Skip to main content

„Eşec al psihiatriei”. Antena 3, amendată pentru ce s-a zis într-o emisiune de Mălin Bot

 
„Eşec al psihiatriei”. Antena 3, amendată pentru ce s-a zis într-o emisiune de Mălin Bot

CNA. Ce s-a zis într-o emisiune despre Mălin Bot a atras o amendă pentru Antena 3. Postul trustului Intact a fost sancţionat în şedinţa de marţi, 12 octombrie 2021.

Publicitate

Antena 3 a fost amendată cu 5.000 de lei pentru afirmaţiile lui Mugur Ciuvică şi Mirel Curea, jurnalist la Evenimentul Zilei, din emisiunea „Exces de putere”, din 6 august 2021. Chiar Mălin Bot a făcut sesizarea la CNA.

Mircea Toma a propus sancţiunea, care a fost votată cu şase voturi pentru şi două împotrivă.

În emisiune s-a difuzat o înregistrare a lui Mălin Bot, care s-a dus la restaurantul La Copac din Bucureşti, unde Dan Barna, fostul preşedinte USR Plus, ar fi fost abordat de o doamnă.

Invitaţii din emisiune au fost: Sarmiza Andronic (consultant politic), Mirel Curea (Evenimentul Zilei), Mugur Ciuvică, Alexandru Petrescu (PSD), Dan Podaru (PNL), Horaţiu Şerb (patron restaurant La Copac, în direct, prin telefon).

Iată ce s-a spus în emisiunea „Exces de putere” din 6 august 2021:

„Mugur Ciuvică: După care, pe ăştia atât i-a dus capul, încât să se mobilizeze să facă rău omului. S-a mobilizat cel mai bizar dintre ei, un fel de eşec al psihiatriei, s-a dus acolo, pe stradă, să facă scandal. Alţii s-au mobilizat pe la telefon. Acuma, cam ăştia sunt oamenii.

Oana Zamfir (moderator): Cert este că e o mobilizare.

Mugur Ciuvică: Am înţeles... a spus patronul restaurantului, ieri la emisiune, că Bot a agresat-o pe colega domnului Şerb. Sper să continue cu asta, adică să-i facă plângere respectivului pentru agresiune.

Mirel Curea: Mălin Bot, care este al ălorlalţi, la fel. S-a consacrat prin provocare. Provoacă situaţii. De ce? El are nevoie să provoace, ca să aibă nişte ştiri că îi prosteşte pe unii să-i dea nişte bani pe ştirile pe care tot el le-a provocat. Şi atuncea, eu... m-a ameninţat că îmi face plângere penală, abia aştept!

Eu le recomand oamenilor care sunt provocaţi de oamenii ăştia să-i provoace şi ei, şi să le răspundă pe măsură şi să vadă căruia îi cedează nervii primul, că în felul ăsta intri în regimul legimitei apărări şi îl pui la punct rapid de tot.

Mirel Curea: Care sum spune domnul Ciuvică, sunt eşecuri ale psihiatriei.”

Tot în cadrul şedinţei de astăzi Antena 3 a fost aproape să mai încaseze o amendă. Mircea Toma a propus 10.000 de lei pentru emisiunea „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu, din 8 august. Atunci s-a vorbit despre subiectul Clotilde Armand şi voturile furate, iar Toma a considerat că a fost lipsă de imparţialitate. Propunerea de amendă a lui Toma nu a trecut, însă.

Mircea Toma, în şedinţa CNA:

„Aş începe cu Mălin Bot. Cred că postul trebuia să-i acorde măcar posibilitatea să intervină, fie şi telefonic. Faptul că a fost difuzată înregistrarea pe care chiar Mălin Bot a făcut-o, repet, chiar nu are legătură cu subiectul care îl priveşte direct - cine este Mălin Bot şi ce face dânsul. ”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • claudiu claudiu
    Bai B.A.M se vede de la o posta ca esti angajatul Rom Tv televiziunea inculpatului si fugarului Sebastian Ghita care a fugit in Serbia cerand azil politic iar guvernul de acolo pro Russia ia oferit-o asa ca nu mai veni tu cu baliverne sigur esti un simpatizant al FSN -PDSR-PSD partid infintat de el mai mare criminal in serie Ion Ilici Iliesu
  • Camelia Camelia
    @Geo
    Cel calomniat nu trebuie sa dovedeasca faptul ca NU este asa. Intotdeauna dovezile trebuie aduse de cel care acuza, nu de cel care se apara. In cazul unei jigniri, poate sa si fie adevărat, nu ai voie sa jignesti. Ciuvica are umorul unui lemn. Se straduieste, dar nu-i iese nicio gluma. Crede ca el si Chireac sunt mari comici ai ecranului.
  • geo geo
    Draga DNA, te cobori prea mult si bagi in seama tot felul de păreri mărunte ale unora...daca cineva se considera calomniat, s-a zis ceva despre el ex: ca este ***, *** etc, nu are decat sa se adreseze instantelor de judecata si sa dovedească, eventual cu acte medicale, ca nu este asa si sa le ceara daune materiale celor care i-au pomenit. Eu in locul celor de la CNA as sanctiona orice televiziune *** !!!
  • Mile Mile
    Pila la ca ii pupi pe liberali și gata
  • B.A.M B.A.M
    Se pare că cei din CNA nu s-au întâlnit PERSONAL cu domnul Bot, ca să înțeleagă mai bine afirmația făcută. TRIST! Dar, ce e cel mai trist e că se limitează DREPTUL la opinie și LIBERA exprimare a acestuia, care CICĂ sunt apărate de Constituție!
    #JOS IPOCRIZIA CNA
    P.S.
    1)Eu l-aș include la această categorie descrisă mai sus și pe Marian Ceaușescu! (Pentru cei care nu știu, apare mereu la proteste singur, în special prin fața tribunalelor și a DNA-ului, înjurând pe toată lumea)
    2) Unii veți spune că ar trebui incluse și Oana Lovin, Codruța Cerva, Amalia Bellantoni, etc. Poate aveți dreptate, nu știu... Dar, ÎN OPINIA MEA, sunt mult mai INOFENSIVE decât cei doi bărbați menținați mai sus.
    3) NU spun că ei TOTI, de la Bot la Bellantoni, nu ar avea dreptul să fie așa, cu un fel de "PSIHOZĂ" comportamentală. AU ACEST DREPT DE A FI CUM VOR, din punct de vedere comportamental și intelectual! Dar așa cum ei au dreptul de a fi "psihotici", și ceilalți au TOT dreptul de a-i cataloga cum doresc, de la erou al nației la "un eșec al psihiatriei"!
  • Mă Ling P. Bot-Niță Mă Ling P. Bot-Niță
    Dacă nu sunteți 100% siguri de validitatea afirmației lui Ciuvică, poza care însoțește articolul de față nu are cum să nu vă risipească orice dubiu. Iar dacă nu sunteți convinși că injecțiile anti-covrig afectează grav judecata și coerența în exprimare a recipienților, e suficient să-i citiți comentariile lui @Flag pentru a vă edifica și asupra acestui aspect.
  • Camelia Camelia
    @Flag
    Cum ramane cu vaccinatii si libertatile lor? Astia imprastie in stanga si-n dreapta, de parca toti oamenii vor o gripa obișnuită, iar daca sunt vaccinati, acum au sansa sa o obțină.
  • ONe ONe
    Oana Lovin doamna?Ce gluma buna :))))
    @Andrei la fel si pe "stimata" :)))enorm bun simt sa i spui doamna
  • Flag Flag
    Aceasta televiziune Antena 3 și România TV sunt direct răspunzătoare pentru ce se întâmpla la ora actuala cu criza Covid in România și aici ma refer la manipulare in masa contra vaccin!
  • Flag Flag
    Sume nesemnificative! Antena 3 și România TV ar trebui închise și amendate cu sute de mii de lei chiar euro.
  • Livia Pila Livia Pila
    Cine a votat împotriva? Tot pesedista Gubernat, rușinea audiovizualului din România?
  • Andrei Andrei
    Ete... să-l numești așa e de bun-simț. :)))))

Trimite un comentariu

sus