Skip to main content

VIDEO EXCLUSIV. Alina Ceuşan, la final de „Love Island” (Pro TV): „Cel mai greu mi-a fost cu dorul de casă” – INTERVIU

 
Alina Ceuşan este influencer şi, din această toamnă, a debutat ca prezentatoare TV, pentru reality-show-ul „Love Island România” de la Pro TV / foto: arhiva prsonală
Alina Ceuşan este influencer şi, din această toamnă, a debutat ca prezentatoare TV, pentru reality-show-ul „Love Island România” de la Pro TV / foto: arhiva prsonală

Se apropie finala primului sezon al reality-show-ului „Love Island România”. Paginademedia.ro vă prezintă un interviu realizat în exclusivitate, filmat în culisele emisiunii, chiar în Tenerife. Prezentatoarea Alina Ceuşan trage linie şi spune care sunt impresiile după cele şase săptămâni de show.

Publicitate

În ultima săptămână au rămas în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro doar trei din cele cinci cupluri, iar în finală mai rămân doar două. Cuplul câştigător va fi decis în exclusivitate de telespectatori, care pot vota concurenţii preferaţi cu ajutorul unei aplicaţii.

Finala competiţiei se transmite vineri, 10 noiembrie, pe VOYO, şi a doua ză pe Pro TV.

Ce spune Alina Ceuşan:

  • „Nici nu ştiu cum au trecut cele şase săptămâni în Tenerife.”
  • Regulile sunt foarte simple. Publicul de acasă decide, prin intermediul aplicaţiei. Vom avea două cupluri în mare finală.”
  • Cel mai greu mi-a fost cu dorul de casă şi de cei dragi.”
  • „Este un proiect pe care îl consider ca pe o provocare pentru mine.”
  • Spune că ar fi participat şi ea la „Love Island”: „Dacă lucrurile ar fi stat altfel şi eram, poate, la 20 şi ceva de ani şi nu aveam o relaţie stabilă, pe care o am de mai bine de 12 ani... Mi se pare un show supercool, care îţi pune la îndemână condiţiile perfecte pentru a te îndrăgosti.”
  • „Activez în online de mai bine de 12 ani.”
  • „Da, mi-ar plăcea să merg în continuare şi pe TV, cred că mi se potriveşte.”

Interviul integral, în video şi în scris, în continuare...​

VIDEO. Alina Ceuşan: „A fost o perioadă foarte frumoasă”

Paginademedia.ro: Au trecut aproape şase săptămâni, iar competiţia este pe final. Cum este descrierea pe care ai face-o acestei perioade care a trecut?

Alina Ceuşan: A fost o perioadă foarte frumoasă. Nici nu ştiu cum au trecut cele şase săptămâni în Tenerife. Este încă destul de cald şi ne-am bucurat şi de vremea de afară. Şi de tot ceea ce înseamnă „Love Island România”. Sperăm că am produs un prim sezon la care v-a plăcut să vă uitaţi.

Paginademedia.ro: Ce ne poţi spune despre finală?

Alina Ceuşan: Suntem foarte aproape de finală.

Regulile sunt foarte simple. Publicul de acasă decide, prin intermediul aplicaţiei. Vom avea două cupluri în mare finală, din care unul singur va fi desemnat câştigătorul noului sezon „Love Island România”. Totul depinde de votul celor de acasă.

Paginademedia.ro: Care au fost pentru tine cele mai dificile momente până acum, de acolo, şi cum le-ai depăşit?

Alina Ceuşan: Nu pot spune că am avut parte de momente dificile.

Îmi făceam griji în legătură cu textele, cu scriptul (scenariul , n.r.) pe care le voi avea de învăţat. Mă gândeam că o să mă bâlbăi sau că o să-mi fie greu cu in ear-ul (căştile, n.r.).

Dar s-a dovedit că cel mai greu mi-a fost cu dorul de casă şi de cei dragi, ca să fiu sinceră. Dar este un proiect pe care îl consider o provocare nouă pentru mine, în cariera mea, şi sper că m-am descurcat bine. Cam astea au fost grijile, la început.

Alina Ceuşan: „Ne-au vizitat şi cei dragi”

Paginademedia.ro: Dar cele mai plăcute amintiri pe care le-ai adunat până acum din această experienţă?

Alina Ceuşan: Cele mai plăcute amintiri ar fi momentele simple pe care le-am petrecut pe insulă. Am vizitat foarte mult în această perioadă, am vizitat peste tot. Ne-au vizitat şi cei dragi. Am avut parte de zece zile de „family time”.

Mi-a plăcut foarte mult şi felul în care s-au desfăşurat toate lucrurile pe set (paltouri, n.r.). Îmi place şi că lucrăm cu o echipă superprofi, iar asta face ca lucrurile să fie foarte uşoare pentru mine.

Îmi place fiecare moment, şi atunci când mergem la „Recuplare”, şi la veşti bune sau mai puţin bune pentru concurenţi. E o atmosferă foarte faină în casă şi mă bucur de experienţa acestui prim sezon.

Paginademedia.ro: Ai mai fost până acum în Tenerife? Dacă da, cum e acum experienţa în calitate de prezentatoare a acestui reality-show? Dacă nu, ce impresie îţi lasă acest colţ de lume?

Alina Ceuşan: Este prima dată când vin în Tenerife. Mi-a plăcut foarte mult această experienţă. Am apucat să ne bucurăm şi de insulă. Insula este absolut superbă.

Este un loc exotic în care ne-am dorit să ajungem de foarte mult timp. Vremea este una excepţională, după cum vedeţi şi acum, e deja noiembrie.

Insula este foarte frumoasă. Noi stăm în partea de sud, în Adehe, unde este o vegetaţie minimală, nu e ca şi în partea de nord. Dar mă bucur că am apucat să vizităm toate părţile acestei insule şi am văzut tot ceea ce are ea de oferit.

Alina Ceuşan: „Până la urmă iată că dragostea şi-a găsit o cale”

Paginademedia.ro: Dacă nu ai fi prezentat acest reality-show, ai fi participat? Indiferent de răspuns, te rugăm să motivezi alegerea.

Alina Ceuşan: Dacă lucrurile ar fi stat altfel şi eram, poate, la 20 şi ceva de ani şi nu aveam o relaţie stabilă, pe care o am de mai bine de 12 ani, da, mi se pare un show supercool, care îţi pune la îndemână condiţiile perfecte pentru a te îndrăgosti.

Mi se pare că este o experienţă care a fost life changing (schimbătoare de viaţă, n.r.), pentru toţi cei care au ieşit deja din vila „Love Island” şi cred că va fi cu atât mai mult pentru cei care urmează să câştige.

Este important că am dat de nişte oameni foarte faini, care la început nici măcar nu se cunoşteau şi până la urmă iată că dragostea şi-a găsit o cale şi am văzut aceste conexiuni reale legate în urma acestui prin sezon „Love Island”

Paginademedia.ro: Consideri că ai reuşit să păstrezi echidistanţa? Să nu arăţi că ţii sau nu cu unii dintre concurenţi?

Alina Ceuşan: Da, cred că este esenţial în rolul meu de host (gazdă, n.r.) al acestui show să nu ţin cu o parte sau alta.

Mi se pare absolut genial faptul că la finalul acestei călătorii în vila „Love Island” s-au întâmplat foarte multe lucruri şi am văzut diverşi oameni care s-au deschis unul în faţa altuia şi au reuşit, până la urmă, să creeze aceste conexiuni reale pe care noi le aşteptăm la Live Island.

Alina Ceuşan: „Activez în online de mai bine de 12 ani”

Paginademedia.ro: Este primul format pe care îl prezinţi. În ce a constat pregătirea pe care a trebuit să o faci înainte pentru rolul de prezentatoare TV?

Alina Ceuşan: Am avut parte de aceste întâlniri 1 on 1, care mi-au fost de mare folos, pentru că am avut ocazia să lucrez cu oameni care ştiu ce înseamnă televiziunea, un reality-show, ba chiar mai mult, şi un live şi mi-au răspuns la multele întrebări şi frământări pe care le aveam înainte să intru ga host în vila „Love Island”.

Cred că asta a fost pregătirea esenţială de care aveam nevoie. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce am învăţat în urma unor conversaţii foarte simple. Dar am învăţat şi în ţară, înainte să venim aici, pentru că am filmat promo-uri şi diverse clipuri pentru aplicaţia „Love Island” şi a fost un soi de training.

Paginademedia.ro: Ţi-ar plăcea să rămâi în televiziune după această experienţă?

Alina Ceuşan: Da, mi se pare că mi se potriveşte acest rol şi cu precădere acest proiect, mi-ar plăcea să rămân în continuare gazda acestui show, dar nu exclud nici posibilitatea de a face parte şi din alt format.

Nu am ascuns niciodată că atât eu, cât şi Carmen (Grebenişan, n.r.), ne-am dori să avem un reality-show care să prezinte partea reală din spatele acestei meserii.

Dincolo de zona de TV, eu activez în online de mai bine de 12 ani, împreună cu cea mai bună prietenă a mea. Avem business-urile împreună şi atât de multe lucruri care ar putea fi un exemplu pentru tinerii din ziua de azi, zic eu, şi să avem şi alte formate pe care să le punem la cale şi să le livrăm în online.

Da, mi-ar plăcea să merg în continuare şi pe TV, cred că mi se potriveşte. Şi cred că vom avea împreună şi alte proiecte unde îmi voi găsi locul.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus