Skip to main content

Fake News legat de drama jucătorului Christian Eriksen. Infarctul, asociat cu vaccinul anti-Covid

 
Foto: Eurosport
Foto: Eurosport

Drama jucătorului danez Christian Eriksen, fotbalistul care a făcut infarct în timpul meciului Danemarca-Finlanda, „a născut” un fake news pe Twitter.

Publicitate

Potrivit GSP.ro, pe platforma de socializare ar fi apărut informaţii conform cărora medicul-şef al lui Inter Milano (echipa de club pentru care joacă Eriksen) ar fi declarat că jucătorul s-a vaccinat anti-Covid pe 31 mai.

Pe Twitter apăruseră informaţii că medicul a acordat un interviu pentru Radio Sportiva, în care ar fi spus că „Eriksen s-a vaccinat cu Pfizer pe 31 mai”. S-a sugerat că vaccinul ar fi fost cauza acelui atac cardiac.

Postul de radio a reacţionat rapid şi dezminţit informaţiile: „Informaţia din acel tweet este falsă. Noi nu am dat nicio declaraţie a staffului medical al lui Inter despre starea de sănătate a lui Eriksen. Dacă autorul mesajului nu-l şterge imediat, vom fi forţaţi să luăm măsuri”, au scris cei de la Radio Sportiva pe Twitter, conform GSP.ro. Ulterior, tweet-ul a fost şters.

Postarea de pe Twitter a celor de la Radio Sportiva

 

Giuseppe Marotta, administratorul echipei Inter Milano, a negat şi el informaţiile spunând că „Eriksen nu a fost nici infectat şi nu a făcut nici vaccinul”.

Reamintim că meciul Danemarca-Finlanda a fost o desfăşurare atipică. Până la momentul nefericit în care a fost protagonist Eriksen, partida era difuzată pe Pro TV, iar finalul meciului s-a dat pe Pro X.

CITEŞTE ŞI: Drame în direct: cazul Eriksen şi infarctul antrenorului Neagoe, când Digi a filmat şi-n ambulanţă. Când se trece graniţa decenţei şi a eticii

CITEŞTE ŞI: Început pe Pro TV, terminat pe Pro X. Rating-ul unui meci atipic, de la Euro: Danemarca - Finlanda. Câţi oameni s-au uitat partida marcată de drama fotbalistului Christian Eriksen?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Donkeypapuas Donkeypapuas
    Slavă Domnului! A fost ***, nu vaccinat.
  • Camelia Camelia
    Nimeni nu știe. Toți au agenda lor. Inclusiv Pagina de media.

Trimite un comentariu

sus