Skip to main content

Hai cu fetele, la Prima TV. O nouă emisiune cu Diana Bart, Giulia şi „cârcotaşele” Ioana Petric şi Gabriela Marin

 
Hai cu fetele, la Prima TV. O nouă emisiune cu Diana Bart, Giulia şi „cârcotaşele” Ioana Petric şi Gabriela Marin

Hai cu fetele, la Prima TV. Postul de televiziune lansează o nouă producţie, cu Diana Bart (de la Flash Monden), cântăreaţa Giulia şi „cârcotaşele” Ioana Petric şi Gabriela Marin.

Publicitate

Emisiunea debutează luni, pe 1 martie. Momentan nu a fost anunţată şi ora, dar cert este că va fi în timpul zilei.

„Hai cu fetele! va duce divertismentul din timpul zilei la un alt nivel, oferind 4 păreri diferite despre problemele şi dilemele cu care se confruntă femeia de astăzi. Ioana Petric, Giulia, Gabriela Marin şi Diana Bart vor fi acele femei care vor aborda într-un mod fresh subiecte care preocupă femeia modernă”, menţionează reprezentanţii postului.

Ioana Petric:

„O emisiune de atitudine, cu atitudine. Ne dorim să fie un program curat, fără circ, fără can-can, mesajul nostru fiind "hai că se poate!". Sunt sigură că vom fi gaşca din care telespectatoarele îşi vor dori să facă parte. Şi chiar dacă subiectele abordate vor fi în mare parte de interes feminin, nu vă faceţi griji, sunt bineveniţi şi domnii . Vorba aceea, este o emisiune pentru femei, bună dacă o urmăresc bărbaţii.”

Diana Bart, de la Flash Monden, despre noul proiect:

„Este fix formatul care îmi place pentru că este dinamic şi sunt convinsă că vom face un show de calitate, un show ca între fete care nu va plictisi niciodată. Avem şi multă informaţie pentru că avem nevoie şi de asta, nu doar de râs şi de voie bună.”

Gabriela Marin spune, de asemenea:

„Toate patru, eu, Ioana, Giulia si Diana, avem personalităti foarte diferite însă când ne întâlnim ne completăm într-un mod spectaculos de bine. Fiecare adaugă sare şi piper emisiunii care va fi un “afternoon delight” pentru toate doamnele şi domnişoarele, dar şi pentru domnii care doresc să intre în misterele eternului feminin, pentru a ne înţelege mai bine pe noi, aceste entităţii sublime numite femei.”

Giulia adaugă:

„Daca m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să fac în 2021 atunci aş fi răspuns că aş vrea să mă întorc la radio şi televiziune. Am început să lucrez în televiziune pe când aveam 11 ani şi mă leagă amintiri frumoase de fiecare producţie la care am participat, tocmai de aceea mă bucur tare mult că după o pauză de câţiva ani mă întorc la una dintre pasiunile mele. Hai cu fetele! este un proiect la care abia aştept să particip cu atât mai mult cu cât mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreas Andreas
    E nevoie de buget substanțial, e nevoie de invitați, indiferent cât de captivante ar fi fetele, nu poți fără invitați. Nu prea au pe cine invita, având în vedere că cei mai mulți sunt sub contract de exclusivitate cu una din marile televiziuni.
  • Alex Alex
    Foarte tare ideea! Sper sa fie ca o dezbatere. Fiecare dintre ele cu o parere si argumentele sale pe subiect. Plus divertisment. O sa fie cu sare si piper. Sigur vor face show!
  • Andrei Andrei
    Legat de "mult-așteptatul" matinal de la Prima...Am văzut aici niște ode(probabil publicitate platită)legate de matinalul Prima.Ce e special la el?Un jurnal de știri cu invitați.Nu a invitat Prima asta.Când au trecut la HD,Antena 1 a avut exact acest tip de discurs legat de Observator,cum o să revoluționeze ei știrile și alte gogoși...nu a fost nimic special.Și-au învățat lecția și la trecerea la noua grafică din aprilie 2020 au făcut-o profesionist,ca o redacție de știri internațională,asumată și nu copilării de genul celor de mai sus.Adevărul e că nu ai cum să dai știrile diferit.Sau poate se vor inventa metode dar mă îndoiesc că România o să inventeze ceva în acest sens.Gogoșile vândute cu matinalul Prima nici măcar nu au prins.E o formă penibilă de a promova știri.Știrile sunt știri,divertismentul e divertisment.

    P.S.Pe Facebook,Prima are aproape 800.000 de like-uri și media reacțiilor la postări e de maxim 2 like-uri,0 comentarii,0 distribuiri.
  • Andrei Andrei
    O emisiune făcută de niște amețite care nu mai au succes nici pe Instagram,mâncând iaurt pe marginea cadei în prosop,sperând să mai piște 5 euro.Prima se grăbește să facă emisiuni de umplutură,fără esentă,fără nimic real.Mi se pare mai bun conținutul A7 TV și
    Metropola(vorbind de televiziuni noi) decât ce își doresc ei să livreze.Totul e pe sărăcie maximă și economie,începând de la platoul de știri,terminând cu neînțeleasa dorință de a păstra brand-ul Prima în "splendoarea" sărăciei sale.Prima nu are un public.Prima are doar câțiva telespectatori.Dar nu are public.Nu poți crea un public pe o fundație veche,neactualizată,doar schimbând niște lumini și aducând 4 fetițe să vorbească ore întregi despre cremuțe,poftele din timpul sarcinii și ținutele altor influenkere de bordel,cum e aici pe coclauri.Asta nu e televiziune.Asta e umplere de program.Ca să nu fie film.
  • Miu Miu Miu Miu
    Presimt ca va fi intre 15 si 18
  • mihai mihai
    A mai fost acum ceva ani tot la Prima TV o emisiune identica, tot cu patru fete care discutau intre ele in fiecare după-amiaza despre subiectele feminine.

Trimite un comentariu

sus