Skip to main content

EXCLUSIV. Primele date de audienţă TVR Info. Câţi români s-au uitat? Ce vârfuri sunt? Cifrele, în zona Metropola şi Aleph News

 
EXCLUSIV. Primele date de audienţă TVR Info. Câţi români s-au uitat? Ce vârfuri sunt? Cifrele, în zona Metropola şi Aleph News

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Câţi români se uită la TVR Info? Postul TV, dar şi canalul TVR 3, au intrat în măsurătorile de audienţă de câteva zile. Paginademedia.ro vă prezintă în exclusivitate cifrele după primele cinci zile.

Publicitate

Înainte, câteva concluzii:

- cele mai mari cifre de audienţă de au programele pe care TVR Info le difuzează simultan prin preluare de la TVR 1

- audienţele sunt foarte mici, dar şi perioada de măsurare, dar şi "vechimea" postului TV sunt, de asemenea la fel

- cifrele plasează TVR Info, la momentul actual, în zona de jos a clasamentelor de audienţă

- TVR 3, canal condus de Tudor Barbu, are cifre uşor peste TVR Info, dar tot mici.

Şi acum cifrele:

Audienţa TVR Info - Media pe ZI

- După media pe toată ziua, în primele cinci zile din luna septembrie TVR info a avut o audienţă pe minut (la nivelul întregii ţări), de 4.000 de români. În procente, este 0,02. Locul în clasament: 65 din 75 de locuri.

- Cu media de 4.000 de telespectatori în perioada 1-4 septembrie, TVR Info stă uşor peste Aleph News (loc 72), Metropola TV şi A7 TV.

- TVR 3 e foarte aproape ca performanţe, chiar cu un plus, adică undeva la 5.000 de telespectectatori pe minut.

Audienţa TVR Info - Media în Prime-Time

- În intervalul de maximă audienţă (18.00-24.00) cifrele sunt ceva mai mari. Adică 8.000 de telespectatori în medie pe minut pentru TVR Info (şi locul 65 în top).

- TVR 3, celălalt canal public, are seara cifre sub TVR Info, adică 6.000 de români în medie pe minut. 

Top programe TVR Info - Vârfuri de zeci de mii cu Jurnalul TVR

Cele mai urmărite programe sunt, de departe, jurnalele preluate de TVR Info de la TVR 1 şi difuzate simultan. Sunt peste 40.000 de telespectatori la TVR Info când postul preia Telejurnalul de la ora 20 de pe TVR 1. Cifre bune scoate şi Telejurnalul de la 14.

Celelalte vârfuri vin tot de la emisiuni preluate de la TVR, precum Ora de ştiri şi matinalele TVR 1.

Top programe TVR Info în perioada 1-4 septembrie:

1. Telejurnal 20.00 - 42.000 de telespectatori (0,24 rating)

2. Telejurnal 14.00 - 20.000 de telespectatori (0,11)

3. Natură şi aventură - 9.000 (0,05)

4. Ora de ştiri - 9.000 (0,05)

5. 3 Ceasuri rele - 5.000 (0,03)

6. Cu capu'n zori - 5.000 (0,03)

Citeşte şi alte materiale Paginademedia.ro despre TVR Info:


TVR Info se întoarce. A primit, din nou, licenţă de la CNA. Cum arată grila şi când va fi lansat


Pe cine vom vedea la TVR Info? Lista prezentatorilor. Eugen Rusu, Mihai Rădulescu, Dorina Florea, Radu Andrei Tudor şi Marinela Mititelu, printre nume


VIDEO. Ultimele minute ale TVR Info la închiderea de acum 10 ani: No Comment

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru Alexandru
    @jk, da, dar tot prind Top 25 si uneori, chiar Top 10
  • Soby Soby
    @jk și @B.A.M, TVR 1 mai apare în top 5 numai când dă Vedeta populară și câteva dintre evenimente importante (de exemplu, Eurovision).

    Acum să vedem ce grile de toamnă vor avea TVR 1 și TVR 2.
  • B.A.M B.A.M
    @Jk, corect! Nu sunt primele, dar sunt in top 10-15! NU 60-70!!! E ditamai nuanța aici!
    Normal că e esențial să ai conținut pentru public, conținut care poate fi (sau nu) acceptat.
    Dar TVR 3 și TVR Info (alături de Aleph, Euronews, Metropola, Etno TV-pe partea de știri, etc-lista e mult mai lungă) nici nu au șansa unei judecăți din partea publicului pe conținutul difuzat de ei!!!
  • B.A.M B.A.M
    AUTOCORECȚIE:
    HABARNIST, NU "habarnat"
  • jk jk
    @Alexandru TVR 1 si 2 sunt primele 2 in grila la Digi.Si nu sunt cele mai urmarite posturi.
  • B.A.M B.A.M
    @Lucia, crede-mă că mi-aș dori să lenevesc toată ziua și să am salariile lor, fie de la Turturică, fie chiar și de la "idiotul" de Pahonțu (te las pe tine să ștergi ghilimelele). Dar n-am norocu' ăsta...
    Dar să fim serioși!!!! Câți dintre cei care se uită la televizor ajung dincolo de pozitia 100-110?! CÂȚI?! Majoritatea închid pe 70-80, crezând că, dacă continuă, oricum nu găsesc nimic.
    Ca să nu mai întreb câți știu să mute un post TV pe o altă poziție! (Referitor la ce zice @A1)
    Oricât de banală pare poziția în listă, ea CONTEAZĂ și e relevantă măcar pentru 50% din publicul român. (Și sunt foarte elegant când dau "50% din public" ca fiind HABARNAT, când e pus în fața meniului televizorului!)
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Pesemne B. A. M. este cineva aflat în serviciul d-lui Turturica. Sau în solda domnului Pahontu? Ori un apologet al muncii în zadar. Și al banului aruncat pe fereastra. Când ai un rating de 0, 02 e ca și cum s-ar uita la tine doar colegii de asociație de locatari. Mai bine dai mira.
  • A1 A1
    Soby, chiar asa...si eu eram curios de ”performantele” in audiente ale EuroNews România...cât și-au propus, inainte de lansare, si cat au acum, la cateva luni de emisie.
    BAM, pentru mine si probabil ptr multa lume, din cei care stiu la ce se foloste si cum se foloseste o telecomanda, nu conteaza unde este un canal TV sau altul in grila operatorului de cablu. Daca am interes, editez din telecomanda si duc canalul TV acolo unde doresc in televizorul meu, de exemplu de la 138 in grila operatorului de cablu la 11 in televizorul meu !
  • Alexandru Alexandru
    Avand in vedere ca Digi (cel mai mare operator roman) muta TVR Info, TVR3, Aleph si Euronews tocmai in ***, iar ceilalti operatori au o ordine de te doare capul (18, 19, 140 cum e la Orange), e si normal sa aiba audienta.
    Romanul nu se uita decat la primele 20 de programe din grila
  • ONe ONe
    @B.A.M. eu am primit-o luna trecuta,in contextul in care altii ar fi primit o si in iunie.Dar stii care e chestia?Inca CNA nu i-a "ochit" pe noua legislatie.Daca vor lua sanctiuni mai groase(somatia sau 10,15 mii amenda nu cred ca ii va misca)atunci poate poate vor aranja ceva-ceva
  • Publicitarul Publicitarul
    TVR Info este foarte profesionista: fara scandaluri artificiale umflate, fara breaking news din 5 in 5 minute si cu multe programe variate si bine facute. Emisiunea sportiva de ieri prezentata de Dorin Chiotea si echipa dinsului despre atentatele de la Olimpiada Munchen 1972 a fost deosebita. Nu am mai vazut asa ceva bine documentat pe la noi.
  • Andreea Andreea
    Audientele de sambata unde sunt? Am vazut cifrele debutului Sunt celebru, dar nimic de Tu urmezi
  • adi adi
    fiind un post lansat peste noapte (cu o saptamana inainte nu se stia ziua lansarii) si promovare in still tvr, adica deloc, cred ca e un inceput bun pentru TVR info. Sper sa aduca ceva imbunatatiri in timp, e loc de mai bine.
  • B.A.M B.A.M
    Că tot veni vorba...
    Știe cineva când își reorganizează RCS-RDS (DIGI) grila? Că de primit scrisoarea inutilă, am primit-o în iulie. Și așteptam ca schimbarea să apară de la 1 august (că tot se nimerea într-o zi de luni), ca publicul să aibă timp să se obișnuiască cu schimbarea până la startul toamnei. Nici pomeneală de așa ceva...
    P.S.
    În opinia mea, acea scrisoare e inutilă deoarece NU vine cu un „PROTOTIP” de listă de canale (astfel încât clientul să știe dacă va fi sau nu mulțumit) și/sau o dată de implementare a schimbării.
  • R R
    Dle Petrisor Obae ,vă rugăm să prezentați datele de audiente oficiale ,care ne sunt oferite de marile televiziuni ,adica noul public comercial este cel NATIONAL 21-54 NU URBAN! RECTIFICAȚI

Trimite un comentariu

sus