Skip to main content

Mirela Vaida, lacrimi peste lacrimi. Hohote de plâns, după atacul "teroristei". Incidentul de vineri, exploatat de Acces Direct

 
Mirela Vaida, lacrimi peste lacrimi. Hohote de plâns, după atacul "teroristei". Incidentul de vineri, exploatat de Acces Direct

Acces Direct cu lacrimi peste lacrimi. Cu "Mirela Vaida, traumatizată după atacul nemilos." Cu femeia cu probleme care a intrat goală în direct şi este "teroristă".

Publicitate

Câteva cuvinte, apoi sughiţuri de plâns. Iar câteva cuvinte, iar şiroaie de lacrimi.

Incidentul de vineri, când o femeie care ar avea probleme psihice a intrat în direct goală, în platoul Acces Direct şi a aruncat cu o piatră spre Mirela Vaida este subiectul principal al emisiunii de luni. Cu "Mirela Vaida devastată" în prim plan.

O emisiune care aşa a şi început, cu Mirela Vaida devastată. Încă este traumatizată, se repetă. Mirela Vaida plânge la câteva cuvinte, iar un co-prezentator o ajută astăzi. Vaida îşi expune poziţia întrerupându-se deseori.

Un reporter încearcă, de afară, de lângă studioul din fostul cinema Excelsior să reconstituie traseul pe care l-ar fi parcurs femeia, până la intrarea în platou.

Se revine în platou. Mirela Vaida spune iar câteva cuvinte şi iar aproape că plânge. Un alt reporter îi ia un interviu unui psiholog, care să vină cu soluţii pentru "Doamna Mirela". Să treacă peste traume.

"Şoc şi groză după atacul asupra Mirelei Vaida" este o burtieră pusă de Antena 1. "Terorista, înarmată cu bolovani", este o alta. Sau "Tentativă de omor în direct".

Mai târziu, în emisiune, au cântărit bolovanii în direct, pe un cântar!

Ce a spus, între sughiţuri de plâns, Mirela Vaida?

"Nu confundaţi subiectele emisiunii cu prezentatorii"

Mirela Vaida: „Azi ar fi trebuit să facem o emisiune obişnuită. Dar evenimentul neprevăzut de vineri a făcut să începem altfel.

"Nu încerc să conving pe nimeni cu nimeni, sunt mulţi oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să conving pe nimeni de acele scenarii.

Fiecare poate să îşi facă propriile scenariile. Fiecare poate să creadă că noi am luat o femeie de la un spital şi am adus-o în platoul emisiunii.

Mi se pare diabolică mintea celor care cred aşa. Mi se pare că teoria urii este noua religie noastre. Mi se pare că ne bucurăm de răul altora. Vreau să vă spun un lucru: înainte să fiu persoană publică, eu sunt un om obişnuit acasă, cu trei copii.

E păcat să confundaţi prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă plec. Noi, prezentatorii, suntem cei care prezintă nişte realităţi.

Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, şi nu suntem noi Dumnezei, suntem nişte oameni.

Faptul că voi vreţi să ne înjuraţi pe Facebook, pe Instagram, să ne doriţi moartea copiilor noşti, faceţi ce vreţi în mediul online, dar când viaţa mea e în pericol nu mă pot abţine.

Nu vreau să vă conving. Faceţi ce doriţi. Eu doar vreau să-mi apar viaţa şi pe cei trei copii pe care îi am de crescut.

Nu ştiu dacă eu, Mirela Vaida, am făcut rău unei persoane. Sunt un om care iubeşte viaţa, sunt un om care are mulţi prieteni. Aici, la Acces Direct, facem subiecte din lumea reală.

Poate nu vă place emisiunea, nu vă uitaţi. Dar cine suntem să judecăm? Să ne omorîm pe stradă? Problema este că femeia aceasta nu va răspunde penal. E o femeie pe care n-am văzut-o în viaţa mea.”

Citeşte şi: VIDEO. Breaking News: Mirela Vaida, atacată în direct la tv cu o piatră imensă. „Sunt în stare de şoc!”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jadores Jadores
    Antenuta umilita vineri, sambata si duminica. Cand comentezi pe stirile respective postacule ?
    Si de pensionarii de la Cunoscuti nu zici nimic postacule ?
    Plangi de ciuda ! Hi hi hi !
  • Mile Mile
    Probabil e vreun postac ha
  • SIMONA SIMONA
    Știți ce e penibil rău?
    Comentariile unora
    Ca sa va explic am vazut un nene care a zis ,citez:"In acel platou sunt mii de persoane"
    Si ma apucat o criză de râs,avand in vedere ca nici la teatru nu vezi mii de persoane si intr-un platou maxim 20
    Plus ca suntem in era pandemiei unde daca sunt mai mult de 50 pers. la un loc iti da amendă
    Gândirea oamenilor in 2021 e mai înapoiată față de 1900 toamna
  • Andrei Andrei
    Pagina de media a vrut,cu rea credintă,să scoată în evidență caracterul burtierelor care seamăna cu cele de la România Tv și au accentuat cuvântul "teroristă".În DEX,cuvântul este definit ca o persoană care produce teroare(ceea ce s-a și întâmplat) iar ca o definiție mai largă,un terotist este o persoană care atentează la viața unei persoane sau a unui grup de persoane prin crearea unei panici inițiale.Deci cuvântul nu e folosit în stil România Tv așa cum ați reliefat prin citarea apăsată a burtierelor.Nu trebuie să faci parte din ISIS pentru a te defini ca terorist.Exemplu:"Articolul Pagina de media despre ediția din 22 martie a emisiunii Acces Direct este terorism media."Aici cuvântul "terorism" se referă la acest articol profund vomitativ în care ați încercat să tabloidizați un subiect pe care ei l-au tratat cu o oarecare decență și cu dovezi și nu prin teorii ale conspirației.

    @Șerban,nu,nu poți invoca că o anume secție de Poliție face o anchetă și să apară pe post uniforma Poliției care se plimbă prin studiourile tale pe un post ca Antena 1 și o tanti filmată în fața unei secții de poliție care zice peste tot că merge sa depună plângere când defapt nu depune.Categoric Poliția Sector 1 s-ar autosesiza dacă nu ar exista o ancheta reală în curs pentru că e în joc și imaginea lor,știind că Vaida e în stare să țină un sezon întreg un monolog despre cum nu și-au făcut ei treaba.Bine,dacă a intervenit Bil Geiț și a vorbit la Poliție să-i lase pe ăștia să se joace de-a omorul în direct atunci e posibil să nu existe reacții din partea Poliției.
  • Constantin Constantin
    Autorul articolului este descalificat din rangul de profesionist! Se stie ca Dan Negru , nu are simtul elegantei , defect preluat si de obae.. de la mentor..Clar , ca acest articol nu este scris la comanda, ci din fondul de gentleman obaeistic!
    Ce este cu atata *** analitic? Cata risipa de cognitie.. Ce inrolare subordonata de impresii..Ce jandarmi ai moralei ..
    Pe bune, kantienilor? judecati prezentatorul? un executant este responsabil?
    Da’ de ce nu procedati in baza aceleiasi scheme de gandire si cu prezentatorul de stiri de la ora 5 Pro TV?
    Baieti, cumparati niste megafoane si urlati public ca avem grad mare de analfabetism , ca educatie e anemica ,ca valorile sunt batjocorite .. d’ astea .. ca Vladuta Lupau , J’Ador etc este la marele revelion al regelui Negru, iar obae & team se suspenda de la principii...
    Apropo, mai stie cineva, ceva de rege !????

    Na, scuze daca am ofensat pe cineva.. asta am invatat de la obae..
  • Mircea Mircea
    eu cred ca emisiunea aceasta a făcut o groază de anchete si reportaje , nu mai sariti cu acuzatii ,da ,a fost o perioada cu acel caz cu Vulpita ,dar emisiunea are peste 11 ani si nu au fost tot timpul vulpite ai scenarii.

    O groaza postacule ? O groaza a facut Pro TV cu Romania, te iubesc. Nu emisiunea ta fake.
  • Șerban Șerban
    Bă voi sunteți ***?! Băi leii mei, se vede de la o poștă că e făcătură. Nu vi se pare puțin cusută cu ață albă toată treaba asta? Cum se face că întâmplarea asta s-a întâmplat fix vinerea? Video-ul l-ați văzut, îl știm cu toții, nu mai e cazul să vorbim de el. Și dacă au menționat poliția ce? E ilegal cumva să spui că se face anchetă când de fapt nu se face? Vă spun eu cum au aranjat-o. Au făcut sceneta vinerea, ca în weekend să vadă reacția publicului. Ei se așteptau la ceva de genul "săraca Mirela" sau "vai, da ce putea să treacă prin mintea acelei femei să o atace pe biata Mirela", "vai sărăcuța". Dacă era așa, o țineau cu subiectul ăsta luni de zile. Dar cum lumea s-a prins care e șmenul, au aranjat în weekend "dovezile" ca luni să vină să dea apă la șoricei și să le arate proștilor cum "s-a întâmplat de fapt". Și nu mai aduceți acuze la adresa pagina de media cum că se iau de tâmpenia asta. Au tot dreptul să o facă. Ei sunt jurnaliști, știu șmecheriile astea. Acest moment poate fi încadrat ca derapaj. Și nu mai încercați să jucați avocatul diavolului, că nu e greu să iei un nume din genericul de final al emisiunii și să comentezi aici sub acel nume. Comentariile voastre sunt =0.
  • mile mile
    Ce teatru ieftin si prost.
  • Marian Marian
    Real sau nereal terminati cu prostiile numai criticati pagina de media a prezentat adevarul crud ba ca are ceva cu antenuta ba ca nu stiu mai ce doamna o merita cu varf si indesat nu zic sa-i dea cu caramida in cap ,cand a avut serialul viorel si vulpita se certa cu lumea ca ea stie ce face , asa ca s-o lase mai moale cu lacrimile de crocodil ca nu tine , te duci in wekend in Poiana Brasov te distrezi si apoi vi lunea si te smoircai , nu-ti convine da-ti demisia sau du-te intr-un concediu mai lung
  • Ludovik Ludovik
    "traumă" Așa îi mai spun acum unei făcături? Audiența scădea și doamna intra în sevraj.
  • Constantin Constantin
    Sunt dezamăgit de lipsa de profesionalism de care da dovada Pagina de media.
    Am observat de mult timp ca nu simpatizanți Antena 1, inclusiv cand prezentati audiențele, dar sa te bucuri de raul si trauma unui om, indiferent cine este el, este de-a dreptul josnic.
  • Hoodie Hoodie
    Serban inteleg ca îți e antipatică femeia dar Mireasa pentru fiul meu(primele sezoane ) a fost considerata cel mai bun show matrimonial televizat din România
    "Mascarada" a creat zeci de cupluri care..culme există si azi
    Si inca ceva culmea e ca atunci cand Vaida a plecat de la MPFM emisiunea a murit
    Cat despre vulpita ,nu stiu ce sa zic,daca era Simona prezenta sau nu?
    Si inca ceva,acum vreo 2 luni a fost in caz adevărat cum zici tu.Moartea Angelei Balint,nu l-ai urmărit evident, dar iti zic ca eu ca a fost next level față de ceea ce fac acum
  • Lidi Lidi
    Poate după acest caz,emisiunea va avea o schimbare de format
    Serban, exagerezi,zici ca acces nu merge bine,ba merge chiar ok,nu are audiențe colosale dar nici dezastruoase cum crezi tu
    Iar daca opinia ta zice ca e fake,ok inteleg dar daca ai fi urmărit ediția de azi ți-ai fi dat seama ca lucrurile sunt prea bine puse la punct pentru o simplă "regie"
    Nu au putut falsifica camerele de vedere si mai rău ca au arătat imagini de pe camerele altei instituții
    Au implicat poliția, salvarea,au arătat imagini cu ***.....adica totuși e acces direct nu un film scump
    Daca prin absurd i se întâmpla lu Măruță asta nu mai ziceai același lucru, pariu?
  • geo geo
    Ar fi pacat sa i se iroseasca talentul. Mirela este o actrita foarte buna ! Poate cei de la Antene se gandesc sa ii gaseasca un rol lacrimogen intr-o telenovela...
  • Șerban Șerban
    @Specialistul Într-adevăr, a fost o emisiune de calitate, cu cazuri sociale adevărate, chiar dacă au mai fost trase de păr câteodată. Femeia asta a distrus emisiunea. Ea a crescut în prostia aia de "Mireasă pentru fiul meu". Cu bălăcăreală a ajuns mare. Orice emisiune în care este implicată, dă jegometrul peste cap. Scandaluri peste scandaluri, regii ieftine, mini serial cu 2 indivizi săraci cu duhul vai mama lor. Acum sceneta asta este "the new low" pentru ei. Ei știu că emisiunea nu merge bine, lumea știe că emisiunea nu merge bine, Varanul știe că emisiunea nu merge bine. Asta e încercarea lor de a scăpa din panta asta. Și văzând reacția oamenilor pe social media, putem spune că asta e povestea ciobănașului mincinos, varianta televizată.

Trimite un comentariu

sus