Skip to main content

Mihaela Bilic nu va mai apărea în emisiunea „Arena Bucătarilor”, de pe Pro TV

 
Foto: Facebook/ Mihaela Bilic
Foto: Facebook/ Mihaela Bilic

Mihaela Bilic, medic nutriţionist, a anunţat că nu va mai face parte din noul sezon Arena Bucătarilor, emisiunea culinară de pe Pro TV.

Publicitate

Bilic a postat în weekend un mesaj pe Facebook, în care a anunţat că nu va mai apărea în producţia de pe Pro TV din martie. Ea susţine că producătorul emisiunii nici nu a înştiinţat-o de schimbările din perioada următoare.

Bilic a prezentat Arena Bucătarilor timp de cinci ani, emsiunea fiind în trecut la Kanal D, iar de ceva timp a ajuns la Pro TV. Recent s-a încheiat sezonul 10, iar din martie va începe al 11-lea sezon.

La începutul anului, Mihaela Bilic s-a implicat într-un proiect online al Mega Image, alături de vloggerul Bogdan Techeş. Cei doi vor explica copiilor, într-o serie de clipuri video, cum să îşi formeze un stil de viaţă sănătos. Detalii, AICI.

De asemenea, Bilic prezintă la Gold FM şi emisiunea „Sănătate şi nutriţie”, în intervalul 22:00-00:00. Detalii, AICI.

Mihaela Bilic nu a putut fi contactată pentru mai multe detalii.

Mesajul Mihaelei Bilic pe Facebook

„Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii “Arena bucătarilor”.

Noul sezon va debuta într-o altă formulă. nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie... aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul.

Probabil puţini ştiu că proiectul “Arena bucătarilor” nu este o producţie Protv, ci o emisiune creată/finanţată de Selgros, difuzată cu mulţi ani în urmă la Kanal D şi apoi la Protv.

Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experienţă extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiţionat de publicitate, unic pe piaţa românească.

Nu am crezut că un medic nutriţionist poate să-şi găsească locul într-o bucătărie şi să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepţie care se găteau acolo. Însă “reţeta” s-a dovedit a fi o reuşită!

Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezenţă mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit rândul meu să vă mulţumesc că ne-aţi fost alături şi să vă spun la revedere, cu speranţa că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puţin la fel de interesante. Iar “Arenei bucătarilor” îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Boborete Boborete
    Chefii sunt doar la antena

    Degeaba. Bucatarii sub Fierbinteni si sub meciuri de fotbal. Oare Talentosii luni peste Chefii tai ?
  • drwqeqwe drwqeqwe
    "A.", nu stiu daca ai observat, dar tinerii nu prea se mai uita la televizor, au internet si petrec mai mult timp in mediul online
  • sensi sensi
    De la 50 de ani...nu mai merge.
  • A. A.
    @Haha, Adela nu mai revine dupa concediu, din cate stiu eu. E posibil totusi sa nu fie asa, dar in principiu asta se aude. PRO incepe sa-si piarda stralucirea, e un proces care a inceput deja, de fapt. Nu sunt capabili sa aduca public tanar, acolo e buba. De la an la an descresc audientele, iar publicul imbatraneste, devine batran. Am vazut ca mai incearca pe online sa mai agate tinerii, dar incearca cu idei plagiate cap-coada din emisiunile populare internationale, nimic original. Iar ce nu e copiat face deservicii brandului, la un moment dat stiu ca era un interviu online cu niste ***iste de la un studio de ***, mi s-a parut ireal ca vad pe online-ul PRO un material in care era promovat ***ul si nu oricum, ci pe fatza. Si se tot fac greseli, de ex. la I LIKE IT in loc sa puna un om carismatic similar lui Buhnici, au pus o duduie care e incolora, inodora, inspida si care nu transmite absolut nimic, au stricat un produs foarte bun cu o alegere neinspirata. De aia se pleaca, oamenii nu mai vad niciun viitor, se stie ca urmeaza o cadere din glorie a PRO si fiecare e dornic sa isi gaseasca un locsor cald din timp. Vor mai pleaca si alte vedete, au multi oferte de prin afara, dar e de vazut cine si ce accepta. Vremuri cam triste.
  • Adi Adi
    După Mihai Petre, Protv își mai bate joc și de Mihaela Bilic. Sa ai asemenea vedete și le arunci la gunoi, iti trebuie ,,multă,, minte!
  • mihai mihai
    La noi nutritionistii se lupta cu fructele
  • Mile Mile
    Chefii sunt doar la antena
  • Ion Ion
    Ce ne facem??? Viata fara Bilic e pustiu. Cine ne mai invata ca mierea e otrava?
  • an an
    se potrivea in emisiune... eu as aduce in fiecare editie alt specialist, inclusiv pe Dr Menci
  • Mos Dan Mos Dan
    Drum bun, cale batuta. Oameni buni, mancati fructe si legume, nu ascultati de toti neavenitii. Fructele dulci nu ingrasa, nu conteaza daca mancati seara, beti apa plata. Va veti plictisi de atata sanatate. Nu uitati de secretul lui Hagi : o lingura de miere pe zi.
  • Haha Haha
    Ușor, ușor pleacă toți
    Nu m-ar mira ca Adela Popescu sa plece si ea la antena la o emisunie împreună cu sotul ei

Trimite un comentariu

sus