Skip to main content

(P) Putere şi confort cu noul aspirator Duoflex HX1 de la Miele

 
(P) Putere şi confort cu noul aspirator Duoflex HX1 de la Miele

(P) SpeedLock, caracteristica de care nu ştiai că ai nevoie. Cu Duoflex HX1, Miele stabileşte noi standarde în lumea aspiratoarelor fără fir, datorită designul-ului şi caracteristicilor. Acest produs excelează din punct de vedere estetic, prin caracteristici inovatoare care fac ca aspiratul să fie o plăcere, dar şi printr-un preţ de plecare atractiv.

Publicitate

Un detaliu remarcabil şi, în acelaşi timp, practic este consola de perete cu sistem SpeedLock. Este necesară o singură mişcare de glisare pentru a folosi modul dorit: fie aspiratorul de mână, fie pe cel integral.

Detectare automată a podelei

Performanţa de curăţare a aspiratorului este rezultatul direct al motorului Digital Efficiency, în combinaţie cu monociclonul extrem de eficient, cunoscut şi sub numele de Tehnologia Vortex. Curăţarea este susţinută şi de noua perie electrică Multi Floor, lată şi puternică, de 25 cm. Peria sa rulantă detectează automat tipul de pardoseală si, pe podele dure, reduce viteza, economisind energie.

Până la 55 minute de funcţionare

Bateria litiu-ion cu şapte celule de mare putere îndeplineşte cu uşurinţă sarcinile de curăţare de zi cu zi. Duoflex cu PowerUnit în modul solo şi fără perie electrică oferă până la 55 de minute de curăţare, în varianta de mână. La putere maximă cu tubul de aspiraţie şi peria electrică montate, aceasta este redusă la douăsprezece minute - suficient pentru curăţarea a 60 m² de pardoseală tare.

Până la 99,99% filtrare praf fin

Duoflex HX1 funcţionează folosind un sistem de filtrare în două etape extrem de eficient: praful grosier şi fin este filtrat în prima etapă în prefiltru. Resturile grosiere se adună în recipientul transparent pentru praf, în timp ce praful fin trece la a doua etapă de filtrare. Aici, chiar şi cele mai fine particule sunt reţinute de filtrul de praf fin. Acest sistem de filtrare reţine până la 99,99% din praful fin, lăsând aerul din cameră extrem de curat.

Funcţia ComfortClean, încercată şi testată, asigură curăţarea convenabilă a filtrului: doar câteva rotaţii ale capacului filtrului sunt suficiente pentru a scutura particulele de murdărie în recipient. În acest fel, puterea de aspiraţie rămâne constant ridicată, iar spălarea filtrului de praf fin nu este necesară, astfel încât Duoflex este întotdeauna gata de utilizare. La golirea recipientului de praf, praful este eliberat simplu şi igienic la atingerea unui buton (Twist2open).

Mereu în tendinţe

Duoflex HX1 este o propunere convingătoare până la ultimul detaliu, nu numai în ceea ce priveşte performanţa, ci şi prin design-ul atrăgător. Conceptul de culoare cunoscut de la alte produse de îngrijire a podelei reflectă tendinţele actuale de design. Indiferent dacă este adăugat într-o bucătărie elegantă sau într-o cameră de zi confortabilă - datorită unei game permisive de culori, clienţii pot integra Duoflex în spaţiile lor de locuit.

Produsul este disponibil în cinci variante de culoare pentru a satisface toate preferinţele estetice. Cu preţuri începând de la 1.799 lei, cele trei modele de bază sunt opţiuni atractive în segmentul aspiratoarelor fără fir.

Descoperiţi întreaga gamă de produse aici: https://www.miele.ro/c/duoflex-9498.htm

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus