Skip to main content

VIDEO. „Ai parcat ca un bou” - Adelina Pestriţu, într-o nouă reclamă cu mesaj îndrăzneţ. Cine e responsabil?

 
VIDEO. „Ai parcat ca un bou” - Adelina Pestriţu, într-o nouă reclamă cu mesaj îndrăzneţ. Cine e responsabil?

VIDEO. Papaya Advertising loveşte din nou. Semnează un nou spot cu mesaj îndrăzneţ, după cel pro-vaccinare din luna mai. 

Publicitate

Este cu Adelina Pestriţu, iar brandul este tot Fashion Days. Nu este prima reclamă cu un mesaj mai puţin obişnuit în proiectele publicitare de la noi.

Tot Pestriţu a apărut toamna trecută într-un clip al aceleiaşi firme, un spot care făcea de asemenea apel la bun simţ

De data aceasta, mesajul este şi mai puternic: „Ai parcat ca un bou!”

Replica, rostită sau auzită des în viaţa de zi cu zi, este scrisă în spotul video chiar de Adelina Pestriţu pe geamul unei decapotabile pe care proprietarul o parcase... vorba reclamei. 

Proiectul promovează acelaşi mesaj ca şi anul trecut: Totul despre bun gust. Şi bun simţ. 

VIDEO. Noua reclama Fashion Days: Ai parcat ca un bou

Tiderle, despre spotul de anul trecut

Anul trecut, Robert Tiderle a vorbit, într-un scurt interviu acordat Paginademedia.ro, mesajul social într-o campanie pentru un magazin de fashion. 

„Peste tot in lumea civilizata brandurile inteleg sa isi dezvolte o latura civica.

Mesajele sociale nu trebuie sa se regaseasca doar in arsenalul organizatiilor non guvernamentale – orice comunicator ar putea sa isi asume si un mesaj care sa le ajute pe acestea.

Si nu trebuie neaparat sa fie intotdeauna o sponsorizare – pana la urma este vorba de a face bine si binele este comun”, spunea şeful agenţiei Papaya. 


Citeşte şi: Mesaj social într-o reclamă Fashion Days? Robert Tiderle şi povestea campaniei cu Adelina Pestriţu. Cum a ajuns cuvântul „dobitoc” în clip


Citeşte şi: Aşa arată o campanie pro-vaccinare! Fashion Days, cu Speak şi Ştefania: „Despre bun gust. Şi responsabilitate”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Boso Boso
    Dacă răspunzi fara bun simț la o situație fără bun simț, înseamnă că e de bun simt? Dar probabil că copyrighter-ul s-a bazat pe logica "***" ... cu negarea negației ...
  • Ivasc Veronel Ivasc Veronel
    Salut!pai reclama bun gust si bun simt..,,AI PARCAT CA UN *** !"vi se pare educat si de bun simt ?!
  • Diana Diana
    Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place. Adelina este stilată și frumoasă. Și asta o spun eu, o femeie cu pregătire superioară. Ea poate nu are asta, dar ...are altceva.
  • Alex Alex
    Alta *** aroganta si ipocrita ce se da "educata".
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    Adelina Pestritu? Pe bune? Tocmai pe ea au gasit-o? Din atatea posibilitati de a alege pe cineva care sa exprime purtarea civilizata, inteligenta, femeia culta si de succes, tocmai pe Adelina Pestritu au gasit-o??? Dar nu ma mira, doar este Papaya Advertising, care sparg mereu tone de bani pe vedete de carton

Trimite un comentariu

sus