Skip to main content

Andreea Esca face un nou sezon de interviuri Gata de Business pentru Raiffeisen

 
Andreea Esca face un nou sezon de interviuri Gata de Business pentru Raiffeisen

Andreea Esca este din nou Gata de Business, pentru Raiffeisen Bank. Prezentatoarea de ştiri de la Pro TV va realiza o nouă serie de interviuri pentru canalul de YouTube al instituţiei bancare.

Publicitate

Episoadele se postează săptămânal, din 26 septembrie, şi sunt disponibile pentru vizualizare atât pe Youtube, Facebook, LinkedIn Raiffeisen Bank, cât şi pe site-ul dedicat Gata de Business.  

În primul sezon al seriei de interviuri, Gata de Business cu Andreea Esca a adunat peste 4 milioane de vizualizări, anunţă Raiffeisen.

În fiecare episod „Gata de Business”, Andreea Esca discută cu antreprenori din diverse domenii despre provocări, lecţii şi riscuri.

Până acum, 14 antreprenori români au stat de vorbă cu Andreea Esca şi au povestit despre evoluţia propriilor afaceri. Dacă în primul sezon, antreprenorii Alin Copîndeanu, Miriam Constantin, Cezar Nourescu, Dorin Boboc, Mirela Mazurec, Mari Bratu şi Andrei Trandafir au povestit despre cum e să activezi în agricultură, retail, IT şi multe altele, în cel de-al doilea sezon, Bogdan Ciocian, Aneta Neagomir, Răzvan Rusu, Oleg Andrişan, Alina Negru, Andrei Voica şi Claudiu Şerban vor povesti despre experienţele lor din industria culinară, medicală, alimentară etc

În plus, ascultând poveştile antreprenorilor din sezonul Gata de Business, Andreea Roşca, creator The Vast & The Curious, vine cu soluţii şi sfaturi. Astfel, cei care urmăresc emisiunea pot avea un feedback valoros, sfaturi, soluţii sau chiar strategii pentru a-şi putea îndrepta business-ul pe drumul succesului.  

Raluca Nicolescu, director IMM la Raiffeisen Bank România:

„Cu fiecare finanţare pentru un business aflat la început de drum, ne dorim să deschidem calea spre oportunităţi şi resurse, care să îi ajute să îşi depăşească obiectivele. Ne bucurăm sa fim parte din succesul lor şi, pe această cale, profit de ocazie să le mulţumesc celor paisprezece oameni cu vise mari, implicaţi în proiectul Gata de Business, pentru că s-au alăturat acestui demers valoros de învăţare împreună.

Domeniul antreprenorial este confruntat cu provocări la tot pasul, iar fiecare decizie poate schimba cursul afacerii. Antreprenorii Gata de Business ne prezintă câteva dintre deciziile lor, bune sau mai puţin bune, care s-au concretizat în rezultate, transformându-i în business-uri relevante pe piaţa din România.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    În viața, este bine sa stii cand sa ,,apari ,, si sa ,,dispari,,. Doamna Esca este un titan al ecranului, doar ca apare peste tot, in toate, ducand cariera d nei in derizoriu din foamea de a aparea continuu in orice context. Nu cred ca dna Sanda Taranu ar fi aparut cu orice pret la orice expoziție, deschidere de ong, incalziri globale, vorbit cu papa, roboti etc. Doamna Sanda Taranu a ramas doar Sanda Taranu de la stiri si atat!!! Alte aparitii ar deveni redundante si irelevante pentru d nei.
  • Sabina Sabina
    Cel de-al doilea episod al serialului a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:30 – 22:56. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.3 puncte de rating și 21.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 18.4% share.

Trimite un comentariu

sus