Skip to main content

Alexandra Păcuraru aduce încă o amendă la Realitatea Plus, pentru acuzaţii de crimă şi complicitate la crimă. A zis că Zelenski a otrăvit un avocat român!

 
Alexandra Păcuraru aduce încă o amendă la Realitatea Plus, pentru acuzaţii de crimă şi complicitate la crimă. A zis că Zelenski a otrăvit un avocat român!

Afirmaţiile Alexandrei Păcuraru, taxate din nou de CNA.

Publicitate

Forul audiovizual a votat o amendă de 20.000 de lei, pentru afirmaţii catalogate de membrii CNA drept extrem de grave, fără să fie probate, despre situaţia românilor din Ucraina şi despre avocatul Mitropolitului Longhin Jar din Cernăuţi.

Atât Păcuraru, cât şi invitatul invitatul Gelu Vişan au afirmat, fără să aducă vreo probă, că avocatul Mitropolitului ar fi fost otrăvit de preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Şi că acelaşi Zelenski „ne omoară semenii noştri”, iar CNA ar trebui anchetat pentru „complicitate la crimă”. 

„E opinia unui jurnalist care e un om foarte credincios şi probabil că tot ce aţi văzut e privit prin prisma aceasta, având în vedere ce s-a întâmplat cu biserica din Ucraina”, a spus Mihăiţă Avram, reprezentantul Realitatea Plus în relaţia cu CNA. 

În replică, Dorina Rusu, membru CNA, l-a întrebat pe reprezentantul postului care sunt dovezile aduse în susţinerea celor afirmate în emisiune: 

„Care sunt dovezile pe care le-a adus domnul Vişan pentru toate lucurile îngrozitoare care s-au spus în emisiune şi care sunt dovezile pentru care noi ar trebui să fim anchetaţi?

S-a spus că acest avocat a fost otrăvit, că asta este o dovadă că noi am greşit şi că noi am făcut un abuz, iar noi să fim anchetaţi.”

Mihăiţă Avram

„Dânsul (Gelu Vişan - n.r.) era invitat. Probabil că Alexandra trebuia să fe mult mai fermă aici”. 

Valentin Jucan, vicepreşedinte CNA:

„În preludiul emisiunii, doamna Păcuraru spune că mor români. Câţi români au murit?”

„Nu pot să vă dau eu răspunsul la întrebarea asta”

Valentin Jucan

„De ce nu vine doamna Păcuraru? De ce vă trimite pe dumneavoastră, astfel încât noi să avem aici un dialog sec de dat cu capul în perete. Dacă dânsa dacă deţine aceaste infrormaţii care sunt extrem de importante, iată Ministerul de Externe se poate să fi scăpat aceste informaţii, SIE la fel, probabil că doamna Păcuraru are informaţii clare că în Ucraina mor românii.

Asta nu este o opinie. Ceea ce afirmă doamna Păcuraru este de o gravitate incredibilă peste care nu poate fi trecut aşa. (...)

Unde? Câţi au murit? De ce nu vine doamna Păcuraru şi vă trimite pe dumneavoastră.

De ce nu vine, dacă au aceste infromaţii cu care ameninţă în continuu de la CNA la oricine. De ce nu vin să le arate şi să ne dea peste bot cu ele. Să ne arate cât suntem noi de influenţaţi şi de vânduţi Bruxelles-ului şi lui Soros?

De ce nu vine doamna Păcuraru în faţa CNA să ne dea peste botic?

Vă rog să ne puneţi la dispoziţie cifra: câţi români au murit. Şi vă rog să-i transmiteţi doamnei Păcuraru, şi uneia şi celelilalte, nu ştiu care se îmbracă în uniformă militară, poate să vine în faţa noastră şi în uniformă militară şi în rochie de ce culoare doreşte, dar să vină şi să probeze aceste afirmaţii. Acestea nu sunt opinii, sunt afirmaţii.” 

Dorina Rusu, membru CNA:

„Eu nu ţin să vină doamna Păcuraru aici cu informaţiile, eu vreau să le prezinte în emisiuni.

Dacă dânsa şi cu domnii” invitaţi ştiu că au fost omorâţi români să vină cu informaţiile în emisiune. oamenii se uită la televizor şi trebuie să vadă dovezi dacă există cu adevărat aceste fapte îngrozitoare.”

Este vorba despre pentru ediţia din 13 noiembrie a emisiunii România Suverană. În cazul acestei emisiuni s-au făcut două propuneri de amendă, una de 20.000 de lei, din partea preşedintelui Monica Gubernat, iar cea de-a doua de 100.000 de lei, a lui Valentin Jucan. Amenda de 20.000 de lei a atras cele mai multe voturi. 

Printre afirmaţiile făcute în emisiune:

Alexandra Păcuraru: 

„Uite ce respect întoarce Zelenski ţării noastre. Intră cu bocancii plini de noroi şi calcă românii pe cap. în biserici! S-au şters bocancii de noroi, de veşmintele preoţilor noştri, ale călugărilor noştri, ale refugiaţilor de acolo şi a copiilor abandonaţi din sfânta mănăstire.

Are asta treaba cu sfintele mănăstiri, Zelenski? Ştie cineva, să-i traducă, să ne răspundă? Acolo se poartă războiul tău, Zelenski?

Trimiţi armata la mănăstire, dar nu să se roage, ci să instige la ură, să umilească, să batjocorească şi pe cine!? Pe cei mai vulnerabili, cei fără apărare, copiii, bătrânii, unii şi aşa au fost abandonaţi. Îi mai calci în picioare? Preoţii noştri, călugării noştri!?” 

Alexandra Păcuraru

„Treziţi-vă! Astăzi, luni, 13 noiembrie, e momentul să opriţi finanţarea către Zelenski pe motiv de crimă! A otrăvit un avocat român. Au călcat cu bocancii murdari, români în picioare, i-au luat la bătaie. Ăsta este războiul lui Zelenski? Aşa se poartă cu noi, civilii, cu românii, nu cu armata rusă?!”

Alexandra Păcuraru:

Vă rog să vă organizaţi, eu trimit echipa ca să transmitem, să vadă şi CNA-ul, să vadă toată lumea că nu avem nicio problemă. Nu suntem nici cu ruşii, nu suntem cu nimeni, suntem cu românii!

Da, rusul e problema lui că a invadat.

Să se oprească, să răspundă penal, să răspundă în faţa instanţelor de judecată, dar Zelenski nu are dreptul să intre, să facă ceea ce face şi aţi văzut în imagini, calcă în picioare românii, copii fără mâini, fără picioare.

Îşi mânjeşte bocancii murdari de veşmintele preoţilor noştri şi călugărilor noştri români. Să vă fie ruşine, aşa ceva nu se poate!   

Gelu Vişan:

Eu am spus aşa. Dacă eu, după 30 de ani de politică, după ce-mi spun punctul de vedere la televizor, nu pot să-mi ajut nişte români ai mei care sunt ucişi prin otravă, care sunt înconjuraţi de arme, înseamnă că acest stat al meu, nu mă mai reprezintă.

Eu fac un apel către toţi românii, să creăm o presiune, pentru a opri orice fel de ajutor, militar, cu cereale, cu bani, către Ucraina!

Dacă noi, în momentul acesta, ca naţie nu ripostăm, nu ne apărăm românii noştri care sunt călcaţi în picioare şi noi îi dăm bani lui Zelenski în continuare, să ne omoare semenii noştri, înseamnă că nu ne merităm titlul de români! 

Gelu Vişan: (…)

În acest moment, prin moartea, prin asasinarea avocatului părintelui Mihail Jar, Consiliul Naţional al Audiovizualului, care, către toate televiziunile din România şi acolo unde a dat amenzi pentru a fi interzis, a spus că nu este prigoană în Ucraina împotriva preoţilor.

Ei au spus lucrul acesta, că nu sunt dovezi, de aceea, am insistat în această seară să le daţi dovezile, sunt complici la crimă!

Cei din CNA-ul românesc, ar trebui în acest moment, pe ceea ce au spus, să fie toţi anchetaţi de către Procurorul General, pentru complicitate la crimă, pentru că ei au oprit acest subiect cu prigoana, să ştie cetăţenii cine a oprit acest subiect, cine interzice acest subiect la toate televiziunile. Ar fi şi alte televiziuni care ar vrea să difuzeze, dar interzice CNA-ul şi de aia te-am felicitat, că eşti singura televiziune…

Ei au interzis subiectul, dragii mei telespectatori, de aia nu se discută, pentru că CNA-ul susţine că nu e nicio prigoană şi din această susţinere, a fost otrăvit un om care a murit azi-noapte şi altul este în arest şi părintele Longhin poate să fie arestat. Asta face CNA-ul românesc!

Opreşte prin cenzură aceste dezbateri la nivel naţional, ca dvs. telespectatorii, să nu aflaţi. Ferească Dumnezeu ce va păţi Alexandra şi această televiziune, după această emisiune! 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus