Skip to main content

DERAPAJ. Titlu de fake-news în EVZ: „Gigi Becali e mort!”. Spoiler: N-a murit

 
Foto: hepta
Foto: hepta

DERAPAJ. Evenimentul Zilei „l-a omorât” pe Gigi Becali cu un titlu de fake-news. În realitate, patronul FCSB nu a murit aşa cum titrează EVZ. 

Publicitate

„Gigi Becali e mort! Dezvăluire-şoc confirmată de Anamaria Prodan. Alertă în România”, după cum a titrat EVZ.

Cum s-a ajuns la acest titlu înşelător? Cei de la EVZ au luat o declaraţie dată de Anamaria Prodan şi i-au dat un alt sens.

Anamaria Prodan afirmă că pentru ea „Becali nu mai există”, în sensul că cei doi nu-şi mai vorbesc după episodul transferului lui Dennis Man la Parma: „De morţi numai de bine”, a spus impresara. 

„Gigi Becali nu mai există pentru mine. Nici nu ştiu cine este. Nu comentez nici de bine, nici de rău. De morţi, numai de bine. Eu când am un prieten, îl am pe viaţă şi merg până în pânzele albe”, a scris EVZ citând dintr-o declaraţie dată de Anamaria Prodan.

FOTO. Titlul din EVZ

EVZ, titluri fără legătură cu textul şi în trecut

Site-ul EVZ.ro a mai dat titluri de tip click-bait, care nu au legătură cu textul. S-a întâmplat în 2019, iar Paginademedia.ro a semnalat şi acele derapaje.

Într-unul se anunţa din titlu că Mircea Badea pleacă de la Antena 3, iar în altul că se retrage din televiziune Cabral

CITEŞTE ŞI: Jurnalism Paralel. Ce a scris Cabral şi ce a înţeles EVZ. Un articol "Premium"

CITEŞTE ŞI: DERAPAJ. EVZ şi un titlu fără nicio legătură cu textul şi realitatea: "Mircea Badea pleacă de la Antena 3 la altă televiziune?"

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus