Skip to main content

Kanal D, amendă pentru o ştire. Cum a prezentat decesul unei femei. Burtieră: „Dezvăluiri uluitoare: avea chip diabolic”

 
Captură Ştirile Kanal D
Captură Ştirile Kanal D

CNA. Dezvăluiri uluitoare: avea chip diabolic. Aşa a sunat un titlu pus la Ştirile Kanal D, când se relata despre decesul unei femei din Ploieşti. Postul de televiziune a fost sancţionat de forul audiovizual. 

Publicitate

Kanal D a primit o amendă de 5.000 de lei, pentru felul în care a prezentat cazul. Reporterii Kanal D au adunat afirmaţii ale vecinilor, despre femeie, iar apoi le-au dat pe post. 

„Avea o figură diabolică şi umbla numai după bărbaţi, spun vecinii despre femeia, care a avut parte de un sfârşit terifiant, după întâlnirea amoroasă de la o pensiune din Sinaia” - Aşa a şi început ştirea sancţionată de CNA. 

Dorina Rusu a propus sancţiunea, care a fost votată în unanimitate. 

De asemenea, pe post au rulat imagini de la nunta femeii. Pozele au fost preluate de pe contul de Facebook al decedatei.

Fostul soţ al femeii a fost cel care a făcut sesizarea la CNA. El a acuzat Kanal D că a dat informaţii incorecte:

„Jurnaliştii de la postul de televiziune menţionat s-au deplasat la domiciliul defunctei, au luat interviuri unor vecine şi au prezentat ştirea conform căreia eu am decedat şi că după moartea mea au apărut devieri de comportament al defunctei”, a reclamat bărbatul. 

Iată cum a prezentat Kanal D ştirea, pe scurt: 

Burtieră:  Dezvăluiri uluitoare: avea chip diabolic

Voce din off:

- „Vecinii femeii de 47 de ani, care a murit fulgerător în faţa pensiunii din Sinaia, după un scandal violent cu presupusul amant, spun că după ce i-a murit soţul, răposata dezvoltase o adevărată plăcere din întâlnirile amoroase cu diverşi bărbaţi cunoscuţi pe Internet”

- „Un astfel de episod psihotic s-ar fi derulat şi în seara teribilei morţi. Cel cu care se întâlnise primea mesaje de la alte femei, iar Cornelia a înnebunit şi a pornit un scandal monstru”

- „Cei care o cunosc de-o viaţă spun că era o fire agresivă, că şi-ar fi lovit inclusiv mama care s-a mutat în America, sătulă să trăiască în casă cu ea.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionulica Ionulica
    Pro TV domina la pensionari psd

    Ca Antenuta cu Adelinara Miresici Accesati Factorati Umoristi Cunoscuti NextStarati.
  • je je
    sau nu analizau deloc. pentru ca acele declaratii de la vecini au fost date si de alte posturi
  • Mile Mile
    Pro TV domina la pensionari psd
  • ONe ONe
    @geo au facut asta ca reclamatia vine de la "persoana lezata".Ca daca nu era reclamatie de la o astfel de persoana,in cel mai fericit caz,se analiza inainte de Craciun
  • geo geo
    Nu imi vine sa cred cat de repede s-au ”micsat” cei de la CNA pentru a pune la punct, pe bună dreptate, derapajul televiziunii, din urma cu doar 3 saptamani. Sa inteleg ca nu mai sunt de discutat ”cazuri” vechi, de 5-6 luni ?

Trimite un comentariu

sus