Skip to main content

Ce scump e vaccinul pentru „naşul” Radu Moraru: Trei amenzi într-o zi! Peste 20.000 de euro în total

 
Ce scump e vaccinul pentru „naşul” Radu Moraru: Trei amenzi într-o zi! Peste 20.000 de euro în total

Ce scump e vaccinul pentru „naşul” Radu Moraru! După o amendă de 60.000 de lei, Naşul TV a mai încasat două: una de 40.000 de lei şi alta de 10.000 lei. Toate într-o zi!

Publicitate

Pentru mesaje antivacciniste şi conspiraţioniste, postul patronat de Radu Moraru trebuie să plătească în total 110.000 de lei (peste 20.000 de euro), din doar trei amenzi. 

Pe lângă cele trei, Naşul TV a mai primit şi o patra sancţiune: mai exact, o atenţionare. În respectiva emisiune, invitată era Adina Alberts. 

Penalizarea de 40.000 de lei a venit pentru emisiunea „Starea de libertate” (din iulie), în timp ce sacţiunea de 10.000 a fost aplicată pentru emisiunea „Breaking News” (din luna septembrie). 

„O infrastructură electromagnetică sub pielea noastră”

Amenzile au fost date pentru afirmaţii, conspiraţii şi mesaje antivaccin venite din partea oamenilor prezenţi în producţiile de la Naşul TV. De pildă, în emisiunea „Starea de libertatea” s-au spus lucruri ca:

„Eu zic că au nevoie să construiască o infrastructură electromagnetică sub pielea noastră... vă spun eu!... de-aia sunt câte 7 – 8 vaccinuri”, a afirmat unul dintre invitaţi. 

O altă invitată a continuat: 

„Acuma, exact cum s-a spus de-atâtea ori, covidul a fost creat pentru vaccin... este ocazia ideală pentru a-şi duce la capăt oculta asta mondială planul de control al populaţiei”. 

De asemenea, despre Valeriu Gheorghiţă (coordonator al campaniei de vaccinare) s-a spus că „e homosexual”

Nu în ultimul rând, în emisiunea „Breaking News” Naşul TV a difuzat imagini cu protestele antivaccin din Bucureşti.

Moderatoarea Gabriela Caliţescu a comentat evenimentul. „Subiectivismul” moderatoarei a atras amenda pentru post, conform concluziilor forului. 


Citeşte şi: Amendă pentru o ploaie de mesaje antivaccin de la Naşul TV: „crimă colectivă”, „copiii lor vor muri primii”, „vaccinuri false” „controlul populaţiei”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Baubau Baubau
    Va luat dracul pe toți care ați comentat mai sus.Ați fost marcatI ca oile cu vaccinurile voastre cu nanotetnologie și nanocipuri.Mai este măi ăstia Conspirație? Mulțumesc.
  • Mile Mile
    Claudiu oricum nu vei fi ca afara niciodată, ce sunteți disperati , te vaccinezi și gata , dar nu ești total imun
  • claudiuu claudiuu
    TEXTUL NU IMI APARTINE DAR CE SPUNE E ADEVĂRAT!.(Special pentru Sosocari si conspirationisti)
    Avem o societate lipsită de interesul comun, care se gândește doar la propriul stomac.
    Mai pe înțelesul tuturor, societatea e ca o familie. De asta familiile fericite funcționează, că amândoi soții trag la aceeași căruță pentru interesul comun, iar când unul doar pune frână, nimic nu mai funcționează. Cam așa e România acum, mai ales după acești aproape 2 ani de pandemie.
    Vaccinul nu este bun? Păi hai să discutăm puțin și să demontăm logic niște minciuni:
    La începutul pandemiei se zicea că termometrele din magazin implantează cipuri. Cei care spuneau asta acum sunt aplaudați pentru campania anti-vaccin. De ce ai avea încredere în acele personaje, nu te simți puțin înșelat?
    “DAR Puterile lumii vor să omoare oamenii!” - gândește logic : întreaga lume se bazează pe consum. Cu cât sunt mai puțini oameni, cu atât scade consumul, deci mai puțini bani pentru cei bogați, pentru cei care conduc. La fel și industria farmaceutică, de ce ar vrea să te omoare? După, cui mai vând medicamentele?
    “DAR VACCINUL NU ESTE TESTAT, trebuie să treacă ani!!” - ca să înțelegeți, virusul asta nou, nu e chiar nou. Face parte din familia coronavirusurilor, da, sunt mai mulți și sunt descoperiți de ceva vreme și studiați. Doar că are o mutație nouă. E normal, orice organism viu se modifică. De asta apar și specii noi de insecte, de asta au apărut și ochii mai mici la eschimoși sau pielea de culoare. De asta și SARS-CoV-2, se tot modifică și apar noi mutații. Alpha, Beta, Delta. Se numește evoluție.
    “DAR NU E TESTAT” - zici tu? imaginează-ți că suntem în 2021 și există calculatoare. Niște calculatoare și programe foarte avansate, care pot face miliarde de simulări pe diverse tipuri de gene, de “oameni”, pe care se testează fără să se întâmple nimic. Dar cum am mai zis, virusul nu e nou, ci are doar o mică modificare. Deci nu s-a pornit de la 0. După ce simulările alea au arătat că e ok, au pornit testele pe animale, și alea ok. După pe oameni. Și alea au ieșit foarte bine!
    “DAR O SĂ VEZI PESTE CÂȚIVA ANI REACȚII” - de unde știi? cum reușești să vezi în viitor? Ca să înțelegi, organismul nostru e mai deștept decât ne imaginăm. Când ceva e în neregulă la noi în corp, organismul dă semne. Când mănânci ceva ce corpului nu îi place, îl dă afară rapid. Vomiți atunci, nu peste 5 ani. Dacă ești alergic, la fel, ai reacții rapide, nu după ani de zile.
    “DAR ÎN TIMP, TOT POȚI SĂ PĂȚEȘTI CEVA” - exact, poți să mori scobindu-te în nas în timp ce te uiți la Șoșoacă și-ți cade candelabrul în cap. Vaccinul ăsta nu are altceva în afară de o informație pe care o dă corpului, îi zice “boss, uite așa trebuie să te lupți cu virusul ăsta în caz că trece pe aici, npc”. Bineînțeles, în timp poți să pățești ceva și dacă iei paracetamol 6 luni zilnic. Dar cine te pune? Cine te pune să te vaccinezi zilnic? nimeni.
    “DAR DE CE TE INFECTEZI DACĂ TE VACCINEZI?” - Pentru că vaccinul nu îți astupă nările și gura. Atâta că organismul o să știe cum să se lupte și nu o să trebuiască să stai intubat, eventual să mori.
    Vaccinul este eficient în a preveni forma gravă a bolii. Chestia asta chiar contează. Unii au de ales între o lună de tuse cu muci și o lună de ventilație mecanică cu oboiul vârât pe gât.
    “DAR DE CE ACOLO UNDE MULȚI SE VACCINEAZĂ TOT APAR CAZURI ȘI MOR OAMENI?” - pentru că nu sunt toți vaccinați. De asta apar și mutații mai rele ale virusului. Pentru că virusul e un organism viu care e programat prin natură să trăiască și să învețe să supraviețuiască. Ca orice organism viu. Cu cât o lungim mai mult, cu atât o să apară forme mai grave și o să ne tot batem cu el.
    “DAR E O SIMPLĂ RĂCEALĂ” - poate pentru unii, pentru alții înseamnă moarte. Dar într-un final, un virus ucide. Și cu cât o lungim, poate peste 10 ani și pentru tine va însemna moarte. Pentru că virusul vrea să trăiasca cu orice preț și evoluează .
    “DAR OAMENII ĂIA ORICUM MUREAU” - așa gândea și Hitler. Într-un final și oamenii ăia mureau.. Așa e.. Dar dacă nu era Holocaustul, sigur acei oameni mureau mult mai târziu. Ca să înțelegi, cu diabet, cancer și multe alte boli o poți lungi mult și bine, poți să mai trăiești. Dar dacă apare și acest virus, îți afectează plămânii > mai puțin oxigen > organele bolnave cu mai puțin oxigen cedează.
    “DAR DE CE TOATĂ VARA NU AU FOST CAZURI?” - pentru că teste mai puține, pentru că la temperaturi ridicate virusurile sunt mai puțin transmisibile. Pentru că de ce răcești mai mult la schimbările de temperaturi? Pentru că sistemul imunitar e mai slăbit. În august/septembrie cred că toți am simțit că s-a răcit afară. Și sistemul imunitar scade > predispus la infecții.
    “DAR EXISTA MEDICI CARE NU SE VACCINEAZĂ” - sigur, când îți rupi picioarele să mergi la dentist sau la oftalmolog. Cam așa e cu medicii care își dau cu părerea despre orice, chiar dacă nu acopera specializarea respectivă. Am foarte multe cunoștințe care lucrează acum cu pacienți COVID, medici infecționiști, ATI, asistenți, toți s-au vaccinat.
    “DAR AM VĂZUT INTERVIURI CU SPECIALIȘTI DIN STRĂINĂTATE” - da, le-am văzut și eu. În absolut toate ăia ziceau că e bine să te vaccinezi, doar că subtitrarea în română zicea invers.
    “DAR DE CE TU VACCINAT ȘI INFECTAT AI VOIE ÎN RESTAURANT ȘI EU NEVACCINAT ȘI SĂNĂTOS, NU?” - pentru că eu dacă dau virusul la alt vaccinat nu moare. Dacă ți-l dau ție, poate mori. Poate nu mori, dar poate mori.
    “VREM O ȚARĂ CA AFARĂ!” - da, ăia se vaccinează. Ăia se gândesc și la binele comun, de asta au de toate și n-au grija zilei de mâine. Vrem și noi? Păi primul pas e să ne gândim și noi la binele comun, dar cât timp o să gândim și o să acționăm fiecare pentru el, nu o să avem nici autostrăzi, nici curat în fața blocului. În cazuri critice, ei sunt împreună, noi încercăm să fentăm. Să fim mai deștepți ca celălalt.
    “DAR MEDICII OMOARĂ” - nu, majoritatea celor infectați ajung prea târziu. Pentru că virusul ăsta într-o oră, doar cu o tusă, te poate ucide.
    “DAR DE CE TE LEAGĂ DE PAT?” - pentru că în ATI ești sedat. Trăiești datorită aparatelor și medicilor. Ca să nu te trezești și să îți scoți tuburile din gură și să mori.
    “DAR FIECARE FACE CE VREA!” - așa e, dar nu uita, dacă acum o să faci accident cu familia și toți aveți nevoie de ATI, sunt șanse mari să nu aveți loc. Pentru că spitalele sunt în genunchi. Bineînțeles, poate nu o să faci accident. Dar poate o să faci. Și atunci o să urli din toți plămânii sănătoși că medicii sunt criminali. Nu, ei nu sunt criminali, dar tu ești complice. Complice la moartea multor oameni care nu au loc în spitale.
    E pentru prima oară din ‘89 până acum când oamenii au șansa să fie anti-sistem. Să fie împotriva statului, dar nu se gândesc că sunt împotriva sănătății lor, împotriva vieții.
    Da, avem o grămadă de neajunsuri, dar pentru că fiecare e pentru el, avem o clasă politică coruptă, oglinda societății. Normal că oamenii nu mai cred când Iohannis și Cîțu au zis “AM ÎNVINS PANDEMIA”, când politicienii dădeau tunuri cu măști și materiale sanitare. Dar facem exact ce fac și ei, ne gândim doar la interesul propriu.
    În țara lui DAR, oamenii au doar frică de Dumnezeu, în loc de iubire, atât pentru EL cât și pentru semeni.
    De asta dragi români suntem unde suntem. Vrem să fie ca afară, ca-n Suedia sau Norvegia, dar ăia sunt 70% vaccinați. Noi suntem *** în Țara lu’ Măicutza Domnului.
  • DODO DODO
    sigur ca banii care-i incaseaza sa zica asa ceva sint mult mai multi decit toate amenzile Pacat numai ca sint in ruble
  • jk jk
    @al corect.Daca nu se poate prima varianta,ajustarea amenzilor Nasului la audienta,macar ajustarea celor de la RTV pe masura audientei mari
  • al al
    Amenzile ar trebui corelate cu audienta medie. Il cocoseaza pe Nasul care are o audienta minuscula, dar aceleasi mesaje de la RTV sau A3 nu sunt amendate la fel. Si chiar daca ar fi, nu le pasa fiind mult prea mici .
  • Nicu_P Nicu_P
    Postului ar trebui sa i se retraga licenta... e cu adevarat o jignire a inteligentei ce difuzeaza astia.
  • Stefan Stefan
    La mai mare! Sa vina pe banda rulanta!

Trimite un comentariu

sus