Skip to main content

VIDEO. Rivali la TV, prieteni în online. Podcastul a adus vedetele TV împreună: Teo la Măruţă, Negru la Andi Moisescu sau Bontea la Bobonete

 
VIDEO. Rivali la TV, prieteni în online. Podcastul a adus vedetele TV împreună: Teo la Măruţă, Negru la Andi Moisescu sau Bontea la Bobonete

VIDEO. Rivali la TV, prieteni în online. Ce nu s-a întâmplat în TV, se întâmpla acum pe internet. Vedetele principalelor staţii TV au dat-o „la pace” şi s-au întâlnit în online. La podcasturi.

Publicitate

În general, vedetele sunt „legate" de staţiile TV şi rareori se întâmplă ca un nume de la o televiziune să apară ca invitat pe un alt post. Pe online, se poate.

Teo Trandafir (Kanal D) a mers la Măruţă (Pro TV), Dan Negru (Antena 1) la Andi Moisescu (Pro TV), Chef Bontea (Antena 1) la Bobonete (Pro TV) şi Adela Popescu (Pro TV) a mers la podcastul lui Mihai Morar (Radio ZU).

Au ieşit discuţii interesante, care au strâns sute de mii de vizualizări.

Într-o perioadă în care podcasturi au „explodat” pe piaţa românească, ele nu au fost ocolite de vedetele TV. Tot mai mulţi realizatori TV şi-au pornit podcasturi online.

Vă propunem, în continuare, un material „de weekend”, cu multe podcasturi de ascultat sau de văzut, în funcţie de platformă. Discuţiile sunt disponibile atât video, pe YouTube, cât şi audio pe Spotify, Apple Podcast sau Google Podcast.

VIDEO. Andi Moisescu, podcast cu Dan Negru

VIDEO. Cătălin Măruţă, discuţie cu Teo Trandafir

VIDEO. Mihai Morar, interviu cu Adela Popescu

VIDEO. Mihai Bobonete, podcast cu Chef Sorin Bontea

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Călin Călin
    @B.A.M e interesantă discuția. Mai mult audio. Deoarece prin podcast se revine la tradițional, la audio. Pentru podcasturi de calitate, îți recomand katai Podcast, HurduCAST, On the record, care sunt numai pe audio
  • Călin Călin
    Andi a spus în comentarii la podcast că el nu a fost niciodată rival cu Dan, doar că nu le permitea contextul. De aceea titlultrebuie să fie cu ghilimele asupra cuvântului „rivali”. mai ales că unii nici nu se intersectează cumva.
  • B.A.M B.A.M
    Poate să-mi spună cineva ce e atât de fain/super/bun/etc la acest concept de interviu, mai nou numit "podcast"?
  • Iuli Iuli
    Cine a zis că sunt rivali? Rivali sunt doar posturile de televiziune, nu și realizatorii.
  • Alex Alex
    Uitati-va la Joe Rogan si la Lex Fridman daca vreti podcast-uri quality, nu la Marutza, care face greseli in limba romana si are o gandire un pic mai complexa decat a unei amibe. De-aia suntem unde suntem ca societate, ca stati si cascati ochii la alde Marutza, Morar, Teo, Pestritu si care mai sunt.
  • Stefan Stefan
    Nu ca aici, unde postacii isi arunca cuvinte grele, neintelegand ca, cu cat vom avea mai multe emisiuni bune si televiziuni cat mai multe care sa vina cu astel de emisiuni, cu atat vom fi mai satisfacuti, ca doar nu vreti sa ne intoarcem la o singura televiziune si la program de 2 ore.
  • mile mile
    ca peste tot in lume
  • SIMONA SIMONA
    Cred ca singurii rivali din televiziune sunt andra si delia:)))
    Glumesc,nu cred ca exista ceva de genul ca ar fi absurd
  • Sabina Sabina
    Cel mai mult mi-a plăcut podcast-ul lui Măruță cu Teo.A fost destul de interesant și sincer.

Trimite un comentariu

sus