Skip to main content

Europa FM se aude şi pe Pro TV Plus. Emisiunile cu Petreanu, Striblea sau CTP pe platforma online a Pro

 
Europa FM se aude şi pe Pro TV Plus. Emisiunile cu Petreanu, Striblea sau CTP pe platforma online a Pro

Pro TV şi Europa FM au încheiat un parteneriat. Cele mai importante emisiuni ale postului de radio se pot urmări pe platforma protvplus.ro.

Publicitate

Producţiile „Deşteptarea”, „Piaţa Victoriei”, „Deşteptarea României” şi „România” vor deveni accesibile pe platforma Pro TV, după ce au fost difuzate la radio şi pe pagina de Facebook Europa FM.

De matinalul „Deşteptarea” se ocupă Vlad Petreanu, George Zafiu şi Luca Pastia. Cătălina Striblea moderează „România în direct”, iar la „Piaţa Victoriei” sunt Cristian Tudor Popescu şi jurnaliştii Adriana Nedelea, Tudor Muşat, Alice Iacobescu şi Ioana Ene Dogioiu.

„Deşteptarea României” este o campanie editorială Europa FM, care a fost iniţiată la început de februarie. Detalii, AICI.

Emisiunea se pot urmări după următorul program:

  • „Deşteptarea” – un material best of în fiecare zi
  • „Deşteptarea României” - în fiecare vineri (iar ediţiile cu Sorin Câmpeanu şi Andreea Esca pot fi deja vizionate)
  • „Piaţa Victoriei” şi „România” - în direct de patru ori pe săptămână, de luni până joi.

Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV a declarat:

”Încă de la momentul lansării platformei protvplus.ro, am promis că le vom aduce utilizatorilor conţinut video premium, exclusiv, de care să se poată bucura indiferent de momentul zilei sau dispozitiv.

Noua colaborare cu Europa FM consolidează planul de a aduce noutăţi pentru toţi cei care ne sunt aproape şi avem încrederea că tot conţinutul video pe care-l veţi găsi va fi unul special şi cu informaţii relevante si extrem de interesante.

Europa FM s-a evidenţiat în piaţa radio prin conţinut de calitate atât în zona de produs jurnalistic, cât şi în emisiunile de diverstisment, împărtăşind aceleaşi valori ca şi ŞtirileProTV. Vă invit să vă bucuraţi de pagina dedicata Europa FM pe protvplus.ro unde puteţi găsi toate emisiunile PRO TV, dar şi cele exclusiv online.”


Toader Păun, CDO Europa FM, spune:

„Ne bucurăm că Europa FM este prezentă de-acum şi pe platforma PRO TV PLUS. Este un parteneriat între două branduri votate, ani la rând, în clasamentul Trusted Brands, drept radioul şi televiziunea în care românii au cea mai mare încredere.

Acum îi puteţi şi vedea pe colegii noştri Vlad Petreanu, George Zafiu şi Luca Pastia, realizatorii emisiunii Deşteptarea, cel mai ascultat program matinal de radio din România. Vă puteţi întâlni şi cu jurnalistul Cătălin Striblea la România în direct – emisiune reper în industria de media din România, un adevărat kilometru 0 al ţării, unde oamenii schimbă opinii, într-un exerciţiu de democraţie şi de incluziune socială.

În Piaţa Victoriei, punctul central al ţării, situat la intersecţia dintre autoritatea publică şi societatea civilă, vă vor aştepta, de luni până joi, scriitorul şi gazetarul Cristian Tudor Popescu, precum şi jurnaliştii Adriana Nedelea, Tudor Muşat, Alice Iacobescu şi Ioana Ene Dogioiu.

Vă lansăm, de asemenea, şi o invitaţie la solidaritate şi implicare activă, participând la Deşteptarea României, un proiect editorial Europa FM de resetare a ţării.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • teodor teodor
    vedeți că l-ați feminizat pe, Cătălin corectați Pagina de media.
  • Pache Pache
    Va urma o reorganizare a spațiului din Pache Protopopescu. Birourile Pro tv, și implicit toată partea de office, cu excepția redacției de știri, se vor muta în incinta Metropolis Center(etajul 1, pavilionul nou)(clădire deținută de ppf, grupul mamă CME). În halele din Pache va rămâne redacția de știri, iar restul spațiului va fi transformat în spațiu de filmare. Astfel, din toamnă, toată producția locală de day time în regim live, se va transmite din Pache. E o decizie din motive de costuri.
  • Daius Daius
    Știe cineva ceva legat de faptul că Petr Kellner ( ppf group) intenționează să construiască pentru Pro tv o hală de producție imensă in Otopeni?
  • Sabina Sabina
    Felicitari pentru colaborare.

Trimite un comentariu

sus