Skip to main content

Începe emisiunea Adrianei Nedelea, de la Prima TV. Ministrul economiei, primul invitat

 
Începe emisiunea Adrianei Nedelea, de la Prima TV. Ministrul economiei, primul invitat

Emisiunea Adrianei Nedelea debutează la Prima TV, în acest weekend. Prima ediţie a producţiei economice „Ora de Profit.ro” va fi duminică, 1 august, de la ora 12:00. 

Publicitate

Primul invitat va fi un om din Guvern. Este vorba despre Claudiu Năsui, ministrul Economiei. 

Va fi dezbătut impactul noilor măsuri de relaxare asupra economiei. Tot în prima ediţie, vor mai fi abordate subiecte precum start-up –ul săptămânii sau joburile săptămânii, în timp ce decizia politică a săptămânii e analizată de jurnalistul Cristian Citre, după cum anunţă oficialii postului TV. 

Reamintim că Adriana Nedelea are şi o rubrică în cadrul matinalului Focus la Prima Oră. 

Adriana Nedelea, ex Libertatea şi Digi, revine pe TV

Adriana Nedelea revine pe TV după o pauză de doi ani. Ea a prezentat ştiri la Digi24 vreme de şase ani, din martie 2013 până în martie 2019. Atunci, a părăsit Digi şi a trecut în online. S-a alăturat publicaţiei Libertatea, unde a lansat emisiunea „La fix” - un jurnal de ştiri online.

La începutul acestui an, emisiunea s-a oprit. Principalul motiv invocat de Ringier este legat de consumul slab al ştirilor video online. 

Citre a trecut de la G4 la Profit

În emisiunea Adrianei Nedelea, de la Prima TV, va fi prezent şi Cristi Citre, jurnalist Profit News, în calitate de invitat permanent. Citre s-a alăturat grupului Prima TV la jumătatea acestei luni. El a părăsit publicaţia G4Media la finalul lui iunie. 


Citeşte şi: Libertatea renunţă la emisiunea Adrianei Nedelea. De când?


Citeşte şi: De pe TV, în presa scrisă. Jurnalista Adriana Nedelea a trecut la ziarul Libertatea, după plecarea de la Digi 24


Citeşte şi: Plecare din echipa G4Media. Cristi Citre părăseşte publicaţia fondată de Tăpălagă şi Pantazi


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Prima TV readuce serialul “Iubiri secrete” în grilă din 2022.
    Am văzut pe TikTok filmări de la Bogdan
  • Burlaciara Burlaciara
    Exista, dar tot audiente Zero. Hi hi !
  • Mile Mile
    Si ce sa faca deja există toate la antena
  • Ultimul Telespectator Ultimul Telespectator
    De ce nu or redenumi postul in *** TV? si asa au adunat acolo toate fosilele! Iar pe Minunea Play pot pune o optiune pentru vesnica pomenire a vedetelor!
  • Popa Popa
    o mare emisiune care o sa duca Prima tv spre alte culmi ale ridicolului. In goana pseudo patronului dupa contracte cu statul, Prima TV atinge zero absolut in audiente. Cu o strategie de programe exceptionala si cu o viziune desprinsa din filmele horror au reusit sa transforme, in timp record, o televiziune aproape decenta in ceva ce concureaza doar cu Metropola tv. Felicitari celor care au reusit sa fuga din atmosfera urata creata si sa-si gaseasca alt job iar celor care vor sa plece- care sunt toti cu exceptia celor 2 doamne manager de manager si a celui mai mare sef de statii de sport. Cand tipa Adi la ei uita ca au coloana vertebrala si se tin mai tare de scaun. Stirile sunt zero. Filmele sunt zero. Emisinile sunt extra prost facute- sa va uitati la emisiunea lui Dinescu de la TVR si pe urma la superbitatea facuta de Prima tv- am uitat sa-l mentionez pe cel mai mare director tehnic in viata. Cronica Carcotasilor trebuia oprita cand a aparut youtube iar Trasnitii nu au cum sa fie resuscitati. Ca sa fie treaba buna sa-i mai dati o ora lui Patraru si asa o sa fie toata lumea fericita. Sa nu uitati de primaplay!unde puteti vedea nimicul pentru 30 lei/luna.

Trimite un comentariu

sus