Skip to main content

REPORTAJ VIDEO. Cum împodobim bradul Crăciunul acesta? Un brad "natural", unul "clasic", un "spaţial" şi unul "de vis". Poveştile şi culorile lor superbe

 
REPORTAJ VIDEO. Cum împodobim bradul Crăciunul acesta? Un brad "natural", unul "clasic", un "spaţial" şi unul "de vis". Poveştile şi culorile lor superbe

REPORTAJ VIDEO. Cum împodobim bradul Crăciunul acesta? Venim cu patru idei de brazi, fiecare cu povestea, cu decoraţiunile şi culorile lui. Fiecare cu o temă aparte. Fiecare special.

Publicitate

Care sunt "propunerile", detaliate în reportajul video?

1. Happy Together - Fericiţi Împreună. E un brad clasic, în culorile de Crăciun: roşu şi verde. Toate decoraţiunile sunt "aliniate", inclusiv feţe de masă, căni, lumânări parfumate, farfurii, practic tot ce ţine de casă de Sărbători (iar "protocolul" care ţine de culoare se aplică şi la celelalte teme.

2. Snowy Cottage - o temă inspirată de natură, cu multe decoraţiuni din lemn, dar lemn din păduri gestionate responsabil. Culorile sunt şi ele pe măsură, cu alb sau "teracota". 

3. Under the Stars - albastrul "spaţial" predomină. Un brad cu astronauţi, cu stele, cu luna, cu planete globuleţe strălucitoare. Pentru un Crăciun "sub stele".

4. Christmas Dreams - un brad "ca în vise", cu roz, cu elemente "de inspiraţie nomadă"

Un material Paginademedia.ro pentru Auchan.

Vezi decoraţiunile şi brazii grupaţi în Galerii Foto cu imagini tocmai potrivite pentru Crăciun, aici: Se apropie Crăciunul! Patru idei de brazi şi culorile lor. Spectaculoasele decoraţiuni de la Târgul de Crăciun, în galerii foto de sezon. Ce brad vă place?

 

VIDEO. Cum împodobim bradul în 2023?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus