Skip to main content

AUDIENŢE MECIURI. Cum s-au uitat românii la meciurile de joi: FCSB în Liga 1 şi CFR la UEFA Conference League

 
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

AUDIENŢE MECIURI. Într-o seară cu cifre mari pentru serialele Las Fierbinţi şi Adela, s-au "găsit" microbişti şi pentru meciurile FCSB şi CFR? Câţi telespectatori au văzut Farul - FCSB, din Liga I (dat de DigiSport, Look şi Telekom? Dar AZ Alkmaar - CFR Cluj, din UEFA Conference League (difuzată de Pro X)?

Publicitate

Ce spun audienţele?

AZ Alkmaar - CFR Cluj (2-0): Audienţa Pro X, de zece ori peste media staţiei

Meciul pierdut de clujeni, din UEFA Conference League, a fost difuzat de Pro X de la 19.45 la 21.45. În fiecare minut, 260.000 de români s-au uitat la partida de fotbal, o cifră mult peste media normală a postului TV (media Pro X în octombrie, în Prime-Time, a fost de peste zece ori mai mică!).

Cu aceste audienţe, Pro X a fost, pe interval, în top 10 posturi TV. 

La oraşe, meciul CFR a atras 140.000 de telespectatori în medie (locul 7 în top). Şi aici, cifra a fost peste audienţa normală a Pro X (media în Prime-Time în octombrie a plasat Pro X pe locul 33).

Pe publicul comercial, cu aproape 50.000 de tineri între 18 şi 49 de ani, Pro X a fost pe locul 5, după Pro TV, Antena 1, Kanal D şi Digisport.

Farul - FCSB (0-1): Peste jumătate de milion de români la meciul din Liga I

Cu FCSB în prim plan (echipa care atrage cele mai mari audienţe) şi cu o difuzare pe trei staţii, meciul de fotbal din Liga I a ţinut în faţa televizoarelor peste jumătate de milion de români.

Între orele 20.30 şi 22.30 (la bătaie cu Las Fierbinţi, Adela şi serial turcesc) partida a avut cei mai mulţi telespectatori pe DigiSport (în jur de 440.000 la nivel naţional), în timp ce 70.000 se uitau pe Look Sport şi 20.000 pe Telekom Sport. Locul patru în top cu meciul pentru Digi Sport.

Tot pe patru a fost Digisport cu meciul FCSB şi la oraşe (260.000 de telespectatori), în timp ce pe Look Sport erau 20.000, iar pe Telekom Sport - 6.000.

Audienţa în rândul tinerilor a sărit pragul de 100.000. Aproape toţi (110.000) fiind pe DigiSport, în timp ce Look Sport şi Telekom Sport au numărat fiecare 4.000 de telespectatori tineri la meciul Farul - FCSB.

Citeşte şi: PRIME-TIME. Pro TV, Antena 1 şi Kanal D, creşteri importante. România TV a sărit de jumătate de milion în ţară

Citeşte şi: Seara serialelor româneşti: Las Fierbinţi şi-a luat partea lui, Adela partea ei. Câţi români s-au uitat aseară?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • S S
    Apar postacii Pro/Antena...
    Multi sunt putini recunosc
  • Banovici Banovici
    Evident sezon de coșmar ha

    Ce cosmar visezi ? Pro peste Antenuta si pe toata ziua si in prime-time pe luna octombrie. Deci ce visezi ?
  • Banonivi Banonivi
    Apar postacii PRO TV!!

    Ca tine si Mile, postacii Antenuta Zero.
  • Mile Mile
    Evident sezon de coșmar ha
  • Alex Alex
    Apar postacii PRO TV!!
  • Mircuvet Mircuvet
    Nu ii pasa nimanui postac ha
    Adela surpriza din acest sezon ha

    Si Adelinara sub Vlad si Fierbinti. Hi hi !
  • Irgulescuu Irgulescuu
    Porcarii

    Dar acum esti obligat sa te uiti la fotbal la Antenuta. Nu postac ?
  • Mile Mile
    Adela surpriza din acest sezon ha
  • Mile Mile
    Nu ii pasa nimanui postac ha
  • A1 A1
    Silviu777 Drepturile TV ptr România ptr cele 2 competiții mici au fost cumpărate de nu știu ce firmă turcească dacă nu mă înșel care le-a revândut celor de la Pro. Care difuzează 2-3 meciuri pe Pro X, cu audiențe modeste, dar peste media postului în cazul meciurilor CFR. Restul pe net, cu bani, pentru cei interesați. Pe mine nu ma interesează!
  • Nectarie Popa Nectarie Popa
    @Silviu777 Liga Europa se vede pe VOYO
  • ONe ONe
    Adela e porcarie nu fotbalul Mile
  • Silviu777 Silviu777
    Europa league lipsa pauză. E Incredibil cum din 3 trusturi cu televiziuni sportive, nici unul nu a cumpărat drepturile de difuzare pentru grupele europa league.Sper ca macar fazele eliminatorie sa le difuzeze
  • Mile Mile
    Porcarii

Trimite un comentariu

sus