Skip to main content

Paginademedia LIVE. Poveşti din media: Ovidiu Anton, câştigător de Şcoala vedetelor. Victima primului mare scandal Eurovision

 
Paginademedia LIVE. Poveşti din media: Ovidiu Anton, câştigător de Şcoala vedetelor. Victima primului mare scandal Eurovision

VIDEO. Azi, la Poveşti din media, Ovidiu Anton. Cariera lui Ovidiu Anton este legată de media. Acum vreo 20 de ani, câştiga Şcoala vedetelor, pe TVR.

Publicitate

A reprezentat România la Cerbul de aur, în anii 2000. Ceva mai târziu, în 2016, era victimă colaterală a primului mare scandal Eurovision: a câştigat selecţia naţională Eurovision, dar nu a mai ajuns să reprezinte România. De ce? TVR nu şi-a plătit taxele către organizator, iar România a fost descalificată.

Ca un arc peste timp, la 20 de ani de când a cântat la Şcoala vedetelor o variantă locală a temei din filmul School of Rock, a ajuns să joace rolul principal în musicalul omonim, în România.

Acum se pregăteşte de lansarea primului album sub genericul ANTON – Templul tăcerii. Se va întâmpla sâmbătă, 11 iunie, în Quantic. Bilete, aici.

  • Cum au fost începuturile în media?
  • Cum a intrat la TVR?
  • Cum se lucra atunci la un talent-show musical?
  • Ce a însemnat momentul Eurovision? Cum l-a ajutat? Ce a pierdut?
  • De ce Templul tăcerii pentru numele albumului?

Şi multe altele.

VIDEO. Ovidiu Anton, la Poveşti din media.

Citeşte şi: Ovidiu Anton, câştigătorul selecţiei Eurovision 2016, lansare de album. Cristi Hrubaru, de la Rock FM cântă Imnul Bikers for Humanity. Când şi unde?

Citeşte şiEurovision, la Pro TV? Seful Pro TV: "Am facut o oferta la EBU"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    pacat ca nu a fost lasat la eurovision! dar sper sa se faca oarecum dreptate in privinta asta! sincer nici nu stiu cine ne va reprezenta la anul! dar nu cred ca mai vine wrs inca o data! sa fim seriosi ati vazut pe cat a terminat acolo! a zis spus cineva ca il voteaza masiv! si cred ca l-a tradat! le-a fost frica sa nu castige el! adica wrs desigur! evident! dar asta-i viata! pentru la anul am niste nume pentru eurovision! ma gandesc nu stiu la andia sau theo rose! daca nu merge si alexia! dora gaitanovici din cate am inteles are si ea o sansa! si ar fi bine sa profite de ea! mai ales ca anul asta la selectie ea a terminat pe locul 2! iar locul 1 evident fiind wrs! mai vedem! oricum concursul eurovision se va tine la anul in marea britanie! si nu in ucraina! dat fiind ce se intampla acolo la ei! in nici un caz nu veniti cu ideea propunerea de a alege pe andra inna alexandra stan nicole cherry delia matache etc! astea nu vin la eurovision! nici macar nu le trebuie asa ceva! inna spre exemplu este cantareata internationala! ce sa faca ea acolo! hai sa fim seriosi! alexandra stan iarasi alta cantareata internationala! ca e ea mai ciudata asta este! dar in afara a fost mai apreciata decat a fost la noi! oricum referitor de dreptate adica legat de ovidiu anton! daca e sa o luam asa si cand a participat laura bretan! la fel i s-a taiat craca! ca deh voia bella santiago sa mearga acolo! asa ca dreptatea este departe!
  • margo margo
    nu vad sensul. oricum nu imi pierd timpul sa urmaresc clipul, doar citesc articolul si nu am aflat nimic interesant, deci... pas.
  • An An
    Si ce se vrea cu aceste povestiri de ani de zile?!

Trimite un comentariu

sus