de sperat ca viitorul PDG nu ii va prelungi contractul lui Dinescu care i se bagă bani in cont absolut degeaba. Si pentru aceasta emisiune obosită în care își face reclama afacerii lui de la Cetate, și pentru prezenta clovnesc-tristă de la România 9 a activistului PSD Cristache, și pentru prezența în juriu (in virtute carei calificari- a diplomei de la Stefan Gheorghiu?( la Vedeta populară alături de informatorul Secu Grigore Leșe zis Pamfil. Doina Gradea va trebui demisa si e de sperat ca, odată cu ea, vor pleca toti sinecuristii. Cristoiu, Nistorescu, Dinescu, Curea, Buscu plus Tompea, Dârvariu, Vornicu-Shalit, Amza Alina, Camelia Ivascu, Blebea, colonelul Fulea, doamna Fulea, Nicoleta Gavrilă, Livia Serban-Iancu, Dan Manoliu (regele prostului gust). Gata, va intarca bălaia!

Trimite un comentariu

sus