Skip to main content

COMUNICAT. Cum alegi încălţămintea potrivită pentru o ţinută casual: 3 sfaturi

 
COMUNICAT. Cum alegi încălţămintea potrivită pentru o ţinută casual: 3 sfaturi

COMUNICAT. Ţinutele casual sunt unele dintre cele mai versatile alegeri pe care le poţi face, deoarece îţi oferă libertatea de a opta pentru numeroase piese vestimentare, pe care le poţi purta oricând.

Publicitate

Această libertate se aplică şi în cazul pantofilor. Un outfit în stilul casual poate fi combinat cu succes cu numeroase tipuri de încălţăminte, dar cum alegi o pereche potrivită?

Pentru a te simţi cât mai confortabil în pielea ta şi a compune ţinute de succes, te vom ajuta cu câteva criterii după care să alegi încălţămintea potrivită în cazul ţinutelor casual.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

1. Alege încălţămintea în funcţie de vreme

Pentru ca pantofii să se potrivească nu numai cu ţinuta, dar şi cu împrejurările în care îi vei purta, ar trebui să ţii cont în primul rând de vreme atunci când faci alegerea. Într-o zi călduroasă, un outfit lejer se va potrivi de minune cu o pereche de sandale sau cu nişte sneakerşi de tipul low-tops.

În schimb, pentru vremea urâtă, poţi alege fără probleme o pereche de bocanci trendy sau un model de cizme moderne. Pentru fanii sneakers, există numeroase modele potrivite şi pentru vremea urâtă, din materiale de calitate, rezistente la apă şi intemperii.

2. Asortează culorile

O ţinută de succes este o ţinută asortată cu atenţie. Acest lucru include fiecare mic detaliu, inclusiv încălţămintea. Poţi alege pantofi în nuanţe puternice drept pete de culoare ale outfiturilor tale sau îi poţi asorta fie cu accesoriile, fie cu celelalte haine. De exemplu, un top şi o pereche de pantofi în aceeaşi culoare vor crea impresia de armonie.

3. Adaptează-ţi alegerile în funcţie de evenimentul la care participi

Stilul casual este foarte permisiv şi divers, aşa că poţi crea ţinute de toate felurile, potrivite pentru orice fel de eveniment: pentru serviciu, pentru o ieşire la terasă sau la o plimbare în parc, pentru un concert, o petrecere mai puţin formală etc. Însă, pentru fiecare dintre aceste locuri vei aborda outfituri uşor diferite, aşa că nu poţi purta aceeaşi pereche de pantofi peste tot.

La evenimentele uşor formale, precum petrecerile sau zilele la birou, poţi opta cu succes pentru sandale şi cizme moderne, cu aspect tineresc.

În funcţie de hainele pe care le vei purta, poţi include cu succes şi modele premium de sneakerşi sau perechi în culori neutre. De exemplu, există pantofi sport care merg chiar şi la costum.

În schimb, pentru o ieşire cu prietenii, o tură în parc sau o zi la cumpărături, ai libertate deplină de a alege orice fel de încălţăminte confortabilă. Dacă eşti o persoană activă şi iubeşti confortul, încearcă o pereche de adidas UltraBOOST în culori vii, combinaţi cu nişte jeanşi lejeri.

Împătimiţii modei îi pot impresiona pe cei din jur optând pentru unul dintre modelele de top ale momentului, precum Yeezy sau Jordan 1.

Sneakerşii sunt probabil alegerea de top în cadrul ţinutelor casual, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Aruncă o privire la acest magazin online de adidaşi pentru bărbaţi şi vezi ce modele sunt pe placul tău. Dacă, totuşi, nu eşti chiar atât de pasionat de pantofi sport, dar îţi place să abordezi stilul casual, poţi încerca cu succes şi bocanci, cizme moderne, sandale sau chiar şi pantofi în stilul office, în funcţie de hainele pe care le vei purta.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus