Skip to main content

Andreea Berecleanu, primul jurnal la Prima TV. Anca Serea, la sport. Studio nou pentru Focus HD

 
Andreea Berecleanu, primul jurnal la Prima TV. Anca Serea, la sport. Studio nou pentru Focus HD

Prima TV relansează știrile. Andreea Berecleanu debutează la pupitrul Focus, luni, 7 decembrie, de la ora 18:00. De asemenea, postul TV anunță și nume noi în echipa știrilor.

Publicitate

Anca Serea și Florin Căruceru vor prezenta știrile sportive. De luna aceasta, se va alătura postului și jurnalistul Sebastian Zachmann, care vine de la Adevărul, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Berecleanu va prezenta știrile de luni până joi, iar vineri până duminică intră Marius Saizu. Livia Graur va fi la pupitru de luni până vineri, de la ora 15.00, iar știrile nopții prezentate de Ioana Maria Moldovan, de luni până joi, de la ora 23.00.

Prima TV mai anunță, odată cu trecerea la HD, un nou studio și o nouă grafică. Studioul va fi unul virtual, creat digital pe Green Screen. Practic, singurul obiect „fizic” va fi un pupitru. 

La pachet cu relansarea Focus, vine și campania editorială „Crede în bine”, în care materialele se vor axa pe poveștile de viața ale oamenilor de rând: medici, militari, donatori de plasmă sau oameni cărora nimeni nu le dădea vreo șansă să iasă din boala care a oprit planeta. 

Recent, vlogger-ul Selly a lansat o emisiune care se vede și la Prima TV. Toate aceste mutări vin în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. Stația a trecut, recent, la Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa.


Citește și: Selly, show nou pe YouTube. Va fi ca un late-night: „Râdem, ne distrăm, dar să rămânem și cu ceva”


Citește și: Andreea Berecleanu a bătut palma cu Prima TV. După 17 ani la „Observator”, va prezenta „Focus”


Citește și: Mutare surpriză. Noua emisiune a lui Selly se vede și la Prima TV. Postul anunță când trece la HD


Citește și: Plecare importantă de la Adevărul. Șeful secției politic a demisionat. Merge către o televiziune


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • doru postac il cunosc toti ha

  Si pe mile postac il cunosc toti ha , o duce bine antenuta apare sa comenteze , o duce rau se baga in barlog ca ursul

  zece nume aceeași

  Exact ca Mile mile Razvan R Putina Specialistu Mihai si alti postaci
 • Ce costi, supara adevarul ? Tu esti alt postac antenist ? Pe fratele tau Mile nu il vezi cum lauda Antenuta ta ?
  Dar normal ca nu vezi asta. Doar esti un postac antenist pensionar. Plangi de ciuda. Pro TV a sters pe jos cu Antenuta ta aseara !
 • Surpriza, degeaba are prowc audienta ca tu tot nu primesti nimic de la ei. Mananci *** cu lopata degeaba. Fan adevarat ce sa mai :))) Degeaba îți schimbi numele de 2 ori "Voicu" si" Motoc" ca tot acelasi fraier batran fan pro w c iesi in evidența
 • Glume de doi lei să treacă de antena 3

  Dar supriza , Pro TV peste Antenta 3 si peste Antena postacilor in primetime si pe toata ziua in noiembrie. Vai plangi !
 • Mie imi scapa totusi ceva. Cum dumnezeu sa faci relansare cu tot tacamul cand tu NU TE VEZI HD pe retelele de cablu?! Cum sa nu te asiguri ca ai distributia ok mai intai si dupa asta sa scoti marfa pe masa?!
 • Vulpita o sa fie peste ei
  Acces sigur le este concurent locul 6 fac

  Si pro tv peste accesatii tai , hi hi hi.
 • Nu va fi pus deasupra siglei ca la Antena 1 HD-ul dragă jk, ci va fi în partea dreaptă sus, ca la Pro TV asa arată pe Orange TV GO acum

Trimite un comentariu