Skip to main content

EXCLUSIV. Selly, show pe o platformă de streaming. Plus, totul despre noul film Tabăra. De ce a renunţat la Selly Show?

 
EXCLUSIV. Selly, show pe o platformă de streaming. Plus, totul despre noul film Tabăra. De ce a renunţat la Selly Show?

EXCLUSIV. Selly (Andrei Şelaru) vine cu surprize pe final de an, dar anunţă lucruri interesante şi pentru 2022. Vlogger-ul va prezenta o emisiune pe HBO Max, noua platformă de streaming care se va lansa anul viitor. De asemenea, vine şi cu detalii interesante despre filmul Tabăra, care s-a lansat, oficial, ieri. 

Publicitate

Selly a fost invitatul lui Petrişor Obae, la Interviurile Paginademedia.ro. 

În acelaşi timp, Selly vorbeşte şi despre alte proiecte, dar şi despre motivele care au stat la baza deciziei de a renunţa la emisiunea de pe Prima TV - Selly Show. 

„Anul viitor va apărea un show pe HBO Max, cu mine prezentator. E un show pe zona muzicală, dar nu poate fi asemănat cu Vocea României sau cu X-Factor”, spune Selly. 

Reamintim că HBO Max ajunge şi în România, anul viitor. Va înlocui actualul HBO GO, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

În ceea ce priveşte filmul Tabăra, lansat pe 27 decembrie, Andrei Şelaru spune:

„Imaginea arată bine, iar cadrele sunt gândite din punct de vedere cinematic. E mai bine scris şi mai bine închegat faţă de primul. Vreau să fac un film care să fie apreciat de cei care merg să-l vadă. Mie mi se pare un film interesant, dar aici e ceva subiectiv”, a spus Selly la Interviurile Paginademedia.ro. 

Tabăra, ultimul proiect al trupei 5Gang

Tot in interviul pentru Paginademedia.ro, Selly a venit şi cu alte detalii interesante despre noul film. Spune că este ultimul proiect al trupei 5Gang, dar explică şi de ce s-a destrămat trupa. Înainte, câteva detalii despre filmul scris şi regizat de Valentin Dobrogeanu (Rezumatul Zilei şi fost 10Lucruri). 

Tabăra îi are în distribuţie, printre alţii, pe BRomania (Matei Dima, care e şi producător), Dorian Popa, fraţii Munteanu, Angel Popescu (foarte cunoscut după rolul de la Mondenii) şi, bineînţeles, membrii trupei 5Gang – Gami, Dia şi Mădălin.

Spune povestea unor copii care ajung într-o  tabără de „deztehnologizare” în care sunt învăţaţi să scape de dependenţa de tehnologie de la telefoane până la social media şi tablete.

Selly, despre noua peliculă:

- Primul film 5Gang a mers foarte bine din punct de vedere business. A făcut profit substanţial, ceea ce e greu pe piaţa românească. Mi-a rămas suficient cât să fiu mulţumit şi să mai fac unul.

- Tabăra este creaţia lui Vali Dobrogeanu, care este un om foarte creativ şi cu idei interesante. E un film bun, de care sunt mândru. E proiectul în care am investit cel mai mult timp şi cea mai multă energie, pe lângă bani, anul acesta.

- Tabăra este tot un proiect 5Gang, dar l-am numit aşa pentru că 5Gang nu mai există. E ultimul proiect al trupei. A fost o decizie a noatră pe care am luat-o în luna septembrie. Simţeam că devine repetitiv conţinutul pe care îl facem. Dacă spui o glumă de zece ori, nu te aştepta ca oamenii să râdă a zecea oară.

- Nu îmi place să duc un proiect până se satură lumea. Noi am făcut ceva unic şi diferit, dar ce urma să facem ar fi însemnat să fie o repetiţie.

- E foarte greu ca un film cu mine să fie apreciat de critici având în vedere că eu nu sunt actor.

- Oricât de mult am încerca noi să facem ceva pe placul criticilor, 90% din distribuţie nu are pregătire în zona de actorie.

- Imaginea arată bine, iar cadrele sunt gândite din punct de vedere cinematic. E mai bine scris şi mai bine închegat faţă de primul. Vreau să fac un film care să fie apreciat de cei care merg să-l vadă. Mie mi se pare un film interesant, dar aici e ceva subiectiv.

- N-am căutat să fie film de Crăciun, ci doar am vrut să-l lansăm în perioada Sărbătorilor pentru că e o perioadă propice.

Selly, pe HBO Max: „Nu aş vrea să mai prezint un show care se numeşte Selly Show”

În exclusivitate pentru Paginademedia.ro, Selly a dezvăluit detalii despre un nou proiect. Este vorba despre o emisiune pe care o va prezenta şi care va fi găzduită de platforma de streaming HBO Max (care va înlocui HBO GO). 

„Anul viitor va apărea un show pe HBO Max, cu mine prezentator. E un show pe zona muzicală, dar nu poate fi asemănat cu Vocea României sau cu X-Factor.

Se duce mult în zona de reality. E un format făcut de la zero, dar la care nu am şi eu contribuţie creativă. Eu doar îl prezint. E finalizat ca filmare, acum e în post-producie.

Cred că va fi lansat în primăvară”, a menţionat Selly pentru Paginademedia.ro. 

În ceea ce priveşte media clasică, vlogger-ul a explicat că: 

„Mă atrage mai mult zona asta de streaming. Cred că e viitorul. Oamenii plătesc, iar conţinutul este altfel. Nu există reclame şi se fac mai puţine compromisuri. Este altceva.

Când vine vorba de un proiect pe televiziunea clasică, mă voi băga să îl prezint dacă îmi place. Pe TV trebuie să ai un format, există anumite rigori”, după cum spus în Studioul Paginademedia.ro. 

Nu în ultimul rând a mai subliniat un aspect destul de interesant: 

„Nu aş vrea să mai prezint un show care se numeşte Selly Show, dar dacă ar veni cineva cu un format care mi-ar plăcea l-aş prezenta fără probleme. E foarte greu să construieşti un show TV în jurul brandului tău”, după cum a precizat acesta. 

De ce s-a oprit Selly Show? „Avea două probleme”

Nu în ultimul rând, Andrei Şelaru a explicat de ce a renunţat la emisiunea Selly Show, de la Prima TV: 

- Experienţa Selly Show mi-a arătat că internetul şi televiziunea sunt două medii total diferite care greu comunică.

- Eu când intru într-u proiect nou am foarte mult entuziasm. Dacă aş fi avut mai puţin entuziasm, mi-aş fi dat din start seama că ceea ce vrem noi să facem imposibil. Mă bucur că am închis pentru că nu văd cum aş fi putut face un astfel de proiect să funcţioneze.

- Noi am încercat să ducem conţinutul pe care noi îl făceam în online la un alt nivel. Trebuia să înglobeze toate temele pe care eu le făceam pe vlog. Noi am crezut că va fi un super show. Avea două probleme: trebuia finanţat, iar când faci un asemenea produs nu mai poţi lucra singur pe partea creativă.

- Cei de la Prima TV au finanţat produsul. Eu am subestimat faptul că avem public diferit. Credeam că cei din online vor deschide TV-ul şi se vor uita la Selly Show.

- Noi am încercat să mulţumim două segmente de public complet diferite. 

VIDEO. Selly, totul despre noul film - Tabăra, despre showul de pe HBO Max şi despre fostul Selly Show de pe Prima TV

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Perosil Perosil
    Lasă că acum stai acasă anul acesta nu

    Cum stai tu de 10 ani. Sau peste 10 ani.
  • cinefil cinefil
    Nu exista "cinematic" in limba romana, el spune "cadrele sunt gândite din punct de vedere cinematic", cel mult sunt gandite din punct de vedere cinematografic.

    Apoi filmul acesta nu poate fi numit "pelicula", din considerente tehnice nu legate de calitate... filmele se numeau pelicula cand erau filmate pe pelicula, acum e digital...

    Altfel, baiatul e un bafarist si, cand a trebuit sa fie validat si de alt public decat cei pe care l-a crescut el online (semi agramati ca si el dar cu spoiala si tupeu de destept), a clacat imediat.
    S-a intamplat asta si cu Morodan, si cu Maticiuc, care au venit din online si s-au dus sa prezinte /jurizeze emisiuni tv si nu i-au mai tinut propriile resurse profesionale si intelectuale sa faca fata proiectelor...

    Pana acum nu avem proiect din online care a fi fost certificat/validat pe un mediu clasic, unde e nevoie si de scoala.
    Invers, din media clasica la succes online avem f multi...
  • Mile Mile
    Lasă că acum stai acasă anul acesta nu
  • Gigi Gigi
    E interesant cum Selly face filme de ***,muzica de ***, dar vrea el sa schimbe educatia si mentalitatea oamenilor. E ca si cum ai accepta sfaturi de mecanica de la unul care se uita pe youtube la carwow.
    Face bani? Da, clar, dar asta e pentru el nu pt a educa pe cineva.
  • Milovero Milovero
    Revelionul pensionarilor. Exact.
  • Mile Mile
    Oricum la tv trebuie emisiuni puternice , va fi la revelionul starurilor timp de 6 ore , războiul generațiilor, și alte vedete

Trimite un comentariu

sus