Skip to main content

Care au fost audienţele emisiunii lui Cristache de pe TVR? Mai bune decât Digi 24, dar sub România TV şi Antena 3

 
Ionuţ Cristache. Foto: TV Mania
Ionuţ Cristache. Foto: TV Mania

Ce audienţe a avut emisiunea lui Ionuţ Cristache, România9, pe TVR? Care era publicul? Cât de urmărită a fost? Ce audienţă are TVR la ora 17.00, unde e mutat Cristache cu România 9?

Publicitate

În linii mari, audienţa lui Cristache la ora 21.00 este mai mare decât a unor staţii precum Realitatea, Digi 24 sau B1, dar mult sub România TV şi Antena 3.

Interesant este că audienţa TVR 1 la ora 17.00 (unde va fi Cristache) este peste cât scotea România 9 la ora 21.00, după cum scrie Petre Barbu în Libertatea

Înainte de cifre vă reamintim că emisiunea lui Cristache va fi mutată din 21 iunie la ora 17:00, după cum Paginademedia.ro a anunţat în EXCLUSIVITATE AICI.

Şi acum cifrele emisiunii România9 cu Ionuţ Cristache în perioada ianuarie-iunie 2021 (via Libertatea):

- Emisiunea România 9 a înregistrat o audienţă generală de 151.000 de telespectatori pe minut, ceea ce înseamnă un rating de 0,9%.

- Ca o comparaţie, emisiunea lui Cristache a avut mai mult public decât Realitatea Plus (110.000 de telespectatori pe minut), Digi 24 (99:00) şi B1 TV (56.000). Dar a fost sub România TV (513.000) şi Antena 3 (403.002).

- pe acelaşi interval, marile televiziuni generaliste erau mult la distanţă: aproape 1,6 milioane la Pro TV şi la Kanal D şi peste 1,3 milioane la Antena 1.

- 72% dintre telespectatorii România9 au vârste de 45 de ani. La Antena 3, procentul ajunge la 93% iar la România TV este de 86%.

- Surpriza vine pe noul tronson al lui Cristache de pe TVR - 17:00-18:00. Conform datelor obţinute de Libertatea, audienţa TVR-ului a fost de 222.000 de telespectatori pe minut, la nivel naţional. Mai mare decât cea a emisiunii moderate de Cristache la ora 21.00.

- Datele de audienţă arată că TVR 1 are, între 17.00 şi 18.00, rating mai mic decât România TV şi Antena 3. Cele mai urmărite posturi în acel tronson orar sunt Antena 1 (cu Acces Direct şi 1,2 milioane de români pe post) şi Pro TV (cu Ştirile de la ora 17:00, care adună 875.000 de telespectatori).

Articolul complet, în Libertatea.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Ionuţ Cristache, mutat cu România 9. Emisiunea va fi la altă oră pe TVR

CITEŞTE ŞI: Ionuţ Cristache, după mutarea emisiunii: "Eu nu ştiu ce trebuie să fac la 17.00. Nu mi-a fost comunicat nimic despre acest tronson"

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. TVR, reacţie după ce a mutat la altă oră emisiunea lui Cristache. „Decizia a aparţinut Comitetului Director, nu doamnei Ramona Săseanu”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Francezul Francezul
    Bam dormi linistit

    Umilinta maxima pe Antenuta nu postac ? Hi hi hi !
  • Iuli Iuli
    Cu alte cuvinte, la așa audiențe de ce mai este difuzată acestă Sărmăluță? Trebuia eliminat încă de la primele difuzări pe post, nu după atâția ani doar că s-a schimbat guvernul.

    @bam, cu ce a greșit CNA că interzic televiziunilor să nu își facă de cap?
  • Iuli Iuli
    @Bam, când ai fost la un control? Ai nevoie.
    Televiziunile își modifică programul după cum fac BANI, nu după cum îți place ți-e să vezi o anumită emisiune.
  • Italianul Italianul
    Postac nu te baga nimeni in seama ha

    Postac Antenuta umilita aseara. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Bam dormi linistit
  • Livia Pila Livia Pila
    Un veritabil erou acest Cristache. Și el, și Livia Șerban. Emisiunile lor ar trebui arhivate și date spre studii la Facultățile de jurnalism. Sa fie analizate la cursurile de Etica și deontologie, dar și la un curs special de Momente și persoane penibile din istoria TVR.
  • B.A.M B.A.M
    Era să uit... Cine e Petrr Barbu? De ce scrie despre acest subiect? Cu ce interes? Ce cu contează opinia acestuia?
  • B.A.M B.A.M
    TRIST, Lora e o prezență bună la Vorbește Lumea. Dar asta e! În televiziunile din România domină moda PROSTIEI și a DEZINTERESULUI de ceva timp! (A se vede deciziile unor televiziini precum Antena 1, Kanal D din ultimul an la care se adaugă mai nou TVR 1 și PRO TV, lucru și mai TRIST)
    P.S.
    Pot înțelege că politicul în general dar și cel din CNA au DISTRUS televiziunea din România prin conceptele trase de păr pe care le-au impus cu forța, dar asts nu e o scuză prntru a fi prost și/sau dezinteresat! Chiar nu m-am născut azi ca să nu știu aceasta!
  • Mile Mile
    Postac nu te baga nimeni in seama ha
  • Gabi Gabi
    Maică-mea urmărește serialul coreean de la 17 și e dezamăgită că va fi mutat sau, mai rău, poate chiar anulat
  • Sabina Sabina
    Lora a plecat de la Vorbește Lumea pentru a se dedica proiectelor muzicale .De luni Cove va avea o nouă colegă.
  • Italianul Italianul
    Dati audientele de aseara pe intervalul Survivor. Se vedem ca a facut Adelinara postacilor Mile mile.
  • Neamtul Neamtul
    "au vârste de 45 de ani. La Antena 3, procentul ajunge la 93%"

    Pensionarii antenisti in frunte cu Mile mile !
  • geo geo
    TVR 1 are audiente relativ bune pe tronsonul orar 17.00 - 18.00 datorita emisiunilor / serialelor - ar fi fost bine ca acest Petre Barbu sa le mentioneze - care se difuzeaza la acea ora. ”Giuvaierul palatului” este un serial sud-coreean de foarte bună calitate indragit de multa lume. Care, f probabil va fi dezamagita de decizia luata de conducerea TVR, nu va urmari emisiunile lui Cristache. Cu alte cuvinte, sunt toate sansele ca audientele TVR sa scada semnificativ dupa ce Cristache cu România 9 va fi mutat la ora 17.00.

Trimite un comentariu

sus