Skip to main content

(P) Elegance Clinic, reduceri la epilare definitivă cu laser. Care este preţul?

 
(P) Elegance Clinic, reduceri la epilare definitivă cu laser. Care este preţul?

(P) Elegance Clinic vine cu reduceri pentru serviciile de epilare definitivă. Poţi să apelezi la aceasta modalitate de a elimina părul de pe întregul corp la numai 430 RON.

Publicitate

Orice femeie îşi doreşte la un moment dat în viaţa ei să îşi îmbunătăţească anumite aspecte ce ţin de piele, să apeleze la tratamente profesionale care să-i reducă ridurile sau să apeleze la diferite tratamente dermatologice pentru îmbunătăţirea calităţii tenului.

Pentru toate aceste tratamente şi multe altele care fac parte din zona de înfrumuseţare, respectiv epilarea definitivă cu laser, poţi să apelezi la Elegance Clinic, un salon de înfrumuseţare din Bucureşti, care oferă tratamente specializate atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, folosindu-se de aparatură performantă şi de calitate.

De ce tipuri de servicii poţi beneficia în cadrul salonului Elegance Clinic

Este foarte important să ştii toata gama de servicii pe care un salon de înfrumuseţare le oferă, pentru a putea vedea dacă se află pe lista lor ceea ce îti doresti să îmbunătăţeşti la aspectul tenului şi al pielii tale. Elegance Clinic oferă mai multe tipuri de servicii la care poţi să apelezi pentru diferite probleme dermatologice sau pur şi simplu pentru întreţinerea şi reîntinerirea pielii tale:

  • Epilare definitivă cu laser
  • Tratament laser vase capilare
  • Peeling chimic
  • Tratament HydraFacial
  • Machiaj semipermanent
  • Tratament dermapen
  • Îndepărtare ciupercă unghii cu laser
  • Tratament HIFU
  • Tratament cu laser pentru regenerarea pielii şi eliminarea ridurilor
  • Diferite tratamente cu laser pentru imperfecţiunile pielii, precum şi pentru acnee

Pentru a şti ce tip de tratament ţi se potriveşte în funcţie de nevoile tale, poţi să discuţi cu dermatologii din salonul Elegance Clinic care te vor îndruma şi sfătui asupra problemelor tale de ten pentru a alege tratamentul adecvat, dar şi numărul de şedinţe necesar.

Aparatura folosită pentru tratamente profesionale

Un salon de înfrumuseţare care oferă servicii de calitate în ceea ce priveşte tratamentele corporale şi estetice se diferenţiază prin dotările tehnice pe care le are, prin aparatura pe care o foloseşte pentru clientele sale. Pe lângă asta, personalul specializat trebuie să ştie exact cum să le folosească la capacitatea dorită pentru a obţine rezultate eficiente în cadrul fiecărei şedinţe de tratament.

Elegance Clinic foloseşte aparate Medico Laser, un brand de aparate profesionale care efectuează diferite tipuri de tratamente, încorporate chiar şi într-un singur aparat. Acestea au un design unic şi au principii de funcţionare bazate pe eficienţă şi fiabilitate, necesitând un cost mic de mentenanţă şi întreţinere.

Aşadar, în acest salon de înfrumuseţare, cu ajutorul aparatelor Medico Laser, beneficiezi de timp scurt pentru tratamente, rezultate optime şi confort maxim în timpul tratamentului.

Avantajele pe care le oferă salonul Elegance Clinic

Pe lângă faptul ca dispun de echipamente performante, în cadrul Elegance Clinic vei întâlni medici dermatologi care sunt pregătiţi şi au calificarea necesară pentru a te îndruma către tratamentul potrivit tipului tău de piele. Astfel ai garanţia că nu încerci tratamente şi echipamente care nu ştii dacă te vor ajuta.

Unde se află salonul Elegance Clinic

Salonul de înfrumuseţare Elegance Clinic se află într-o zonă centrală din Bucureşti, mai exact pe Bulevardul I.C. Brătianu nr. 34, etaj 3, ap. 10, sector 3. Pentru mai multe detalii privind programările şi o vizita la salon, poţi să suni la numerele de telefon 0726.582.944 / 0744.809.429 sau să trimiţi un email pe adresa [email protected].

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus