Skip to main content

VIDEO! Adrian Stoica, românul care a câştigat America's Got Talent, l-a făcut pe Mihai Bendeac să plângă

 
Adrian Stoica a fost pentru prima dată în faţa publicului din România la show-ul iUmor, în februarie 2020, când l-a emoţionat foarte tare pe Mihai Bendeac, atunci în juriul competiţiei de la Antena 1 / colaj: Paginademedia.ro, capturi: YouTube
Adrian Stoica a fost pentru prima dată în faţa publicului din România la show-ul iUmor, în februarie 2020, când l-a emoţionat foarte tare pe Mihai Bendeac, atunci în juriul competiţiei de la Antena 1 / colaj: Paginademedia.ro, capturi: YouTube

Adrian Stoica, românul care a câştigat America's Got Talent şi, implicit, premiul de 1.000.000 de dolari, a fost pentru prima dată în faţa publicului din România înainte de pandemie. A participat la show-ul iUmor de la Antena 1, care s-a difuzat pe TV în februarie 2020. Atunci momentul său de dresaj canin, executat tot alături de căţeluşa Hurricane cu care a cucerit şi America, l-a emoţionat până la lacrimi pe Mihai Bendeac

Publicitate

Adrian Stoica a câştigat America's Got Talent, sezonul 18, a cărui finala s-a desfăşurat miercuri seară (27 septembrie) în America.

Momentele de dresaj canin realizate de Adrian Stoica împreună cu Hurricane, căţeluşa lui din rasa Border Collie, au impresionat o lume întreagă şi au cucerit definitiv America.

Paginademedia.ro îţi prezintă primele momente realizate de Adrian Stoica în faţa publşicului TV din România.

În 2020 a participat la iUmor (Antena 1), iar în 2022 la Românii au talent. Momentele sale au fost şi aici foarte apreciate, dar succesul total l-a cunoscut în America.

VIDEO. Adrian Stoica, la iUmor în 2020 - Cum a fost primul său moment de dresaj canin în faţa publicului TV din România

„Omul era chelios şi avea barbă. Eu instantaneu m-am văzut pe mine, cu Happy (căţeluşa lui Mihai bendeac, n.r.). Şi din momentul acela mi s-a sfârtecat sufletul”, a spus Mihai Bendeac, atunci când a urmprit show-ul realizat de Adrian Stoica pe scena de la iUmor. 

Mihai Bendeac a fost foarte impresionat de relaţia foarte puternică de prietenie dintre Adrian Stoica şi căţeluşa Hurricane

„Există foarte multe forme de dresaj: unii înfometează câinii... Dar există şi felul acesta de a dresa, care este bazat pe un sentiment foarte puternic, în care câinele se joacă de fapt. Ori aici asta era evident. Câinele acesta... Nu există aşa ceva pe pământ”, a mai spus în 2020 Mihai Bendeac.

 

CITEŞTE ŞI:

Cine este Adrian Stoica, românul care a câştigat Americas Got Talent, 1.000.000 de dolari şi un show în Las Vegas

America's Got Talent, câştigat de un român! Adrian Stoica şi câinele său, Hurricane, au cucerit America şi au luat 1.000.000 de dolari!

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • florin florin
    nu inteleg nimic... de ce sa te apuce plinsul cand iti aduci aminte de cainele tau? iar numarul de dresaj prezentat e oarecum amuzant, dar nu e deloc complicat si nu vad de ce a impresionat atat de mult.
  • Vivi Vivi
    Cine este Bendeac?
  • Dragos Dragos
    Presa din Romania s-a miscat foarte greu cu acest anunt al castigatorului. Am vazut o gramada de prieteni postand pe retelele sociale castigatorul si abia dupa 3-4 ore in presa. Nesemnificativ pentru presa din Romania care e mai interesata sa ia bani de la Guvern, decat sa scrie la timp despre un roman care a castigat 1 milion la cel mai tare show de talente.

Trimite un comentariu

sus