Skip to main content

„Am lucrat pentru o vreme şi ca magician”. Povestea lui Alexandru Ion, înainte de succesul de la TV şi din cinema

 
Alexandru Ion îl interpretează pe fratele personajului principal din serialul Lia / foto: Antena 1
Alexandru Ion îl interpretează pe fratele personajului principal din serialul Lia / foto: Antena 1

De luni, 31 iulie, s-au reluat filmările serialului Lia de la Antena 1. Vestea ne-a fost dată, în exclusivitate, de actorul Alexandru Ion. Acesta interpretează un rol important şi a vorbit, în interviul oferit pentru rubrica #FaceOff de la Paginademedia.ro, despre cum este să fii unul dintre cei mai „pe val” actori ai momentului, cu proiecte importante atât în teatru, cât şi la TV şi în cinematografie.

Publicitate

Despre noile filmări pentru Lia

„Se păstrează aceeaşi linie, a avalanşei, a cascadei de întâmplări care complică viaţa personajelor”, a povestit Alexandru Ion, într-un interviu oferit pentru rubrica #FaceOff de la Paginademedia.ro.

Unde îl poţi urmări pe Alexandru Ion

  • Alexandru Ion joacă în serialul Lia - Soţia soţului meu, de la Antena 1, unde îl înterpretează pe Pavel, fratele lui Petru Vornicu (personaj principal interpretat de Ştefan Floroaica). Producţia Lia va reveni din 24 august şi episoadele vor fi difuzate în fiecare joi, ca şi sezonul precedent, de la ora 20.30.
  • De asemenea, Alexandru Ion a jucat în mai multe filme româneşti de succes, precum Taximetrişti, Ramon şi Mia îşi ratează răzbunarea.

VIDEO. Alexandru Ion, la #FaceOff: Despre noile filmări pentru serialul Lia

Alexandru Ion: „Noi suntem mai avansaţi cu filmările decât difuzările de pe TV. Adică avem nişte episoade deja filmate, care încă nu s-au difuzat. Urmează să se difuzeze acum, de la finalul lunii august încolo, când reîncepe difuzarea. Şi atunci, pentru mine e foarte dificil să-mi dau seama. În momentul ăsta ar trebui să fac nişte eforturi ca să-mi aduc aminte unde a rămas povestea personajului meu, din ce s-a difuzat până acum.

Se păstrează aceeaşi linie, a avalanşei, a cascadei de întâmplări care complică viaţa personajelor.”

GALERIE FOTO. Alexandru Ion: „Şi acum ştiu trucuri şi îmi place să le fac”

Alexandru Ion a făcut, pentru interviul oferit în studioul de la Paginademedia.ro, mai multe dezvăluiri despre drumul parcurs în meseria de actor până la succes.

Alexandru Ion: „Am făcut la UNATC un opţional de Magie şi prestidigitaţie. Am învăţat un pic de magie şi prestidigitaţie. Apoi am lucrat, pentru o vreme, ca magician în diferite contexte şi mai câştigam nişte bani de acolo. N-a durat foarte mult, nici n-am căutat să-mi dezvolt foarte mult asta, deşi mi-a plăcut. Şi acum mai ştiu trucuri şi îmi face plăcere să le fac, dar numai pe la petreceri.”

Alexandru Ion: „Am avut norocul să am o mamă care să mă poată susţine. Am stat în cămin în facultate, dar n-am avut o presiune puternică a câştigatului de bani în primii ani. Cu toate astea, am început să câştig bani încă din anul I la Actorie.”


Alexandru Ion, în câteva scene din filmul Taximetrişti

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus