Skip to main content

Alexandra Gavrilă de la Europa FM va fi gazda unui podcast. Despre ce e vorba?

 
Doctor Laura Ene (stânga) şi Alexandra Gavrilă (dreapta)
Doctor Laura Ene (stânga) şi Alexandra Gavrilă (dreapta)

Alexandra Gavrilă, prezentatoarea emisiunii Starea de bine de la Europa FM, va fi gazda unui podcast produs în studioul Mindopoly.

Publicitate

Podcastul se numeşte Pofte bune şi este parte din proiectul Cumvăplace.ro. Primul episod apare astăzi, 14 februarie, la ora 19.00, pe canalul de YouTube Cumvăplace. Podcastul este programat o dată la două săptămâni.

Ce subiecte vor fi dezbătute în primul episod?

Primul episod este dedicat zahărului şi miturilor din spate. De asemenea, tot în primul episod se va realiza şi un experiment.

Partenera de discuţiei a jurnalistei Alexandra Gavrilă va fi Laura Ene, medic primar specializat în diabet şi nutriţie.

Ce spune gazda podcastului?

„Pofte Bune vine din nevoia celor care deja ştiu care-s poftele mai puţin bune, dar vor să le ştie şi pe alea bune, doar că se pierd în marea de informaţii extreme apărute pe internet legate de alimentaţie, de la cele precum: ”laptele nu e bun”, ”zahărul trebuie eliminat complet” ş.a.m.d.,
În fuga pentru like-uri şi senzaţionalism, nu mai rămâne foarte mult loc de bun simţ şi de informaţii clare”, a spus Alexandra Gavrilă pe pagina sa de Facebook.
 

Doctor Laura Ene:

„Întotdeauna am crezut că nutriţia şi alimentaţia sănătoasă nu sunt mofturi, ci o dovadă de respect, educaţie şi responsabilitate faţă de noi şi cei apropiaţi. Din păcate nutriţia nu se învaţă la şcoala vieţii şi de prea multe ori cu preţul ei. Prin tot ceea ce fac în general şi mai ales prin acest proiect îmi doresc să susţin educaţia nutriţională şi să ofer informaţii şi explicaţii corecte într-o formă uşor de digerat, de înţeles şi mai ales de aplicat (...).

Vreau să ajut oamenii să privească stilul de viaţă sănătos nu ca pe o restricţie şi o încorsetare ci ca pe ceva uşor, firesc, la îndemâna noastră a tuturor, ca pe un cadou pe care îl oferă zilnic corpului şi stării de bine

Temele pe care le vom dezbate sunt cele de interes general din sfera nutriţiei, de la alimente bune şi rele cu adevărat, la ce înseamnă un stil de viaţă sănătos, cum putem obţine echilibrul într-o lume suprasaturată de idei şi teorii care mai de care mai revoluţionare, dar care iată, nu reuşesc sub nicio formă să oprească acest flagel al obezităţii şi supraalimentării.”

Despre Alexandra Gavrilă:

  • Prezintă Starea de bine la Europa FM, în fiecare seară de luni până joi, între 19:00 şi 21:00.
  • În paralel este producătorul emisiunii Drum cu prioritate la Europa FM (luni-vineri,16:00 -18:00).
  • Este şi gazda concertelor live de la Europa FM la Starea de concert.
  • Lucrează de 17 ani în radio, iar de 10 ani este la Europa FM.
  • În 5 dintre ei a avut o voce şi la Virgin Radio: ca producător de matinal, ştirist, realizator de matinal de weekend.

Citeşte şi: Alexandra Gavrilă, Europa FM: „Cel mai greu a fost să stau departe de microfon. În 2021 am făcut o pauză de un an şi jumătate de on air...” (Minutul Paginademedia)

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus