Skip to main content

Oraşele şi străzile din ţară vor fi fotografiate, din nou, de Google. Maşinile celor de la Google revin în România

 
Foto | Google
Foto | Google

Maşinile Google Street View se întorc în România, lunile următoare. În acest context, compania va fotografia, din nou, străzile localităţilor din ţara noastră.

Publicitate

Vor ajunge în peste 100 de localităţi, cu scopul de actualiza imaginile Street View din oraşe, şosele şi autostrăzi pe Google Maps, anunţă oficialii Google.

Concret, proiectul va începe vineri, 26 martie.

Maşinile Google vor acoperi zone şi localităţi din toată ţara, de la Bucureşti, Constanţa, Călăraşi, Ploieşti, Oneşti sau Paşcani, şi până la Sibiu, Cluj, Sighetul Marmaţiei sau Arad.

Lista actualizată şi completă, AICI.

Street View este un serviciu disponibil pe Google Maps, fiind disponibil în mai mult de 85 de ţări, inclusiv în Arctica şi Antarctica. În Street View, sunt disponibile imagini la 360° din numeroase locuri ale lumii, fie şosele, oraşe, monumente istorice, repere culturale, natura sălbatică (pe pământ, pe sau în apă) şi chiar spaţiu.

Street View a venit în România începând cu 2010, când au fost publicate primele imagini din cele mai importante oraşe pe Google Maps. Cea mai recentă actualizare a imaginilor Street View în România a avut loc în 2019.


Citeşte şi: Cum a filmat Google Delta Dunării din căruţă. StreetView cu barca prin canalele Deltei


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus