Skip to main content

Ovidiu Anton, câştigătorul selecţiei Eurovision 2016, lansare de album. Cristi Hrubaru, de la Rock FM cântă Imnul Bikers for Humanity. Când şi unde?

 
Ovidiu Anton, câştigătorul selecţiei Eurovision 2016, lansare de album. Cristi Hrubaru, de la Rock FM cântă Imnul Bikers for Humanity. Când şi unde?

CONCERT. Ovidiu Anton, cel care a câştigat selecţia naţională Eurovision în 2016, îşi lansează primul album, cu trupa ANTON. Una dintre piese, imnul oficial Bikers for Humanity, este cântată împreună cu Cristi Hrubaru, de la Rock FM.

Publicitate

Când şi unde va fi concertul de lansare?

Templul Tăcerii este numele primului album lansat sub genericul ANTON de trupa lui Ovidiu Anton, cel care a câştigat Selecţia Naţională Eurovision în 2016. În ultimul an, Ovidiu Anton a jucat rolul principal (Dewey Finn) în musicallul School of Rock, pus în scenă după licenţă internaţională la Opera Comică pentru Copii.

Concertul de lansare va avea loc la Quantic, în seara de 11 iunie. Invitat special: chitaristul Alin Moise, care a cântat, printre altele, cu trupa Iris.

Bilete la lansarea albumului ANTON - Templul tăcerii, aici

Rock şi poezie

Seara de lansare a albumui va include şi momente speciale de poezie, cu versuri recitate de Claudiu Cîrţînă, Flaviu Crişan şi Cristian Hrubaru.

Citeşte şi: Paginademedia LIVE. Poveşti din media: Ovidiu Anton, câştigător de Şcoala vedetelor. Victima primului mare scandal Eurovision

Ce spune despre album Ovidiu Anton, cel care semnează versurile celor 10 piese?

"Piesele noastre sunt felul în care am simţit realitatea într-un moment şi într-un context anume, momente care au adus sentimente, trăiri şi inspiraţie sau efectiv nevoia de a scrie.

"Muzica noastră se cântă şi se ascultă cu pumnul drept strâns, este o stare aparte, o combinaţie de pasiune şi forţă, de aceea am aşteptat ridicarea restricţiilor pentru a avea o lansare rock adevărată", spune Ovidiu Anton.

Trupa ANTON:

  • Ovidiu Anton - voce
  • Iulian Bugheşiu şi Andrei Bogdan - chitară
  • Dani Vlad - bass
  • Fernando Drăgănici - tobe

Au înregistrat pe album:

  • Liviu Sorescu - clape
  • Backing vocals - Miryam Anabtavi, Irina Cărămizaru, Mădălina Constantinescu

Sâmbătă, 11 iunie, la Quantic, lansarea albumului ANTON - Templul Tăcerii.

Paginademedia.ro este partener al lansării, alături de Rock FM.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus