Skip to main content

VIDEO. Proiect Special. Cum împodobim pomul? Un brad pe zi. Azi, Bradul Atelierul lui Moş Crăciun - Santa's Workshop

 
VIDEO. Proiect Special. Cum împodobim pomul? Un brad pe zi. Azi, Bradul Atelierul lui Moş Crăciun - Santa's Workshop

VIDEO. Proiect Special. Cum împodobiţi bradul anul acesta. Vă prezentăm un brad pe zi, patru idei şi patru poveşti de brazi de la Târgul de Crăciun Auchan.

Publicitate

Azi, bradul Santa's Workshop - Atelierul lui Moş Crăciun, un brad cu mult roşu, cu mult verde, cu multe jucării în "spirit vintage". Un brad cu o poveste, într-o Galerie Foto, dar şi într-un material video.

Fiecare brad vine, pe lângă globuleţele în temă, şi cu alte elemente pentru Crăciun: căni, farfurii, feţe de masă, diverse decoraţiuni în culorile specifice.

Un proiect Paginademedia.ro pentru Auchan.

Citeşte şi: Jucării, jucării, şi iar jucării! De Moş! Reportaj Video. Care sunt trendurile? Ce găsiţi la Târgul de Crăciun Auchan în acest an?

VIDEO. Bradul Santa's Workshop - Atelierul lui Moş Crăciun

Povestea bradului Santa's Workshop

Culori: un roşu clasic şi un visiniu. Albul şi auriul sunt mereu prezente. Un verde uşor gri este însoţit de un verde mai deschis.

Tragem cu ochiul prin fereastra si îl vedem pe Moş Crăciun inconjurat de spiriduşii pusi pe treaba într-o atmosferă veselă! Jucăriile cu spirit vintage, precum maşini vechi sau jucării din lemn sunt realizate acolo în cel mai mare secret...

Elemente emblematice: Renul Rudolph şi sora lui mai mică, si evident Moş Crăciun. Trolul şi spărgătorul de nuci: must-haves acum. Apar si Un om de zăpadă, un băiat şi o fetiţă. De asemenea, exista câteva referiri la delicatesele de Crăciun: precum bomboanele şi bastoanele de bomboane. Moş Crăciun calatoreste de aceasta data într-un avion. Spiritul de epocă este dat de maşinile vechi care poartă un brad şi jucăriile vechi: tobe de Crăciun, ursuleţi vechi, cutii muzicale...

Simboluri: flori de Crăciun şi fructe de pădure. Stele şi fulgi de nea. Ţesătura scoţiană rămâne esenţială. De asemenea, efecte de lână roşie şi albă şi flanele groase. La fel şi blana artificială roşie sau maro. 

GALERIE FOTO. Bradul Atelierul lui Moş Crăciun - Santa's Workshop

Citeşte şi: Ce brazi! Ce globuleţe! Un reportaj VIDEO special cu idei de brazi şi decoraţiuni de la Târgul de Crăciun

Citeşte şi: GALERIE FOTO ...dulce. (P) Bomboane şi ciocolată. Şi iar bomboane şi ciocolată. Plus cozonaci. Tărgul de Crăciun, în imagini

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus