Skip to main content

BURTIERE. Nunta lui George Simion pe TV. "Festival" la România TV: de dimineaţă până seara! Mai nimic la Digi. Cum au dat Pro TV şi celelalte staţii

 
BURTIERE. Nunta lui George Simion pe TV. "Festival" la România TV: de dimineaţă până seara! Mai nimic la Digi. Cum au dat Pro TV şi celelalte staţii

"Orice fac eu este un eveniment politic şi inclusiv căsătoria mea! Da, inclusiv nunta mea este un act politic", a spus George Simion. Cine a dat pe larg acest "act politic"?

Publicitate

Din monitorizarea Paginademedia.ro, s-a detaşat România TV. Postul a difuzat toată ziua imagini de la eveniment, ca un "broadcaster oficial" al evenimentului. Cu muzică pe fundal, cu invitaţi care comentează din studio.

Reporterii România TV au fost la faţa locului (şi realizatorul Victor Ciutacu), îmbrăcaţi în ii şi au transmis în termeni laudativi ce se întâmpla la Măciuca. S-a vorbit mult de "respectarea tradiţiilor", de "nunta anului". Practic, nunta liderului AUR a fost evenimentul zilei, relatat în stilul spectaculos al postului TV. 

Nu au lipsit trimiterile la "rezişti": Ce face propaganda rezist mirilor şi în ziua nunţii, a fost una dintre burtiere.

România TV anunţa din timp că "Transmitem dansul mirilor şi focul de artificii."

Cum au dat celelalte posturi?

Antena 3 a relatat, de asemenea, pe larg, despre nuntă. În timpul zilei, postul a mai dat şi alte ştiri, însă seara nunta a fost evenimentul principal.

Un moment interesant la ora 22.00: George Simion era în direct la Antena 3, dar apărea şi într-un interviu (care părea în direct) la România TV, la Ioan Korpoş.

"Chiar acum cântă Phoenix: cinste mirelui, că nu-i nime'n lume ca mireasa lui", şi-a început Simion discursul pe Antena 3. În acelaşi timp, pe România TV, ceea ce părea dialog între Ioan Korpoş şi George Simion avea o întârziere a răspunsului dinspre liderul AUR, ca la un montaj (pe RTV nu scria "direct")

Digi 24. Din monitorizarea Paginademedia.ro, în intervalele analizate, nunta lui George Simion nu a apărut între ştiri. Un material despre eveniment a fost publicat pe site-ul Digi 24.

Realitatea TV. Postul de ştiri se întreba, la prânz, "De unde are Simion bani pentru nunta pe model legionar." Seara, Realitatea TV aborda alte subiecte, precum calitatea hranei: "Românii mor de foame, mâncarea noastră e vândută la străini".

Pe Realitatea Plus s-a scos din arhiva istoriei un material legat de Corneliu Zelea Codreanu

Pro TV. La Ştirile Pro TV de la ora 19.00, nunta lui George Simion a intrat ca subiect la ora 19.15. Abordarea a mers pe incidentele de la nuntă (naşa care a leşinat şi alerta cu bombă).

Pro TV a făcut o paralelă între nunta lui George Simion şi cea a liderului legionar Corneliu Zelea Codreanu.

Antena 1. Observatorul Antenei 1 a dat material despre nuntă în jur de 7.05. "Miting de nuntă pentru viitor de aur", a titrat postul TV.

B1 TV. A dezbătut subiectul într-o dezbaterere de seară, la Special B1. Şi ei au vorbit de un "miting electoral cu mireasă", o "nuntă cu poporul pe model legionar."

Citeşte şi: AUDIENŢE. Ţara lui Simion Vodă! România TV, primul loc cu nunta electorală! Cât din publicul staţiei a avut peste 70 de ani?

Nunta lui George Simion, în burtiere pe TV:

Nunta lui George Simion la România TV

Nunta lui George Simion la Antena 1 şi Antena 3

Nunta lui George Simion la Realitatea Plus

Nunta lui George Simion la B1 TV

Nunta lui George Simion la Pro TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • seful lor seful lor
    Ciutacu ***. Mi-e sila de acest individ
  • Crx Crx
    Adevarat subiect de dezbătut,se vede nivelul"intelectual"al celor de pe aici.BRAVOS,NATIE,HALAL SA ITI FIE..Voi ,pe acasa nu aveti altceva mai bun de facut sau sunteti in timpul serviciului?tocmai de sluga lui Putin,v-ati gasit sa vorbiti?hahalerelor!!!!
  • Soby Soby
    Update: Acum pe Digi 24 s-a dat dezbaterea despre nunta lui George Simion, la Știrile amiezii. Invitații sunt Adriana Duțulescu (șefa site-ului Digi24.ro) și prin telefon Ion M. Ioniță (redactor-șef Historia).
  • SERBAN PASCU SERBAN PASCU
    De ar fi trebuit sa urmarim nunta lui SIMION ???? Chiar asa de jos am ajuns ???
    Felicitari posturilor TV care s-au abtinut si de la comentarii si de la imagini.
  • Soby Soby
    @jk, ieri a apărut Selly ca invitat la Punctul de întâlnire cu Radu Tudor la Antena 3. A dezbătut subiectul legat de clipul cu el în armată.
  • ONe ONe
    Domnilor de la pagina de media,cum se face la rubrica de articole recente,din ultimele 24h apar unele din februarie si aprilie 2021?
  • jk jk
    @A1 da,ar trebui.Inclusiv comparatia cu legionarismul si contextul comparatiei,inclslusiv burtierele cu rezistii.De camere bagate prea "adanc in intimitatea" mirilor nu se pune problema ca chiar Simion le-a deschis "usa".In afara de asta,prezentarea excesiva nu e ilegala,depinde de comentariile facute de margine
    @B.A.M. legat de Selly si armata,ei bine Selly si asa era suparat pe presa,e adevarat,pe Romania TV si altii(preponderent RTV) pe tema "accidentului" de acum 2 ani.Daca s-a simtit lezat(nu i-am vazut clipul,nu-l frecventez) sa se adreseze CNA si apoi,cu putin sau mai mult noroc,sau nu,sa sesizeze CNA si sa vada ulterior rezultatele
  • B.A.M B.A.M
    O COMPLETARE:
    În cazul a 2 hateri de serviciu (Realitatea Plus și B 1 TV), "Divinitatea" și-a spus cuvântul! (Întruchipată de flerul lor mai prost...)
    Selly i-a distrus în clipul promis drept răspuns!!!!!
    Nu înțeleg de ce nu a ajuns în trending pe youtube. (Sau de ce ar fi ales Selly ca clipul să nu ajungă...)
    Ăsta e singurul lor noroc!
  • Soby Soby
    @B.A.M, TVR și Euronews România nu au dat știrea despre Nunta lui George Simion.

    Cât despre Prima TV, vezi comentariul de mai jos trimis de altcineva în care zice că Prima TV s-a dat la știri și a comentat Sebastian Zachmann în direct la Focus Prima TV.
  • A1 A1
    Dacă anumite organe de presă a comparat "evenimentul anului" cu o nuntă legionară, CNA se va (auto)sesiza?
  • B.A.M B.A.M
    Eu NU înțeleg cum CNA permite astfel de comparații DEPLASATE!!!!
    Pe de o parte, îl calomiază pe individ. (Până la urmă și el fiind cetățean român...)
    Iar pe de altă parte, TRIVIALIZEAZĂ acest personaj legionar, căruia titulatura de "criminal" i se poate conferi cu obiectivitate. (Spre deosebire de cazul mirelui, care în viața reală pare un pămpălău mai mult...)
    Adica, da. Era de așeptat ca posturile cu politică editorială progresistă (alături de ceva fomiști din presă) să joace rolul "haterilor de serviciu".
    Dar, mă bucur că publicul român NU A CĂZUT ÎN CAPCANĂ și NU le-a dat satisfacție!!!!! (Lucru evidențiat în audiențe!)
    P.S.
    1) Eu nu îi înțeleg pe cei de la DIGI 24. Adică, DA, stau pe banii lui Tzesari și nu au niciun fel de presiune. Dar totuși luna august e la fel de "piatră seacă" și pentru ei. Practic, chinul de a găsi știri e la fel de mare...
    Iar, când ai un eveniment pe tavă, tu refuzi să-l transmiți/relatezi despre el.
    Redacția DIGI 24 are e definiție extremă a cuvântului "obiectivitate".
    2) TVR? Aleph News? Euronews România? Kanal D? Prima TV? Național TV?
    Lista poate fi (și chiar este) mai mare. Dar totuși vreau să fiu... amabil.
  • Jurnalist neobiectiv Jurnalist neobiectiv
    Inainte de a arata cu degetul, ca unul e bun si celalalt e rau, si a da lectii de jurnalism, in care demonizati pe unii si sanctificati pe altii, nu mai blocati ip-uri si comentarii.
  • Manuv Manuv
    Articol ce trunchiaza realitatea, de Paul Diaconescu se aude ceva?
  • ----- -----
    sa imi sterg *** pe nasul si pe gura lui simion si a tuturor *** care il admira, il voteaza si il mediatizeaza.
  • mar mar
    Realitatea TV i-a bălăcărit toată ziua....un articol care trunchează ceea ce s-a intamplat in fapt la TV

Trimite un comentariu

sus