Skip to main content

Asia Express mutată la miezul nopţii după două ediţii cu audienţe modeste! Desene animate în loc

 
Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan
Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan

Mutare de ultimă oră în grila Antenei 1. Sezonul 3 din Asia Express - Drumul Comorilor, care trebuia să fie difuzat azi de la ora 20.00, a fost înlocuit de desene animate.

Publicitate

Postul Intact va difuza, în schimb, animaţia Disney Pisicile Aristocrate şi apoi filmul 101 Dalmaţieni.

Asia Express rămâne în grila de programe, însă este difuzată sâmbătă de la ora 23.45. Şi mâine (duminică), Asia Express a fost "împinsă" tot la miezul nopţii (va fi de la 00.30). De la ora 20.00 a pus două filme: Parker (cu Jason Statham) şi John Wick.

Mutarea Asia Express vine după două zile în care show-ul a scos rezultate modeste de audienţă. Reluarea sezonului 3 a început joi seara (după 22.00), la concurenţă cu Survivor, de pe Kanal D. La oraşe, Antena 1 a fost pe locul al treilea! Săptămâna viitoare, Asia Express nu mai apare deloc în ziua de joi.

Al doilea episod a fost vineri seară, de la ora 20.00, de asemenea cu cifre de rating modeste (la oraşe, Antena 1 a fost depăşită iar de România TV!). Linkurile către audienţe, mai jos.

JOI SEARĂ. Survivor, tot mai bine. Kanal D a câştigat şi tinerii, cu ediţia de joi seara. România TV, locul trei la oraşe

VINERI SEARĂ. Kanal D, liderul de vineri seara. N-a avut rival! Survivor s-a apropiat de 2,2 milioane de persoane

Concurenţii sezonului 3 Asia Express - Drumul Comorilor

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Borcea  Elena Borcea Elena
    As urmarii cu placere Asia expres ,era ok si la miezul noptii dar ne-au amagit si au mutat-o de la 03:45 , foarte greu sa stai pana la ora asta sa vezi emisiunea si inafara de asta se mai si taie din ea . :( :(
  • Maria Maria
    Eu îmi doresc sa vizualizez in continuare Asia Expres Drumul Comorilor de la ora 22. Nu îmi place ca s-a mutat după miezul nopții,este foarte târziu și nu cred ca se mai uita cineva la ora aceasta. Deci rugam sa se revină la programul de la ora 20.
  • Campean Campean
    Dati Asia in loc de Poftiti la circ
  • Dan Dan
    Sabina, daca avea asa mare potential, nu renuntau asa usor la format!
  • baldi baldi
    absolut mizerabil si comunist modul de comunicare al antenei privind difuzarea si mai ales nedifuzarea sambata si duminica la orele anuntate cu surle si trambite; au anulat toate postarile si mai ales comentariile negative de pe fbook si instagram, adica cenzura totala; si se mira ca sunt mult in urma protv sau kanald; ei isi bat joc metodic si fara nicio jena de telespectotorii lor; si cum isi imagineaza ei ca niste desene reluate a mia oara ar face fata in audiente, in comparatie cu un show de talia asia expres.
  • Sabina Sabina
    Dan, si Ferma are potential daca are concurenti bine alesi.
  • Dan Dan
    Allex, ai dreptate in prinvinta asta, probabil cel mai mult conteaza oamenii/concurentii din sezon, dar totusi, formatul Asia express este net superior, cu un potential mult mai mare de a avea succes decat Ferma!
  • Allex Allex
    Asia Express e o emisiune interesantă, dar nu suficient de interesantă încât să merite urmărită și într-o redifuzare. Un reality show “capătă” calitate mai ales datorită concurenților, lucru care a făcut sezonul precedent unul bun. Dacă următorul sezon Asia Express va avea concurenți fără priză la public, sau fără capacitatea de a crea o “chimie sau un fler” între concurenți ar putea fi un eșec la fel de mare ca ultimul sezon Ferma, unde concurenții nu au avut toate acestea.
  • Marian Marian
    Me vezi ca nu este asa dupa scorul de aseara fi calm nu a avut pana acum concurenta postac nefericit ,nu te mai ambala
  • Mile Mile
    Dar nu e publicitate
  • Barbirici Barbirici
    Hahhaahah , frica mare pe postacii Mile mile si Mario , hahahaha
    Radeau postacii ca pro muta profu de frica la miezul noptii
    Pai si Antenuta Batrana nu face la fe ?
  • me me
    e anul Survivor!!!!!!! resemnati-va postacilor
  • Hahaha Hahaha
    Pai ce audienta sa aiba cu ceva in reluare??
  • Toma Toma
    Întrebare ce rating au avut desenele?
  • je je
    relax, de un an e filmata

Trimite un comentariu

sus