Skip to main content

De la sport, la actorie. Anamaria Prodan debutează într-un film regizat de Iura Luncaşu, cel care a semnat şi telenovelele Numai iubirea şi Inimă de ţigan

 
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Impresară de fotbalişti, Anamaria Prodan debutează ca actriţă într-un film regizat de Iura Luncaşu, cel care a semnat mai multe telenovele cunoscute, precum Numai iubirea şi Inima de ţigan (ACASĂ), dar şi seriale, precum Pariu cu viaţa (Pro TV), notează playsport.ro.

Publicitate

Anamaria joacă în producţia Complotul bonelor şi va avea rolul principal, alături de actorul Cristi Iacob (care este şi jurat în emisiunea-concurs Te cunosc de undeva!, de la Antena 1, dar a jucat şi în alte producţii tv, precum serialul Sacrificiul de la acelaşi post).

Complotul bonelor este o comedie care se filmează atât în România, cât şi în străinătate. Producătorii au în vedere să o distribuie, după lansarea pe marile ecrane, şi pe platorme de streaming.

Ce a spus Anamaria despre noul proiect?

„Actriţă…. Ce frumos. Aşa se închide un cerc frumos al vieţii mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film.

Şi am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncaşu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie.

Sunt un om bun, profesionist şi mă bucur pentru că reuşesc să atrag lângă mine oameni minunaţi. Profesionişti desăvârşiţi. Le mulţumesc şi vă promit distracţie pe cinste, alături de noi în Complotul bonelor", a spus Anamaria pentru site-ul playsport.ro.

Anamaria a publicat şi un videoclip cu imagini de making of de la filmările pentru Complotul bonelor, pe contul ei de Instagram.

„Filmez de zor la Complotul bonelor", a scris impresa pe reţeaua socială.

Anamaria Prodan a mai avut şi alte experienţe în televiziune. A fost prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche, difuzată la Pro TV, iar ulterior a fost personajul principal al reality-show-ului Prodanca şi Reghe - Preţul succesului, la Antena Stars.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus