Skip to main content

Prima TV va avea o emisiune de interviuri, cu jurnalistul Sebastian Zachmann

 
Prima TV va avea o emisiune de interviuri, cu jurnalistul Sebastian Zachmann

Prima TV anunță o emisiune de interviuri, cu jurnalistul Sebastian Zachmann, venit recent de la Adevărul. Se numește „Insider Politic” și va avea o frecvență săptămânală. 

Momentan nu se cunosc detalii legate de ziua de difuzare. 

Publicitate

Formatul este unul de tip interviu, iar în platou va fi invitat „cel mai important personaj al săptămânii”, spun oficialii Prima TV.

Sebastian Zachmann va aborda teme din actualitatea românească și va prezenta două puncte de vedere asupra temei săptămânii, cel al invitatului dar și al realizatorului. 

Zachmann s-a alăturat recent postului Prima TV, unde acoperă evenimentele importante din actualitatea românească: alegeri, congrese, sesiuni parlamentare, conferințe de presă la Cotroceni și comentează în cadrul jurnalelor Focus subiectele principale ale zilei.

Jurnalistul a părăsit ziarul Adevărul, unde era șeful secției politic, după nouă ani. La Adevărul era din decembrie 2011, iar șeful secției politic era din anul 2013.


Citește și: Plecare importantă de la Adevărul. Șeful secției politic a demisionat. Merge către o televiziune


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • cred ca tremura cei de la pro tv iar la antene s-a facut sedinta cu mona segal plus 3 producatori din sua si uk. Cine a cumparat prima tv se comporta cu ea de zici ca e statie de nisa. selly e un format de late night cu un pusti de 18 ani, cronica trage sa moara, matinalul daca o sa faca un punct de share pe comercial o sa fie minune, schimb de mame a murit, dar ei spera sa rupa gura targului. am uitat de marea emisiune medicala iar cu silviu brucan junior sunt sigur ca o sa scrie istorie in cartea de aur a televiziunilor din romania.
  • Prima Tv daca vrea sa fie in top ar trebui sa aibă o emisiune de divertisment care sa fie foarte urmărită
    Selly Show e măruță 2

Trimite un comentariu