Skip to main content

Anamaria Prodan îşi face şi ea podcast. „Încep o emisiune unde eu fac regulile, eu întreb...”. Cine e primul invitat?

 
Anamaria Prodan îşi lansează şi ea un podcast, intitulat chiar aşa: „Eu sunt Anamaria Prodan” / captură: YouTube
Anamaria Prodan îşi lansează şi ea un podcast, intitulat chiar aşa: „Eu sunt Anamaria Prodan” / captură: YouTube

Anamaria Prodan, impresară de fotbalişti şi fostă prezentatoare TV, îşi lansează podcast, intitulat „Eu sunt Anamaria Prodan”. Într-un videoclip publicat pe canalul ei de YouTube, care îi poartă numele şi a fost deschis recent, impresara a anunţat că va avea propria emisiune. Până acum are puţin peste 500 de abonaţi.

Publicitate

„Aveţi astăzi în faţă o altă versiune a Aneimaria, una de podcast... Încep o emisiune a mea, unde eu să fac regulile, unde eu să întreb nu să fiu întrebată cum am fost obişnuită toată viaţa.

Iata-mă astăzi alături de dumneavoastră şi alături de oamenii vieţii mele, pentru că aşa am să le spun eu tututor, pentru că ei m-au ajutat pe mine în carieră, iar eu i-am ajutat pe ei.

Tocmai pentru acest fapt, astăzi voi avea un dialog pentru dumneavoastră cu aceşti oameni fabuloşi care au făcut istorie”, a anunţat ea, într-un video publicat pe YouTube.

VIDEO. Episodul 1 din podcastul „Au sunt Anamaria Prodan” poate fi urmărit aici

Când va fi primul episod?

Proiectul realizat de Anamaria Prodan se va lansa astăzi, 24 noiembrie, de la ora 18.00, pe canalul de YouTube al impresarei. Podcastul este intitulat „Eu sunt Anamaria Prodan”, iar primul invitat este Ciprian Marica, fost fotbalist.

Anamaria Prodan şi Ciprian Marica / foto: arhiva personală

Impresara va apărea într-o comedie regizată de Iura Luncaşu

Anamaria Prodan va putea fi urmărită în curând, în producţia Complotul bonelor”, semnată de Iura Luncaşu, cel care a regizat telenovele cunoscute ca „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme”.

În acest film, impresara debutează ca actriţă şi va fi protagonistă alături de Cristi Iacob (actor şi jurat la Te cunosc de undeva!, de la Antena 1). Tot în această producţie va apărea şi fiului Aneimaria, Laurenţiu Jr. (Bebeto).

VIDEO. Primul anunţ despre podcast-ul „Eu sunt Anamaria Prodan”

Citeşte şi: De la sport, la actorie. Anamaria Prodan debutează într-un film regizat de Iura Luncaşu, cel care a semnat şi telenovelele Numai iubirea şi Inimă de ţigan

Citeşte şi: INTERVIU. Ioana Petric, fosta „bebeluşă" de la Cronica Cârcotaşilor, debutează ca actriţă în Complotul Bonelor: „Chiar dacă 16 ani din viaţa mi i-am petrecut pe platourile de filmare, recunosc că nu mi-a fost chiar uşor"

Anamaria Prodan a mai avut şi alte experienţe în televiziune. A fost prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche, difuzată la Pro TV, iar ulterior a fost personajul principal al reality-show-ului Prodanca şi Reghe - Preţul succesului, la Antena Stars.

 

„Astăzi, ora 6 pm, pe canalul meu de YouTube Anamaria Prodan, vorbim fără perdea despre viaţă, dezamăgiri, renunţări, bucurii şi reuşite cu Ciprian Marica”, a anunţat astăzi Anamaria, pe pagina sa de Instagram.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus