Skip to main content

„Clotilde şi voturile furate”, un nou episod la CNA. Antena 3, amendă pentru o emisiune cu Ciolacu: „Clotilde şi soţul său trebuie arestaţi”

 
„Clotilde şi voturile furate”, un nou episod la CNA. Antena 3, amendă pentru o emisiune cu Ciolacu: „Clotilde şi soţul său trebuie arestaţi”

CNA. S-a mai consumat un episod din seria „Clotilde şi voturile furate”. Antena 3 s-a ales cu o nouă amendă din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului. Şeful PSD, Marcel Ciolacu, era invitat în respectiva emisiune. 

Publicitate

Pe una dintre burtiere, postul a titrat: „Marcel Ciolacu: Clotilde Armand şi soţul său trebuie arestaţi”

Concret, Antena 3 a primit o amendă de 5.000 de lei pentru ediţia emisiunii „Subiectiv”, din 8 august. Emisiunea este moderată de Răzvan Dumitrescu, iar în platou era Marcel Ciolacu. 

Amenda a fost propusă de Mircea Toma şi votată cu şase voturi pentru şi două împotrivă. Monica Gubernat şi Răsvan Popescu au fost „împotrivă”.

Principalul motiv al sancţiunii a fost „lipsa de imparţialitate” a moderatorului Răzvan Dumitrescu, după cum a spus Toma în şedinţa de ieri, când nu s-a ajuns la un consens pe acest subiect. 

Mircea Toma a propus, iniţial, o amendă de 10.000 de lei în şedinţa din 12 octombrie. Doar că amenda nu a trecut şi Toma a cerut rediscutarea în şedinţa de azi, 13 octombrie. El a redus valoarea amenzii, de la 10.000 de lei la 5.000 de lei.

Mircea Toma, în şedinţa CNA:

„Este vorba despre o emisiune care are premise în enunţuri care fac trimitere la fapte. Tot restul emisiunii continuă în aşa fel încât decizia în justiţie ar fi fost deja luată.

Nu există sentinţă, cât timp nu există sentinţă de ce să strâng semnături pentru ceva? Nu vorbesc despre politicianul din emisiune, dar postul angajat prin moderator nu ia nicio secundă distanţă faţă de discursul politic.

De aceea, cred că poate că reevaluaţi o să fac o propunere nouă, una de 5.000 de lei pentru această emisiune.”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a făcut sesizarea la CNA. Iată câteva burtiere care au rulat în timpul emisiunii:

- „Breaking News/ Marcel Ciolacu: Clotilde Armand şi soţul său trebuie arestaţi/ Scandalul fraudării voturilor de la Sectorul 1!”

- „ Marcel Ciolacu intervine/ Imagini scandaloase! Clotilde Armand se interesa de cum se vota/ Clotilde Armand spune că nu a intrat în camera cu voturi! Imaginile o contrazic/”

- „USR cu mâna pe sub fusta democraţiei

Iată şi ce a spus moderatorul Răzvan Dumitrescu în emisiune:

Răzvan Dumitrescu: Ce speranţe de mai bine să ai în România din moment ce până şi voturile se fură?! La ce te mai poţi aştepta acum din moment ce de aproape cinci luni aşteptăm rezultatul anchetei şi explicaţiile pentru acele imagini strigătoare la cer pe care le-aţi văzut din nou astăzi în deschiderea emisiunii.

Marian CiolacuDe ce nu există mandate de reţinere către persoanele care nu aveau acces acolo? 

CITEŞTE ŞI: „Eşec al psihiatriei”. Antena 3, amendată pentru ce s-a zis într-o emisiune de Mălin Bot

CITEŞTE ŞI: Din ciclul „N-o să vă vină să credeţi"! După o lună de discuţii şi amânări, CNA a amendat România TV în cazul „Clotilde şi voturile furate”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Offtopic|Se pare ca fostul barbat al Ancutei Lungu de la Observator(pana prin 2018),Ștefan,s-a angajat la Antena 3.Va avea o emisiune,anuntata printr-un promo,dar nu se stie de cand va debuta
  • claudiu claudiu
    De cand a intrat Romania in Nato si Uniunea Europeana misiunea Psd este de roexit adica iesirea Romaniei din Nato si Uniunea Europeana si alipirea ei la Russia
  • claudiuu claudiuu
    Ciolaco un grande giocattore di glezna
  • Livia Pila Livia Pila
    Gubernat e mereu fidela partidului.
  • B.A.M B.A.M
    Cu tot respectul, dar cei din CNA trebuiau să ceară O EXPERTIZĂ a imaginilor prezentate, pentru a constata (sau nu, după caz) odată pentru totdeauna VERIDICITATEA IMAGINILOR! Și asta încă de anul TRECUT! Dar NU au făcut-o... Dar PRETIND DIN OFICIU că imaginile prezentate sunt false fără a aduce vreo minimă DOVADĂ în acest sens! De ce ei O CRED DIN OFICIU, FĂRĂ vreo DOVADĂ, pe Clotilde Armand?!?! Ca fapt divers...
    Cât veți mai continua cu ipocrizia asta, "dragilor"?!?!?
  • Mile Mile
    Pai a zis ciolacu ce are
  • Stefan Stefan
    Cam mica amenda. Meritau cel putin dublu.

Trimite un comentariu

sus