Skip to main content

COMUNICAT. Un curs de finante pentru nonfinantisti "traduce" un domeniu greu pe intelesul oricui!

 
COMUNICAT. Un curs de finante pentru nonfinantisti "traduce" un domeniu greu pe intelesul oricui!

COMUNICAT. Una dintre realitatile lumii de astazi, pe care multi ar putea-o considera problematica, este reprezentata de faptul ca se pun prea usor etichete. Ne referim atat la cele pozitive, cat si la cele negative, acestea fiind o consecinta fireasca a superficialitatii cu care unii oameni ii privesc pe cei din jur.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

De asemenea, ea ar putea reprezenta si o modalitate de impartire a persoanelor in diferite categorii, pentru a interactiona mai usor cu ele, fie ca ne referim la rude, prieteni, colegi etc. Astfel, a aparut si ideea unui curs de finante pentru nonfinantisti, titulatura din urma fiind destinata celor care nu au studii in domeniul economic, insa se regasesc in situatia de a lucra cu aceste notiuni.

Un curs finante pentru nonfinantisti, precum cel sustinut de catre Brightway®️, o firma de training cu o experienta de peste 20 de ani, se adreseaza persoanelor care lucreaza cu indicatori, bugete, planificari, analize sau alte informatii de aceasta natura, indiferent de pozitia pe care o ocupa in organigrama companiei lor: antreprenori, manageri sau subalterni.

Participantii pot proveni atat din randul celor care nu au studii si know-how in domeniul economic, precum si dintre cei care pur si simplu doresc sa-si reimprospateze aceste cunostinte, pentru a ramane relevanti si ancorati in prezent.

Profesionistii angajati pe post de traineri de brand-ul mentionat anterior precizeaza ca acest curs de finante pentru nonfinantisti are o vechime de aproape 20 de ani, vrand inca de la inceput sa faca lumina intr-o arie de expertiza in care totul pare complicat de inteles din exterior.

"Fiecare tara are un cod fiscal propriu, similar cu al altora, insa in principiu unic, dar cursul nostru este adaptabil pentru orice sistem de contabilitate, chiar daca este in mod expres conturat pentru economia noastra locala. Odata cu trecerea anilor, ne-am actualizat continuu tehnicile, tinand pasul cu legislatia, pentru a oferi participantilor oportunitatea de a intelege mai bine date importante", se arata pe site.

Respectivul curs de finante pentru nonfinantisti se desfasoara sub forma unei simulari de business, plecand de la insusirea principiilor de baza si ducand la adoptarea hotararilor pe termen scurt, mediu si lung, putand fi considerat, practic, un training de strategie decizionala. Cursantii vor fi pusi fata in fata cu indicatorii economici si vor lucra pe situatii financiare trecute (reale) sau viitoare (potentiale), incercand sa aleaga cea mai profitabila varianta posibila, atat la propriu, cat si la figurat.

Cursul de finante pentru nonfinantisti are atat beneficii individuale, cat si pentru organizatie ca entitate, dupa cum urmeaza: pentru participanti - experienta decizionala, decizii mai profitabile, intelegerea mecanismelor economice, aplicabilitate practica, insusirea indicatorilor financiari; respectiv pentru companii - tehnici de analiza financiara, management mai eficient, evaluarea obiectiva a oportunitatilor, realizarea de previziuni, negocieri mai profitabile etc.

In concluzie, prin participarea la acest training, ai ocazia de a patrunde in "tainele" unui domeniu altfel accesibil numai celor initiati, intelegand de la experti care sunt mecanismele functionarii sale si reusind sa le folosesti in beneficiul tau si al companiei pentru care lucrezi, atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung. Mult succes!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus