Skip to main content

Infidelul, noul serial turcesc de la Kanal D, începe mâine. Actriţa din rolul principal a jucat şi în Suleyman (video)

 
Sursa foto: Kanal D
Sursa foto: Kanal D

Kanal D aduce fanilor un nou serial turcesc. "Infidelul" are premiera miercuri, 17 august, de la ora 20.00 şi intră în grilă în locul producţiei „Mă numesc Zuleyha“.

Publicitate

Actriţa Cansu Dere, care a jucat şi în Suleyman, are rolul principal în noua producţie de la Kanal D. Aceasta o interpretează pe Asya, o femeie care a primit tot ce şi-a dorit de la viaţă: frumuseţe, carieră, un copil şi un soţ perfect. Însă lucrurile se vor schimba radical, la mijloc fiind o poveste de trădare şi iubire.

Serialul „Infidelul" (titlul original: Sadakatsiz) va fi difuzat săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

GALERIE FOTO. Cansu Dere despre personajul ei:

"Povestea acestei femei extrem de puternice, dar şi vulnerabile, în acelaşi timp, m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului!
M-a tulburat puternic şi cred că asta se va întâmpla cu oricine îi va cunoaşte lupta şi drama.

E cumplit să fii minţit de omul în care credeai şi alături de care te vedeai întreaga viaţă.

Asya păţeşte asta, dar nu acceptă să devină o victimă a destinului. Determinarea aceasta a ei este o lecţie pentru oricine“.

Actriţa Cansu Dere a devenit cunoscută românilor după rolul Firuze din producţia "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii" (Muhteşem Yüzyıl), dar şi din serialul “Ezel", ambele difuzate la Kanal D.

Citeşte şi: Nou serial turcesc pe Kanal D. Actriţa din rolul principal a fost cadână în Suleyman

 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandra Alexandra
    Si Happy Channel va difuza un serial cu aceeași actriță, din 27 august. Se numește Puterea Destinului. A fost acum ani buni pe Acasa TV
  • Soby Soby
    Și Happy Channel își schimbă grila lor de programe: https://www.tvmania.ro/schimbare-de-grila-la-happy-channel-noul-program-de-difuzare-al-serialelor-turcesti-368444

Trimite un comentariu

sus