Skip to main content

(P) VIDEO. Marea lansare a noului canal FOCUS SAT TV. Vine cu o identitate vizuală nouă şi cu multe seriale europene în premieră exclusiv pentru România

 
(P) VIDEO. Marea lansare a noului canal FOCUS SAT TV. Vine cu o identitate vizuală nouă şi cu multe seriale europene în premieră exclusiv pentru România

(P) Focus Sat vine cu o informaţie proaspătă şi interesantă: lansarea noului canal FOCUS SAT TV. Ce oferă noul post? Care sunt schimbările? Şi ce seriale vom vedea?

Publicitate

Multe dintre ele sunt difuzate pentru prima data în ţara noastră.

Astăzi, 12 iulie, se lansează canalul Focus Sat TV. Vine cu o nouă identitate vizuală şi cu un nou brand line: Universul tău original!

La pachet cu noul post, vor veni şi multe seriale europene multipremiate, marca Canal+ Création Originale. Multe dintre ele reprezintă o premieră exclusivă pentru România.

Printre producţiile premium este şi serialul Baron Noir, care va avea premiera tot astăzi, 12 iulie.

VIDEO. Seriale tari la noul post TV

Focus Sat TV va fi disponibil tuturor clienţilor Focus Sat şi va reprezenta un canal nou în serviciul de televiziune prin satelit, fără costuri suplimentare, care va oferi accesul la conţinut TV de foarte bună calitate.

Un lucru foarte important în ceea ce priveşte difuzarea serialelor: episoadele noi vor fi programate în două seri pe săptămână, lunea şi joia, de la ora 21:30, câte două episoade în premieră/seară. Aşadar avem patru episoade în premieră/săptămână.

De la Info-Focus Sat la FOCUS SAT TV

Focus Sat este şi o lansare, dar şi o (re)lansare. Focus Sat a avut, până acum, un canal pur informativ „Info-Focus Sat”, un serviciu de tip videotext la care are acces întreaga bază de clienţi tv satelit şi cu un playlist dedicat ofertelor comerciale Focus Sat, precum şi trailerelor canalelor tv din grilă.

Odată cu lansarea Focus Sat TV acest lucru se va schimba, însă componenţa info se va păstra şi în playlist-ul noului canal.

Practic, noul post se poziţionează ca fiind o combinaţie unică de conţinut exclusiv şi informaţii de interes general pentru clienţii Focus Sat.

Nouă seriale, peste 100 de ore de conţinut nou

Se anunţă un an plin, când vorbim despre serialele care se vor vedea pe noul post Focus Sat TV.

Pe lângă Baron Noir, care deschide seria producţiilor Canal+ Création Originale, serialul care va avea premieră azi, sunt programate încă nouă titluri de seriale anul acesta, peste 100 de ore de conţinut nou.

Se vor lansa unul după altul începand cu iulie 2021 şi pâna la finalul anului, toate subtitrate în limba română.

Această lansare este posibilă ca urmare a accesului la conţinutul tv bogat din biblioteca Canal+ şi face parte dintr-o strategie internaţională a grupului, astfel de lansări având loc treptat în mai multe pieţe europene.

Care sunt aceste seriale:

  • Baron Noir/3 sezoane
  • The Teacher/2 sezoane
  • Zero, Zero, Zero
  • Paris Police 1900
  • Moscow Noir
  • Nox
  • The Five
  • Pros & Cons/2 sezoane
  • Trust Me/2 sezoane

Baron Noir, un alt fel de House of Cards în variantă franţuzeacă

Seria noilor difuzări de pe Focus Sat TV se deschide cu Baron Noir, un serial din top Canal+ Création Originale, un thriller politic alcătuit din trei sezoane care este semnat de creatorii şi scriitorii Eric Benzekri şi Jean-Baptiste Delafon (Maison Close) şi regizat de Ziad Doueiri (L’Attentat).

Mai multe despre serialul Baron Noir, citiţi aici

Reamintim că episoadele noi vor fi programate în două seri pe săptămână, lunea şi joia, de la ora 21:30, cate două episoade în premieră/seară. Aşadar avem patru episoade în premieră/săptămână.

În restul zilelor vor fi programate rerun-uri, fie 2 episoade (marţea şi miercurea), fie toate cele 4 episoade săptămânale (vinerea, sâmbăta şi duminica), în anumite intervale orare.

Vestea buna este ca aceste seriale noi vor fi disponibile şi în biblioteca video din aplicaţia Focus Sat, unde există conţinut premium în regim Video on Demand, cu posibilitatea de a accesa pentru o perioadă mai lungă de timp titlurile preferate oriunde te-ai afla, pe orice tip de dispozitiv smart, mobil sau fix.

Cum poţi avea acces la acest conţinut video din aplicaţia Focus Sat?

Dacă eşti deja client Focus Sat ai acces gratuit în aplicaţie şi poţi urmări premiera Baron Noir începând din 12 iulie.

Cei care nu sunt clienţi pot viziona noul conţinut de la Focus Sat TV live sau on demand prin aplicaţia Focus Sat, gratuit timp de 7 zile, activând unul din pachetele Play TV sau Play TV Extra.

Descoperă oferta TV online aici: https://www.focussat.ro/tv-online/

Despre Focus Sat:

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie pe feţe.

Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă nou, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează. Cu o atenţie deosebită acordată unei experienţe interactive complete, noua aplicaţie Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcţii noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand.

Aplicaţia multi-screen care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă.

Un nou venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat şi-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roşu şi albastru, de la M7 Group îşi întâmpină clienţii şi partenerii cu o imagine şi o siglă nouă.

Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbeşte despre experienţa televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoştinţe, un loc în care toţi suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar şi dincolo de graniţe. Pentru mai multe informaţii vă rugam să accesaţi focussat.ro

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    orange e cea mai mare teapa. la focussat nu ai problemele pe care le ai la orange. plus ca serviciul clienti de la focussat raspunde la telefon destul de prompt, spre deosebire de orange.
  • s0rin s0rin
    @Gibson
    Dacă la Orange pachetul LOCAL e cu 40 canale TV la 35 de lei iar la FocusSat pachetul ACCES e cu 76 canale la 38 de lei atunci care e mai ieftin ?
    Și după cum spunea "un privitor", care e mai practic (echipament/instalare/contract) ?
    Și dacă tot veni vorba, la DiGi satelit pachetul POPULAR e cu 30 canale la 17 lei.
  • un privitor un privitor
    Foccusat mereu va avea un atu in fata celorlalti; nu esti conditionat de un contract si de un receptor dedicat. Te ia durerea de cap daca butonezi receptorul de la orange sau dolce. Mizerii de receptoare!
  • Gibson Gibson
    Serviciile Orange TV Satelit sunt peste cele Focus Sat și la prețuri mai mici. Nu este decât un alt “gimmick” de la aceasta companie

Trimite un comentariu

sus