Skip to main content

CNA. Vaccinul, scump şi pentru Antena 3. Încă o amendă pentru emisiunea lui Răzvan Dumitrescu

 
CNA. Vaccinul, scump şi pentru Antena 3. Încă o amendă pentru emisiunea lui Răzvan Dumitrescu

CNA. Nu doar pentru „Naşul” Radu Moraru e scump vaccinul. Ci şi pentru Antena 3! Postul grupului Intact a mai încasat o amendă pentru afirmaţii despre vaccinul anti-Covid. Tot pentru emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, la fel ca şi cea de săptămâna trecută. 

Publicitate

Concret, Antena 3 a primit o amendă de 20.000 de lei pentru ediţia emisiunii „Subiectiv”, din 13 septembrie. Pentru sancţiune Mircea Toma şi Monica Gubernat s-au „întâlnit” la jumătate. 

Iniţial, ce doi membri CNA au propus două sancţiuni separate: una de 40.000 de lei din partea lui Toma şi una de 10.000 din partea Monicăi Gubernat. 

În şedinţa de joi, postul TV a mai primit o amendă de 40.000 de lei, tot pentru o ediţie Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, după cum relata Paginademedia.ro

„Israelul este ca un laborator de vaccinare”

Printre invitaţii lui Răzvan Dumitrescu s-au numărat Monica Pop (medic oftalmolog), Robert Cazanciuc (senator PSD), Vladimir Ionaş (director Avangarde, sociolog); prin Skype: Maria Grapini (europarlamentar).

Dezbaterea a avut loc în jurul unui articol apărut în publicaţia Lancet, unde s-a spus că vaccinaţii transmit mai repede COVID-19 decât nevaccinaţii.

Burtiere în timpul emisiunii:

 • Valul patru vine cu ciocniri violente
 • Fragmentul care dă fiori: Israelul este ca un laborator de vaccinare
 • Bomba din Israel! Înregistrare şocantă cu vicepreşedintele Pfizer
 • Ce spunea Fauci despre măşti în 2019: „Hai să evităm lucrurile paranoice”

În timpul emisiunii s-au mai spus şi lucruri ca:

Voce din off:

Obligarea oamenilor să facă un vaccin care nu neutralizează patogenul şi nici nu opreşte răspândirea lui intră în contradicţie flagrantă cu motivul invocat de guverne pentru impunerea paşaportului verde. Se pare că vaccinaţii nu doar că transmit, dar ar putea fi şi mult mai contagioşi

Răzvan Dumitrescu:

- Studiul constată că persoanele complet vaccinate au în mucoasa nazală o încărcătură virală de 251 de ori mai mare decât cele nevaccinate. Repet, personal medical vaccinat cu ambele doze, a 7-a şi a 8-a săptămână după vaccinare.

- Cu alte cuvinte, aceste inoculări transformă persoanele vaccinate care intră în contact cu SARS-CoV2 în purtătoare ale unei încărcături virale neobişnuit de mari chiar înainte de a dezvolta simptome

Monica Pop

- Aduceţi-vă aminte în ce hal au sărit la gâtul nostru când noi am spus acelaşi lucru, că vaccinaţii se infectează şi transmit

O altă amendă pentru „mesaje antivacciniste”

Săptămâna trecută, postul Antena 3 a mai fost amendat tot pentru emisiunea Subiectiv. Ca şi în acest caz, motivele au fost legate tot de vaccinare. 

Forul a concluzionat că multe dintre cele spuse în emisiune sunt „mesaje antivacciniste”.

Au fost criticate burtierele, afirmaţiile invitaţilor, lipsa de reacţie a moderatorului, dar şi informaţiile puse în dezbatere. Au fost difuzate şi reportaje sau alte date despre vaccinarea din Israel şi SUA, inclusiv declaraţiile unui medic audiat în Congresul American. 

Mircea Toma spunea: 

„Domnul Răzvan Dumitrescu îşi selecţionează şi invitaţii şi informaţiile doar din zone care sunt croite pe antivaccin. Are un fel de orbire selectivă faţă de informaţiile abundente, accesibile şi care sunt corecte cu privire la vaccin.

Foloseşte informaţii ambigue şi scoase din context”, după cum relata Paginademedia.ro.


Citeşte şi: „Informaţii ambigue şi scoase din context”, „Mesaje antivaccin” - Mircea Toma. Antena 3, amendă pentru o emisiune cu Monica Pop


CITEŞTE ŞI: „Clotilde şi voturile furate”, un nou episod la CNA. Antena 3, amendă pentru o emisiune cu Ciolacu: „Clotilde şi soţul său trebuie arestaţi”


CITEŞTE ŞI: „Eşec al psihiatriei”. Antena 3, amendată pentru ce s-a zis într-o emisiune de Mălin Bot


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • DODO DODO
  @ camelia au fost cazuri la altii care citau somnitati medicale inexistente Tu ai auzit de aia de la dumitrescu ?
 • gogu gogu
  @camelia, canta la alta masa. RD = decent? Poate cand era mic. Monica Pop = specialista in boli infectioase? Hai, lasa vrajeala.
 • Mile Mile
  Pai ii supăra adevărul ha
 • Camelia Camelia
  Razvan Dumitrescu face o emisiune decenta, cu studii, cifre, declaratii ale unor specialisti in boli infectioase, nu despre superstiții, reptilieni, 5g.
  Cred ca cine are o problema cu emisiunea lui Dumitrescu, este un vaccinat care inca nu este convins ca a procedat bine.
 • gogu gogu
  @Camelia: asa e, CNA e ridicol. Trebuia sa fi inchis a3 si rtv demult
 • andipanda andipanda
  Uite ca unii 'musca' la fentele de la Antena 3. Numai daca te uiti la invitati, iti dai seama ce o sa se spuna. Si unii inghit pe nerasuflate.
 • Stefan Stefan
  O amenda de ochii lumii, bani de cafea. Merita cel putin dublu pentru astfel de tampenii.
 • Camelia Camelia
  CNA-ul este ridicol. Unde a gresit Razvan Dumitrescu? A prezentat studii, a prezentat un doctor audiat in congresul american, ce-i gresit in asta? A spus cumva ca te tranformi in zombie si-ti apare numarul 666 pe piele? Nu, ci a spus lucruri cu dovezi.
  M. Toma spune ca Dumitrescu isi alege doar invitați antivaccinisti. Daca trebuie echidistanta, atunci astept sa o amendeze si pe Catalina Porumbel, care le inchide telefonul tuturor invitatilor care nu lauda vaccinul.
  Atat Dumitrescu, cat si Porumbel au trecut prin covid.

Trimite un comentariu

sus