Skip to main content

(P) Radio ZU anunţă lansarea magazinului online ZU Shop

 
(P) Radio ZU anunţă lansarea magazinului online ZU Shop

(P) Radio ZU anunţă lansarea magazinul online oficial, ZU Shop, o extindere firească a brandului.

Publicitate

ZU Shop oferă oportunitatea tuturor celor care iubesc brandul ZU să achiziţioneze produse personalizate, imprimate fie cu mesaje şi grafici inspirate din campaniile radio-ului, fie cu citate „născute” în programele postului.

Această extindere în zona de e-commerce a Radio ZU reprezintă, în acest moment, unicul proiect de acest gen în rândul radiourilor din România.

„Lansarea ZU Shop-ului este o extensie firească de brand, venită ca urmare a cererii constante din partea comunităţii de fani Radio ZU, dar şi ca parte a dezvoltării de business.

Ne dorim ca dinamica şi energia din programele Radio ZU să se regăseasca şi în ZU Shop, aşa că urmează surprize şi noutăţi şi aici”, declară Ana Barbu, Marketing Manager Radio ZU.

ZUper ascultătorii au deja la dispoziţie o gamă de produse şi accesorii branduite cu ZU. Experienţa de shopping este una simplă, intuitivă şi la îndemâna oricui cu un simplu click pe www.radiozu.ro, la secţiunea ZU Shop în bara de meniu.

Magazinul online poate fi accesat şi direct la https://shop.radiozu.ro/.

Produsele comandate pot fi livrate prin curier oriunde în ţară. Plata reprezentând contravaloarea produselor comandate se poate face online, prin card bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro) printr-o platforma securizata ce foloseste tehnologia 3D.

Radio ZU îşi continua misiunea de a fi cât mai aproape de ZUper ascultători, cât mai în mijlocul comunităţii pe care a reuşit să o construiască în cei 12 ani de existenţă

GALERIE FOTO. Magazinul online ZU Shop

Ascultă Radio ZU pe toate frecvenţele, dar şi pe Aplicaţia mobilă disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru IOS.

Urmăreşte ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găseşti pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto şi video pe platformele social media Radio ZU (Facebook, YouTube şi Instagram).

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Delia Delia
    Expirații ăștia ar trebui sa dispară din postul ăsta de radio.sunt simplii ratații care plictisește lumea . pupincuriștii lui Felix buzdugan și morar
  • Stefan Stefan
    Hoară, păi cei mai mulți afoni sunt promovați chiar de către Zu. Zu iși mai amintește că avem și alți artiști doar de 1 decembrie și-n concertele lor anuale. Cea mai bună promovare e cea de la radio. De ce nu avem artiști adevărați și la radio Zu?
  • Pipo Pipo
    Prost sa fii sa cumperi asa ceva. Mai bine strangi banuti si iti cumperi haine de firma. Zara, Guggi, Armani, Versace, Puma, Addias. De firma si originale.
  • Hoară Hoară
    Stefan,da bani sa ai dar văd ca mulți au si stau cu mâna in sân
    De ce nu putem sa avem si noi măcar 20% din ce au ăia de afară
    Avem artiști asa de buni,dar nu ii promovăm cum trebuie,culmea ca afonii sunt mai cunoscuți decât ăștia care au putin habar de muzică
    Sa vedem in alte tari cum fac alti concerte sa comparăm cu ce avem noi
    Forza zu are si ea beneficiile ei(avea)
    Mai suntem si noi in rândul lumii cum măcar puțin
  • morar morar
    Voiculescu a rămas fără bani? Nu mai face bani cu Antena3 si nu are de unde sa îl mai plătească pe Morar?
    Nu vând și tricouri cu Felix sau cu Turnător dovedit?
  • Stefan Stefan
    Hoară, bani să ai, că poți face evenimente și mai mișto decât Zu. Cum în spatele Zu se află turnătorul dovedit Felix (zis și Varanul), care nu știu de ce e ocolit de autorități, e clar că au bani să facă orice....și da, Simona, cei 2 sunt plagiatori dovediți. Caută pe google și o să găsești mai multe exemple de furăciuni de la cei 2.
  • teodor teodor
    Se referă că, Buzdugan mai fură din poante și și le însușește.
  • Hoară Hoară
    Indiferent de ce zic unii,este cel mai bun radio,fara doar si poate
    Fac cele mai frumoase evenimente
    De exemplu Forza zu,ce radio poate sa faca aceasta performanță?Cele mai mari concerte din România timp de 10 ani
    De orasul Faptelor Bune numai zic
    Chiar si in pandemie au făcut Mare Unire zu ,deci se vede că țin la muzică
  • SIMONA SIMONA
    Alex despre ce vorbești?Nu stiu la ce te referi
  • Alex Alex
    Nobody cares. Numai intr-o tara ca Romania plagiatorii astia (dovediti) de Buzdugan si Morar pot fi inca in FM... rusine postului care ii gazduieste si, fireste, rusine Antenelor, care il sustin pe incompetentul de Morar, care la randul lui sustine alti incompetenti, prietenii stiu de ce, vorba aia. #lame

Trimite un comentariu

sus