Skip to main content

Prima TV Moldova, o nouă televiziune generalistă, se va lansa în Republica Moldova. „Este ca un agregator de emisiuni pe care suntem siguri că cei din Republica Moldova le vor urmări”

 
Prima TV Moldova, o nouă televiziune generalistă, se va lansa în Republica Moldova. „Este ca un agregator de emisiuni pe care suntem siguri că cei din Republica Moldova le vor urmări”

Grupul Clever lansează, pe lângă Cinemaraton Moldova, şi Prima TV Moldova, în Republica Moldova, cu grilă diferită faţă de varianta din România. 

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat lansarea unei noi televiziuni, Prima TV Moldova (cu versiune HD). Postul va avea conţinut de la toate televiziunile grupului Clever, după cum le-a spus membrilor CNA Irina Radu, consultant al proiectului. 

Potrivit documentaţiei depuse la CNA, Prima TV Moldova va avea un procent de 94% producţii audiovizuale româneşti şi va emite 24 de ore din 24. . 

Irina Radu, consultant al proiectului: 

„Am constatat, în urma deplasărilor în Republica Moldova şi a contactelor permanente pe care le avem, o nevoie foarte mare de conţinut în limba română.

Cum probabil ştiţi, o parte dintre canalele de acolo s-au închis din diferite motive. În paralele cu asta aş aminti de toate campaniile de dezinformare şi de faptul că trustul nostru şi Prima TV şi Prima News au ştiri serioase şi echilibrat care nu-şi propun să manipuleze, deci consider că intrarea noastră pe piaţă în Moldova va aduce un plus de seriozitate, de informaţie corectă.

Grila Prima TV Moldova se compune din ceea ce am considerat noi emisiunile importante de pe cananele trustului Clever spre a fi văzute şi în Republica Moldova. Prima TV Moldova este ca un agregator de emisiuni pe care suntem siguri că cei din Republica Moldova le vor urmări.”

Irina Radu a evitat să dea un termen legat de lansarea televiziunii, însă a menţionat că a discutat deja cu cablişti din ţara vecină şi au promisiunea că vor intra foarte represe pe cablu. 

„Avem promisiunea de a intra foarte repede pe cablu. Sigur că nu vrem să ne repezim pentru că vrem să avem şi o comunicare şi o promovare cum trebuie. Teoretic se poate intra şi în 30 de zile dar vrem să o facem cum trebuie, cu înţelepciune şi cu paşii profesionali necesari”, a încheiat Irina Radu.  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian vs orientalism Marian vs orientalism
    Bravo lor, la urma urmei, depinde si de noi sa-i facem pe moldoveni sa uite trecutul rusesc.

Trimite un comentariu

sus