Skip to main content

Paginademedia LIVE. Poveşti din media: Ovidiu Anton, câştigător de Şcoala vedetelor. Victima primului mare scandal Eurovision

 
Paginademedia LIVE. Poveşti din media: Ovidiu Anton, câştigător de Şcoala vedetelor. Victima primului mare scandal Eurovision

VIDEO. Azi, la Poveşti din media, Ovidiu Anton. Cariera lui Ovidiu Anton este legată de media. Acum vreo 20 de ani, câştiga Şcoala vedetelor, pe TVR.

Publicitate

A reprezentat România la Cerbul de aur, în anii 2000. Ceva mai târziu, în 2016, era victimă colaterală a primului mare scandal Eurovision: a câştigat selecţia naţională Eurovision, dar nu a mai ajuns să reprezinte România. De ce? TVR nu şi-a plătit taxele către organizator, iar România a fost descalificată.

Ca un arc peste timp, la 20 de ani de când a cântat la Şcoala vedetelor o variantă locală a temei din filmul School of Rock, a ajuns să joace rolul principal în musicalul omonim, în România.

Acum se pregăteşte de lansarea primului album sub genericul ANTON – Templul tăcerii. Se va întâmpla sâmbătă, 11 iunie, în Quantic. Bilete, aici.

  • Cum au fost începuturile în media?
  • Cum a intrat la TVR?
  • Cum se lucra atunci la un talent-show musical?
  • Ce a însemnat momentul Eurovision? Cum l-a ajutat? Ce a pierdut?
  • De ce Templul tăcerii pentru numele albumului?

Şi multe altele.

VIDEO. Ovidiu Anton, la Poveşti din media.

Citeşte şi: Ovidiu Anton, câştigătorul selecţiei Eurovision 2016, lansare de album. Cristi Hrubaru, de la Rock FM cântă Imnul Bikers for Humanity. Când şi unde?

Citeşte şiEurovision, la Pro TV? Seful Pro TV: "Am facut o oferta la EBU"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nu vad sensul. oricum nu imi pierd timpul sa urmaresc clipul, doar citesc articolul si nu am aflat nimic interesant, deci... pas.

Trimite un comentariu

sus