Skip to main content

(P) VIDEO. Câteva reclame cu umor, din ultimii ani, pe care merită să le (re)vezi

 
(P) VIDEO. Câteva reclame cu umor, din ultimii ani, pe care merită să le (re)vezi

(P) VIDEO. Cand jobul tau e sa creezi reclame care se viralizeaza rapid si care pot sa creasca vizibilitatea brandului, umorul poate fi un bun punct de plecare.

Publicitate

Tocmai de aceea, ne-am gandit sa va binedispunem cu sapte reclame create in ultimii ani, care te vor amuza si te vor face sa iti amintesti ca umorul face casa buna cu promovarea.

Vezi care sunt cele cateva reclame amuzante si care merita sa fie vazute si revazute.

De la un cal putere in sus

Daca inca nu stii reclama, iti spunem ca are suficient umor incat sa merite sa o vezi. Spotul prezinta viata la tara si calatoria cu o caruta tehnologizata.

Poate nu te-ai gandit pana acum ca un GPS e extrem de potrivit la sat, pentru a-i ajuta pe carutasi sa gaseasca ulitele si sa parcheze in siguranta. Ei bine, creatorii spotului s-au gandit la asta si rezultatul e savuros.

Chiar daca reclama a fost creata in 2010, umorul acesteia e la fel de valabil si azi.

Unde dai si unde crapa

O reclama interzisa poate avea farmecul si umorul ei. Adresata adultilor, motivul principal pentru care spotul nu a ajuns pe TV, reclama surprinde cum ceea ce se astepta a fi o experienta intensa pentru actor se transforma intr-una amuzanta pentru spectator.

Un twist, o rasturnare de situatie. Si neprevazutul, asa cum e el redat, ii asigura reclamei umorul.

Maioneza, flirt si umor

Chiar daca flirtul si maioneza nu au neaparat o legatura, povestea surprinsa in reclama se dovedeste a fi amuzanta. In special finalul.

Nu stim daca umorul a influentat vanzarile si notorietatea brandului, insa reclama e cu siguranta amuzanta si merita vazuta.

Vezi mai multe reclame amuzante in articolul de pe PR2Advertising.ro.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus