Skip to main content

In memoriam Liviu Iancu. Burse pentru jurnaliști, acordate de Profit.ro

 
In memoriam Liviu Iancu. Burse pentru jurnaliști, acordate de Profit.ro

In memoriam Liviu Iancu. Publicația Profit.ro, la care a lucrat în ultima parte a vieții jurnalistul Liviu Iancu, anunță o serie de burse pentru jurnaliști. 

Publicitate

Premiile, în valoarea de 2.500 de lei, vor fi acordate lunar reporterilor care publică materiale „de excepție”.

„Pentru a onora memoria regretatului nostru coleg Liviu Iancu, Profit.ro și agenția EAD.ro vor acorda, în fiecare lună, câte o bursă în valoare de 2.500 de lei jurnaliștilor care vor publica materiale de excepție”, anunță publicația economică.

Jurnaliștii, din orice redacție, trebuie să trimită pe adresa - [email protected] - materialele de presă publicate maxim trei luni în urmă. Câștigătorul va fi desemnat de oamenii din redacțiaProfit.ro.

Cei care au câștigat o bursă pot concura cu un nou material în următorul an.


Genuri jurnalistice pentru care se vor acorda burse:


REPORTAJ

Vor fi apreciate: subiectul ales, unghiul de abordare, componenta vizuală, calitatea informației și a datelor, coerența stilistică, scriitura, potrivit celor de la Profit. 

INVESTIGAȚIE / ANCHETĂ

Vor fi evaluate: calitatea documentării și a surselor, impactul materialului, relevanța subiectului, coerența stilistică.

OPINIE / PAMFLET

Vor fi luate în calcul următoarele aspecte: coerența ideilor, calitatea scriiturii, umorul Tematica materialelor jurnalistice poate fi din orice domeniu al vieții sociale, nu doar din domeniul economic.

Reamintim că jurnalistul Liviu Iancu, autor al romanului Xanax, s-a stins din viață la finalul anului 2020. Lucra în presă de peste 20 de ani, în ultima perioadă la Profit.ro. De-a lungul timpului, a lucrat în special pe jurnalism economic și de turism, în redacții precum Mediafax, Național, Business Magazin, Capital și Profit.


Jurnalistul Liviu Iancu s-a stins din viață


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu