Skip to main content

Vlad Drăgulin, emisiune în culisele iUmor. Online

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Actorul Vlad Drăgulin va avea proprie emisiune. Va fi din culisele sezonului 10 iUmor, care va debuta duminică, 14 februarie, pe Antena 1.

Publicitate

Noua producţie de pe a1.ro se va numi „I mai mult Umor”, iar Drăgulin va fi prezent în culisele show-ului, acolo unde le va pune întrebări juraţilor şi concurenţilor.

”I mai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului”, a spus Vlad Drăgulin.

Drăgulin mai realizează o emisiune în online, pe a1.ro, alături de cântăreţul Speak - „Îs geană pi tini”.

Sezonul 10 iUmor debutează pe Antena 1 duminică, de la ora 20:00. Delia, Cheloo şi Bendeac rămân în juriul show-ului.

Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei „iUmor”, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

CITEŞTE ŞI: Antena 1 face Ziua Îndrăgostiţilor cu Delia, Cheloo şi Bendeac. iUmor revine cu un nou sezon

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus