Skip to main content

Pro TV a anunţat numele actorilor din serialul Clanul. Denis Hanganu, George Mihăiţă şi alţii

 
Sursa foto: Ionut Toader via Facebook/Denis Hanganu
Sursa foto: Ionut Toader via Facebook/Denis Hanganu

Cine sunt actorii din Clanul, noul serial românesc de la Pro TV care va începe din toamnă? George Mihăiţă, în rol de mafiot.

Publicitate

Clanul este noul serial Pro TV care va fi difuzat din toamnă. Bazat pe un format turcesc numit „Icerde”, producţia arată lupta dintre mafie şi poliţie.

Din distribuţia proiectului de care se ocupă, ca scenarist, regizor şi producător creativ, Anghel Damian („Vlad”), fac parte nume mari, dar şi tineri actori din noua generaţie.

George Mihăiţă îl interpretează pe Bebe Măcelaru', un personaj familist şi în acelaşi timp liderul unei organizaţii mafiote, scrie stirileprotv.ro.

Anghel Damian, scenarist şi regizor:

„Avem parte de două lumi savuroase aş spune eu, care sunt foarte puţin cunoscute publicului larg, grupările de crimă organziată, lumea mafiei, şi lumea poliţiei, ştim despre aceste lumi, auzim despre ele, dar nu cunoaştem interiorul lor.

Sunt personaje cărnoase, care presupun compoziţie actoricească, avem de la Bebe Măcelaru', doar numele şi deja te duci într-o zonă, înţelegi că e vorba de un capo di tutti capi, e un şef al mafiei, care are bineînţeles toată compelxitatea unui şef de mafie, dar e şi un om de familie, un om care îşi întreţine un clan şi are mulţi aliaţi şi duşmani”.

George Mihăiţă, rol principal în serialul Clanul:

"Personajul se numeşte Bebe Macelaru', care înainte de '89 a fost măcelar şi acum e şeful clanului, el dirijează tot ce poate, e în relaţie cu mulţi alţii şi are o mână de oameni în jurul lui, foarte multe le realizează, rele, prin intermediul celor din jur, al locotenenţilor. Bineînţeles că relele nu vin întâmplător, atunci când sunt păcăliţi cei din clanul meu, sunt înşelaţi, omorâţi, clanul se răzbună”.

Şerban Pavlu, comisarul-şef din serialul Clanul, potrivit TV Mania:

„Sunt băiat bun. Nu am văzut varianta turcească, am văzut filmul original hongkonghez – „Infernal Affairs” – , apoi varianta lui Scorsese. Pe astea două le ştiu foarte bine.

Personajul meu nu e doar un poliţist cu familie şi maşină mică şi vacanţă la mare, dar are şi o latură întunecată. Este un tip care devine obsedat de Bebe Măcelaru şi de această retezare a caracatiţei Mafiei şi care transformă totul într-o luptă personală, aşa cum nu trebuie să se întâmple de fapt. Iar asta îl transformă într-un personaj foarte interesant.”

În centrul acţiunii din Clanul sunt doi fraţi, interpretaţi de actorii Denis Hanganu („Sacrificiul“) şi Marian Olteanu („Ruxx“ şi „Sacrificiul”). Iar intrigile apar din faptul că cei doi se află în tabere diferite.

Denis Hanganu este Tudor Achim, „băiatul rău” din serial:

„E un personaj cum nu am mai avut până acum, şi mă bucură să îl interpretez, pentru că e drept, am fost încadrat până acum într-o tiplogie de asta de erou, Făt-frumos, pentru doamne, îşi cere iertare, iubeşte.

Sunt extrem de bucuros că în cadrul acestui proiect am avut şansa de a schimba cumva macazul şi paradigma, de a umple cumva tipologia asta cu un astfel de rol”.

Marian Olteanu joacă rolul personajului David Pribeag, mâna dreaptă a comisarului şef:

„Multă acţiune, suspans, mult mister. E foarte plăcuta atmosfera, mă simt că în facultate, majoritatea am fost colegi.

Acum am bucuria şi onoarea de a juca cu artişti consacraţi mari, cum e Carmen Tănase, domnul Mihăiţă, şi un actor pe care-l admir foarte tare, Şerban Pavlu”.

Cine mai apare în Clanul?

  • Artista Theo Rose, pe numele ei real Diaconu Maria Teodora, este Vera Maximilian, fata lui Bebe, avocata grupării de crimă organizată, şi ea într-un rol principal, scrie TV Mania.
  • Mădălina Craiu („Ruxx”) este Ilinca, o jurnalistă de investigaţie şi rudă cu personajul Tudor Achim. „Este o actriţă absolut excepţionalăm care se întâlneşte cu un rol diferit de ce a făcut până acum, un rol de compoziţie”, a spus Damian pentru TV Mania.
  • Cătălina Grama (Jojo) este Magda, soţia lui „Tătuţu” Bebe
  • Codin Maticiuc şi George Ivaşcu, locotenenţii lui Bebe

În alte roluri importante vor apărea, printre alţii, Carmen Tănase, Vladimir Drăghia, Silviu Mircescu, Constantin Drăgoi, Bogdan Farcaş.

Seria Icerde a fost difuzată la noi Happy Channel şi TDC sub numele de „Intrusul”, cu actorii Çağatay Ulusoy („Feriha”, „Yaman”) şi Aras Bulut Iynemli în rolurile principale.


Citeşte şi: Pro TV a anunţat numele noului serial pe care-l va difuza din toamnă. Filmările au început deja

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Toni Toni
    Cu toții speram sa fie un serial măcar bunicel. Dar cu asa o distribuție nu putea fi bunicel doar. Și.....asa a fost. Este cel mai tare serial romanesc și ma bucur ca tot apar actori pe care ii știam dar nu ii mai văzusem. Cu alte cuvinte sper ca n-ați ratat începutul lui
    Ptr Mara {***?!? Hai recunoaște, (un fel de ***
  • ONe ONe
    Marian Olteanu nu e cumva cel de la Pretul cel bun?
  • Sunt anonim Sunt anonim
    Abia aștept! Sper să mă surprindeți!
  • Chiaburu Alexandra Andreea Chiaburu Alexandra Andreea
    Actori de nota 10+ felicităriile mele
  • Comentatorul Comentatorul
    Sper sa nu dezamageasca cu coloana sonora, care e esentiala si ea la un astfel de serial. Am vazut ca la aceasta conferinta de presa au prezentat si un sneek peak, dar nu prea m-a incantat prea tare ce am auzit pe fundal ca muzica de fundal. Modul de filmare, unghiurile, cadrele mi s-au parut cam apropriate. Clar nu suporta comparatia cu "Adela" care e un serial pus in scena penibil... Sper sa ma insel. Eu i-as propune pe baietii de la Silent Strike care au mai lucrat pentru seriale ca "Hackerville" (HBO) si "Vocea inimii" (A1).
  • Valentin Valentin
    Dacă nu mai sunt oameni care nu au o viziune bună și nu își asumă un proiect de teamă că nu va reuși atunci e bună și o copie iar despre audiențe rămâne de văzut cât de bine se integrează actori pe poveste !
  • jk jk
    Daca va scoate la audiente macar cat Vlad,va fi ok pentru Pro,cred
  • Flag Flag
    Un serial de calitate, făcut de profesioniști nu ca Adela un serial ieftin filmat doar in încăperi închise și cam atât la Ieftineală cum ii place familiei Voiculescu! Apropo l-am văzut și pe Liviu Vârciu prin serial la Adela de el nu mai spune-ți ca e manelist ? Cât despre Theo scoateri și voi din gura acest subiect ca atât va duce capul in rest Theo Rose e foarte iubita de public și asta aduce audiență
  • Zerovel Zerovel
    Va fi un serial lamentabil, un fiasco mai puternic decât Adela de la Antena 1. Fanii ProTV care nu suportau maneliștii vor fi în delir să o vadă acum aici pe Theo Rose în duel cu Bogdan de la Ploiești. Cu ceva original nu ar mai veni televiziunea din țara noastră, doar cu "adaptări". Îmi pare rău de Șerban Pavlu că se implică în așa ceva. Numai în telenovele lipsea să joace

    Ce visezi *** ? Pe pariu ca audienta va fi dubla fata de Adelinara Zero ?
  • Howard Howard
    Doamne, dar de ce vă legați! Va apărea probabil doar într-un episod, ca și cântăreț.
    Interlopii sunt cunoscuți pentru petrecerile lor cu maneliști. Ăsta e și rolul lui Bogdan în serial. Probabil o singura data, la vreo petrecere! Sunteți penibili, nu știți de ce sa va mai legați!!!
  • Ioana Ioana
    @Daniel, va apărea și Bogdan de la Ploiești în serial. A postat chiar el pe social media acum câteva zile
  • Daniel Daniel
    @mara: Vezi ca Bogdan Farcas nu e "Bogdan de la Ploiesti". E un actor chiar foarte fain. Vezi aici - https://youtu.be/HxnVeT5oZ3Y
  • Mara Mara
    Va fi un serial lamentabil, un fiasco mai puternic decât Adela de la Antena 1. Fanii ProTV care nu suportau maneliștii vor fi în delir să o vadă acum aici pe Theo Rose în duel cu Bogdan de la Ploiești. Cu ceva original nu ar mai veni televiziunea din țara noastră, doar cu "adaptări". Îmi pare rău de Șerban Pavlu că se implică în așa ceva. Numai în telenovele lipsea să joace
  • Valentin Valentin
    Sunt actori foarte talentați care vor oferi un serial bun și probabil vor mai apărea actori pe întreaga durată a serialului ! Mult succes.

Trimite un comentariu

sus