Skip to main content

Disney, mesaj de avertizare pentru The Muppet Show: „Decât să eliminăm acest conținut, dorim să recunoaștem impactul său dăunător”

 
Disney, mesaj de avertizare pentru The Muppet Show: „Decât să eliminăm acest conținut, dorim să recunoaștem impactul său dăunător”
Foto: Yahoo

Disney ia noi măsuri, pe platforma de streaming Disney+. După ce a scos Piscile Aristocrate de la secțiunea copii, gigantul american își avertizează acum utilizatorii înainte de fiecare episod din The Muppet Show, scrie Variety.

Publicitate

Pe Disney+ a fost adăugat un disclaimer de conținut la începutul celor 18 episoade din „The Muppet Show”, care a debutat pe platformă de vineri.

„Acest program include descrieri negative și / sau maltratare a oamenilor sau culturilor. Aceste stereotipuri erau greșite atunci și sunt greșite acum. Decât să eliminăm acest conținut, dorim să recunoaștem impactul său dăunător, să învățăm din acesta și să stârnim conversația pentru a crea împreună un viitor mai bun.

Disney se angajează să creeze povești cu teme inspiraționale și aspiraționale, care să reflecte diversitatea bogată a experienței umane din întreaga lume”, se arată în mesaj celor de la Disney, potrivit sursei menționate.

Acest disclaimer a fost adăugat la începutul fiecărui episod din diferite motive. Spre exemplu, în timpul unui episod în care a fost invitat Johnny Cash, el cânta în fața unui steag confederat. 


CITEȘTE ȘI: De ce au fost scoase de pe Disney, de la secțiunea copii, desenele Pisicile Aristocrate și Peter Pan


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • @JFK Cunoastem foarte bine cultura americana, pentru ca ne este bagata pe gat in fiecare zi, acum se practica o discriminare pozitiva impotriva albilor. Tine minte cuvintele mele : nu se va ajunge la dreptate, decat atunci cand toti oamenii vor uita istoria si va fi o egalitate reala.
  • Ca de obicei,romanii comenteaza despre un lucru pe care nici nu il cunosc,poate doar definitia din dictionar si anume rasismul si efectele ei in societatea americana de peste 400 de ani incoace!
    Asa ca abtineti-va de la comentarii ce nu va privesc in mod direct!!!
  • O mizerie progresistă.Asta a devenit Disney care insistă să își eticheteze conținutul "dăunător" într-o isterie globală la care Netflix(încă)nu a luat parte activ.Dacă scoate 50% din conținutul "dăunător" ,biblioteca Disney(pentru că nu se poate numi încă serviciu de streaming) rămâne cu Hannah Montana și H2O(apoi îl scot și pe ăla că e jignire la adresa sirenelor).Grotesc ce a devenit acest Disney pe ultimele două conduceri.Nu mai creează nimic,își închid posturile tv în favoarea Disney Plus(ceea ce e oarecum explicabil având în vedere că 99,87% sunt reluări din 2011)
  • La mintea unora si cei 101 dalmatieni ar trebui scosi de la difuzare pe motiv ca acei catei au pete negre pe corp. Americani ... !!!
  • Ce pacat au comis Pisicile aristocrate? Chiar vreau sa stiu. Personajul negativ e Edgar. Este el parte dintr-o etnie conlocuitoare? Sau Thomas O'Maley este discriminat ca-i irlandez, sau ca-i maidanez?

Trimite un comentariu