Skip to main content

COMUNICAT. Trei motive să apelezi la un credit nebancar dacă vrei să investeşti în agricultură

 
COMUNICAT. Trei motive să apelezi la un credit nebancar dacă vrei să investeşti în agricultură

COMUNICAT. Tinerii investitori în domeniul agricol au la îndemână surse variate de finanţare, pentru o dezvoltare sustenabilă a propriei afaceri, în primii ani de activitate.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Creditele nebancare reprezintă un exemplu ce merită amintit în acest context, mai ales în cazul agricultorilor care se confruntă cu o sumă nefavorabilă de condiţii pentru creditare, atunci când aleg varianta clasică a instrumentelor de finanţare. 

Mai jos, descoperim principalele 3 motive pentru care poţi aplica pentru un credit nebancar, util pentru infuzia de capital adusă în afacerea agricolă pe care doreşti să o dezvolţi. Dar mai înainte de toate:

Ce beneficii oferă un credit nebancar pentru agricultori?

Ca orice alt proiect de business aflat la început de drum, o afacere în agricultură înfiinţată recent este asociată unui risc sporit de stabilitate financiară. De aceea, dosarele de creditare pot fi respinse chiar din etapele incipiente ale unui astfel de demers.

În astfel de condiţii, tinerii antreprenori în agricultură pot lua în calcul orientarea către accesarea unui credit nebancar, ale cărui avantaje sunt cat se poate de palpabile: 

Flexibilitatea finanţării este de partea antreprenorilor - chiar şi în cazul unei afaceri în agricultură cu un caracter sezonier, te bucuri de perioade de graţie avantajoase şi grafice flexibile pentru rambursarea creditului nebancar.

Creditare într-un timp optim - dacă îţi doreşti să activezi infuzii de capital pentru afacerea ta în agricultură, poţi obţine credite nebancare de până la 45.000 lei, în aproximativ 48 de ore.

Finanţare descrisă de transparenţă - beneficiezi rapid de toate informaţiile relevante pentru obţinerea unui credit nebancar pentru proiecte agricole.

Credit nebancar pentru achiziţionarea de utilaje agricole

Dinamica afacerii agricole pe care o dezvolţi impune o serie de investiţii în utilaje agricole performante?

O flotă compusă din aceste resurse îţi ofera şansa de a lucra mai eficient şi mai rapid pământurile pe care le administrezi.

Află ca poţi beneficia într-un timp optim de o microfinanţare destinată sectorului agricol, pentru a putea creşte randamentul la hectar obţinut, minimizând în acelaşi timp valoarea pierderilor cauzate de o activitate netehnologizată. 

Credit nebancar pentru extinderea suprafeţei arabile

Dacă ai plan extinderea afacerii în agricultură pe termen mediu, pe baza oportunităţilor pe care piaţa le oferă anual sau sezonier, investiţia în pământuri poate fi un proiect pe care să îl tratezi cu extrem de multă seriozitate.

Indiferent de varianta agreata pentru extinderea suprafeţei de lucru (achiziţii de terenuri deja arendate; achiziţii de terenuri adiacente celor aflate deja în administrarea ta etc), poţi accesa acum un credit nebancar cu o documentaţie minimă şi zero avans.

Credit nebancar pentru majorarea numărului de animale

Activezi în domeniul zootehniei şi îţi doreşti să extinzi capacitatea de capete, astfel încât să obţii randamente mult mai bune de la un trimestru la altul? Soluţia unui credit nebancar pentru un astfel de plan îţi poate aduce rapid o finanţare cuprinsă între 2.000 şi 700.000 lei.

Această infuzie de capital este la fel de benefică pentru afacerea ta în agricultură şi în condiţiile în care direcţionezi aceste fonduri către procurarea de furaje şi tratamente pentru sănătatea animalelor.

Află acum şi mai multe idei de investitii pe care le poti face cu ajutorul creditelor agricole nebancare şi mizează pe această soluţie de finanţare rapidă, atunci când ai planuri mari pentru afacerea ta.

Beneficiezi de condiţii avantajoase pentru obţinerea unor infuzii de capital în doar câteva zile şi perioade de graţie adaptate nevoilor tale de business.

Informează-te în privinţa pachetului de documente necesar pe care trebuie să îl depui şi beneficiezi de transparenţă şi flexibilitate, în obţinerea fondurilor necesare afacerii tale.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus